Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Inserisci le date nella casella di ricerca sulla sinistra per verificare le disponibilità e prenotare

Rome as you feel - Trastevere Apartments

Area Trastevere, Trastevere, Roma, Italia 00193

recensioni clienti agoda

Seleziona il Tipo di Viaggiatore

 

Sopra la media

5,7

da 9 recensioni

1 recensioni in italiano

Qualità-prezzo
4,7
Posizione
7,8
Qualità dello staff
5,1
Condizione dell'hotel/pulizia
6,2
Comfort della stanza
5,8
Cibo/pasti
4,7
Tutte le recensioni (9)
Ordina per:
Guido C. Coppie Italy, 26 ottobre 2013
Da evitare

Sporco, piccola stanza, continui cambiamenti nelle condizioni patuite
3,7
Evitate questa compagnia perché il trattamento che riservano ai turisti e' riprovevole.
Segnala questa recensione
Krzysztof L. Famiglie con figli piccoli Poland, 1 maggio 2014
good location, room, kitchen OK, awful bathroom

location
5,3
when booking you do not really know the location. I thought I booked an apartment in a hotel but it wasn't true. Once the Agoda charged for the booking (30 days before arrival) I received a voucher with the location described as "Trastevere area". We had to check-in in the agency in Rome near Termini station , take the keys and move to another part of Rome by Taxi (20 Eur). That was first disappointment. The Goldoni apartment was more or less OK, "enough clean", with kitchen equipped at satisfactory level. However the bedroom was dark without window - it wasn't really a room; rather a recess separated from the living room with wardrobe and curtain. THe living room was pretty nice. However the bathroom was awful - very small, the shower with water flowing around the whole bathroom, you had to take out from the bathroom toilette paper before taking the shower (shower water was spreading simply everywhere in the bathroom). I would give the apartment rating 2.5-3.
Segnala questa recensione
Alicia M. Coppie Spain, 29 ottobre 2013
Buen apartamento pero baño extremadamente pequeño,

la sala de estar con una guitarra disponible, la localización de bares y restaurantes cerca y una relativa facilidad para el transporte publico
3,7
Fue rara. Tomamos desde Fiumicino un tren de cercanías hasta la estación de Trastevere, pensando que se hacía la entrada en el mismo apartamento o en una oficina de la zona cercana. ¡Pues no!. Tuvimos que ir a recoger las llaves a la otra punta de Roma. Después de tomar varios medios de transporte llegamos tan enfadados, que nos descontaronde la limpieza, cosa que no estaba especificada en la reserva. Tomamos un taxi de vuelta (para que se sepa a qué distancia estaba el apartamento de la oficina de recogida de llaves), y llegamos al apartamento. La zona es muy animada, el portal muy estrecho, sin ascensor, pero el alojamiento bien distribuido. El baño muy, muy, muy pequeño y muy, muy muy antiguo. La ducha es el suelo del baño. Muy, muy, muy incómodo. Todas las ventanas dan a un viejo patio. Los muebles de la cocina están tan altos, como para personas de 2,5 metros de altura. Aunque no estuvimos mal del todo, no volveríamos al mismo apartamento nuca más. Por cierto, el apartamento no era el que vimos en las fotos de la página de internet.
Segnala questa recensione
Andreas J. Coppie Germany, 15 ottobre 2013
Gutes Appartment mit katastrophalem Badezimmer

Die Lage, die Ruhe
5,3
Das Appartment liegt mitten im lebhaften Kultur- und Kneipenviertel Trastevere, dennoch ruhig im 2.Stock "zum Hof". Es ist sauber und gut ausgestattet. Die Badezimmersituation macht es allerdings zu einem absoluten "no go". Das Bad ist ca. 1,5 qm groß, auf dieser Fläche sind ein kleines Waschbecken, toilette und Bidet untergebracht, wobei das nur 40 cm breite Waschbecken zwischen eine Wand und ein im Raum herunterlaufendes Abflussrohr gequetscht woren ist, sodass es nur von vorn genutzt werden kann. Der Duschkopf hängt unter der Decke. Durch das Duschen wird also dfas gesamte Bad, das vorher komplett ausgeräumt werden muss, geflutet und ist daneach für Stunden nicht mehr nutzbar, wenn mabn sich nicht die mühe macht, alles azutrocknen. Das Bad ist zudem nur durch eine dünne Kunststoff-Faltür vom Wohnzimmer getrennt, die auch im geschlossenen Zustand oben und unten einen breiten Spalt offenläßt. Jeder Toilettengang eines Gastes wird daher zum akustischen Erlebnis der Mitbewohner. Der zuständige mitarbeiter der Agentur in Rom zeigte sich von unserer Beschwerde völlig unbeindruckt und tat sie als Lappalie ab.
Segnala questa recensione
Rasmus B. Coppie Sweden, 17 marzo 2013
Lite omständig incheckning men trevlig lägenhet

Mycket för pengarna, välutrustat boende, bra restaurangmöjligheter
7
Lite komplicerad incheckning där man var tvungen att ta sej runt till olika platser för att checka in. Dessutom fick vi inte lägenheten vi bokat men det fick vi inte reda på för än på plats, vilket gjorde oss besvikna. I övrigt hamnade vi i ett bra område, lägenheten var helt ok utrustad för att hålla en familj, helt överkomligt pris och stora ytor att röra sej på.
Segnala questa recensione
Alicia H. Coppie Sweden, 31 ottobre 2012
Helt underbar vistelse!

Allt. Läget. Personal. Lägenheten invändigt.
10
Helt fantastisk ställe att bo på. Bättre läge får man leta efter:-) Roms enda bar vi kunde hitta var 2 meter utanför lägenheten (Underbar personal, bra priser, UNDERBAR uteservering, och restauranger precis vid ingången till trappuppgången. Vart man än går kommer man till nya fascinerade grejer att titta på och göra. Kort gångväg till Pantheon, kända fontänen, massa härliga restauranger, shopping etc.etc. Sista kvällen lagade vi middag hemma, gick jätte bra och var jätte mysigt! Förövrigt himla go personal. Ingen dålig kritik. Om vi besöker Rom igen är det helt utan tvekan här vi skulle bo igen. VILL OBSERVERA. Lägenheterna liggen INTE i Trastevere utan i det underbara hjärtat av Rom skulle jag säga. :-)
Sugg. sullo shopping: Finns mängder av små affärer med allt från souvenirer, kläder etc. På söndag morgon åkte vi på morgonmarknaden i Trastevere som börjar kl 06-ca 13, liknande en Thailändsk marknad- urmysigt! Förövrigt, Underbar bar med 100 olika drinkar att välja mellan, restauranger, sevärdheter fanns överallt kändes det som men vi var verkligen i centrum av alla sevärdigheter.
Segnala questa recensione
Albert K. Coppie Netherlands, 19 ottobre 2013
Locatie geweldig, faciliteiten matig

Locatie & Ruimte
6,7
Locatie is geweldig in centrum Middeleeuws Trastevere met al zijn restaurants en terrassen. Appartement is lekker ruim met aparte woonkamer, slaapkamer en keuken. We hadden een valse start met het ontbreken van warm water (werd wel zelfde dag opgelost), maar aan de Italiaanse versleten manuals en stickers op het apparaat te zien is dit een regelmatig terugkerend probleem is. De douchekop is boven het toilet gemonteerd, maar dit kan je ook een authentieke Romeinse badkamer noemen. Het gebrek aan handdoeken en droogdoeken doet zich hierdoor wel gelden. Het ontbreken van WIFI is niet in lijn met de prijs van het appartement.
Segnala questa recensione
E E. Coppie Netherlands, 22 ottobre 2012
rusig gelegen, maar beetje donker..

ligging in wijk trastevere, ruim, prima bed
7
is wel donker door gebrek aan ramen en uitzicht. prima om te slapen, maar om overdag wat in het appartement te verblijven niet aantrekkelijk
Segnala questa recensione
Piotr K. Famiglie con figli piccoli Poland, 1 maggio 2014
Totalna katastrofa, brud i egipskie ciemności

w miarę niezłe położenie i darmowy koncert fortepianowy za ścianą, więcej brak
2,7
Absolutnie odradzam, Są to rozrzucone po Zatybrzu apartamenty, nie wiadomo gdzie się trafi. Aby odebrać klucze trzeba odwiedzić agencję wynajmu 20 min piechotą od Termini - fatalne rozwiązanie , a następnie jechać z kluczem do Trastevere pod wskazany adres. Trafiliśmy do apartamentu typu (Benhur)formalnie czteroosobowego ale nadaje się raczej dla dwóch osób które niechcą by ktokolwiek je zobaczył. Apartament był po prostu brudny, centymetry kurzu zalegały we wszystkich rzadziej dotykanych kontach, łazienka nie widziała detergentów od tygodni, pościel była zakurzona i brudna, za ścianą jakiś miłośnik fortepianu ćwiczył całe dnie i noce (na szczęście grał świetnie, apartament znajdował się w bocznym zaułku z wejściem wprost z ulicy, był ciemny jak nora w ziemi dwa malutkie okienka (jedno od podwórka, drugie przy drzwiach).W dzień po przyjeździe przyjechała ekipa budowlana i zaczeła rozstawiać rusztowania i rozpoczeła remont elewacji - wejście do apartamentu możliwe było przez rusztowanie. Po mojej interwencji u agencji wynajmującej, najpierw zostałem o prostu "olany" a po kolejnych telefonach stwierdzono, że to nie jest problem apartamentu. Chciałem zamienić apartament na inny, stwierdzili że nie mają takiej możliwości, potem skrócić pobyt ale bardzo niegrzeczny pan stwierdził, że mogę sobie wyjechać kiedy chcę ale i tak nie zwrócą mi pieniędzy za pozostałe dni, na koniec stwierdził że jak mam jakieś uwagi to mogę wysłać do niego maila. Totalna katastrofa, naciąganie ( trzeba zapłacić całość na miesiąc przed planowanym wynajmem) Agoda powinna się wstydzić, że ma takie "byle co" w swojej ofercie. A jeszcze jedno chciałem się skontaktować z Agodą ale po uruchomieniu wynajmu mój numer rezerwacji był już nieaktualny i nie było takiej możliwości. Tragedia, szmira, najgorsze miejsce i sposób wynajmu jaki widziałem, nawet w Rzymie gdzie byliśmy już chyba ze 20-ty raz. Beznadzieja Totalna - Całkowicie odradzam!!!!
Segnala questa recensione
1 su 1 recensione


Agoda.com fa parte del Gruppo Priceline, il leader mondiale nel settore dei viaggi online e servizi correlati.

AS-AGWEB-3B02