My favorite hotels
My last viewed hotels
Customers like this hotel for:
    Distance to airport:
  • Pärnu Airport (5.4 Km)

Note: Distances are measured as a straight line.

Laine Guesthouse

Laine 6A, Papiniidu, Parnu, Estonia (Show on map)

Book now!

You can see all your saved hotels in the 'My favorite hotels' list.
Review Score

requires more reviews
for reliable calculation

see 2 reviews

Check Rates & Availability
Check-in
Nights Check-out

Features of Laine Guesthouse


Hotel Facilities

  • 24-hour front desk
  • salon

Sports and Recreation

  • hot tub
  • massage
  • sauna
  • solarium

Book now!

Sale ends soon!
Hotel Description
Whether you're a tourist or traveling on business, Laine Guesthouse is a great choice for accommodat...see more Whether you're a tourist or traveling on business, Laine Guesthouse is a great choice for accommodation when visiting Parnu. From here, guests can enjoy easy access to all that the lively city has to offer. A well-kempt environment and its proximity to Pärnu New Art Museum, Red Tower, Pärnu Mudaravila give to this hotel a special charm.

Take advantage of a wealth of unrivaled services and amenities at this Parnu hotel. Top features of the hotel include free Wi-Fi in all rooms, 24-hour front desk, car park, pets allowed, salon.

All guest accommodations feature thoughtful amenities to ensure an unparalleled sense of comfort. The hotel offers an excellent variety of recreational facilities, including hot tub, sauna, massage, solarium. Laine Guesthouse is a smart choice for travelers to Parnu, offering a relaxed and hassle-free stay every time.
Hotel Policies
Food, drink and entertainment
All reviews (3)
Sort by:
Tuula L. Couples
Finland, July 16, 2013
Tämä hotelli toimi pitkän ajomatkan levähdysyönä

ystävällinen palvelu
5.7
Yöpyminen pitkän ajomatkan levähdyspaikkana. Yö oli levoton hotellin läheisyydessä.
Pasi S. Couples
Finland, August 14, 2011
Sopivan rauhallinen hotelli tarkoitukseemme.

Hintaa- laatusuhde oli kohdallaan. Satunnaiselle matkailijalle sopiva.
3.6
hotellin löytäminen tuotti hiukan vaivaa, koska se ei sijaitse varsinaisen kadun varrella, vaan sivukadulla. onneksi naapurihotellista saimme hyvän neuvon perille. paikka on tosi rauhallinen, mutta hiukan kaukana keskustasta, jos aikoo tehdä kävelymatkoja sinne. aamiaishuone on hiukan pienehkö. saattaa tulla jopa ruuhkaa ja joutua jonottamaan pöytäpaikkaa jonkin aikaa. henkilökunta oli todella ystävällistä ja osasivat hyvin myös suomen kieltä.
Satu O. Families with older children
Finland, May 26, 2010
Laine Guesthouse

Tämä hotellli sopii hyvin reissumiehille sekä reppuselkäturisteille. Oli hieman liian vaatimaton monen päivän lomaan. Ja aika kaukana keskustasta. Onneksi meillä oli oma auto.
2.7
Hyvä majoituspaikka, mikäli ei halua viettää paljon aikaa hotellilla. Siellä ei ole mitään oleskelutilaa tai terassia. Onneksi lähellä oli oikein mukava pubi, jossa oli todella mukavat tilat ja oli hyvä katsoa Suomen jääkiekkoa.

Book now!

Sale ends soon!