Mano mėgstamiausi viešbučiai
Jūsų paskutiniai žiūrėti viešbučiai
Klientams patinka ši/šis viešbutis todėl, kad:
    Vieta rekomenduojama:
  • apsipirkimas
  • naktinis gyvenimas
  • paplūdimiai
    Atstumas iki oro uosto:
  • Puketo Tarptautinis Orouostas (25.3 Km)
    Klientų komentarai:
  • "Draugiškas ir paslaugus personalas", "Nuostabus kambario dizainas", "Naujas viešbutis"
    Populiariausios lankytinos vietos šiame rajone:
  • Nardymo Aprūpinimas (2.2 Km / 27 min pėsčiomis)
  • Savoey Restaurant (2.4 Km / 29 min pėsčiomis)
  • Bangla kelias (2.5 Km / 30 min pėsčiomis)
  • Jungcelon prekybos centras (2.6 Km)

Atkreipkite dėmesį: Atstumai matuojami kaip tiesi linija, skaičiuojant nuo pradžios taško iki paskirties taško.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Puketas, Tailandas 83150 (Rodyti žemėlapį)

užsakyti dabar!

Visus išsaugotus viešbučius galite peržiūrėti sąraše „Mano mėgstamiausi viešbučiai“.
Nelaukite, kol bus per vėlu! Užsisakykite dabar ir nepraleisite šiandienos kainos.
Užsisakyk dabarMokėk vėliau

Tūkstančiai laisvų viešbučių kambarių.

Užsisakyk sumaniau. Užsisakyk su Agoda.
Izvēlieties numurs
Neįskaičiuota į numerio kainą: Hotel tax 7.91%
liepos 04, 2015 - liepos 06, 2015 | 2 naktys
Užsiregistruoti
Naktys Išvykimas
Kambarių tipai Maks.
Kaina už kambarį, už vieną naktį
Kambariai
Best seller - limited supply!
Liukso klasė, balkonas, pusryčiai
Limited Time Offer Rate includes 50% discount!
[Info / Nuotraukos]
USD 0 425.99
Speciali kaina! – negrąžinama
Laisva
Best seller - limited supply!
Liukso klasė, balkonas, pusryčiai
[Info / Nuotraukos]
USD 0 851.98
Užsakymo sąlygos
Laisva
ypatybės

Paslaugos viešbutyje
  • 24 val. dirbanti registratūra
  • 24 val. kambarių aptarnavimas
  • transporto paslaugos į ir iš oro uosto
  • banko kasos automatas
  • vaikų priežiūra
  • baras
  • kepsninė
  • verslo centras
  • automobilių nuoma
  • kavinė
  • konsjeržo paslaugos
  • cheminis valymas
  • liftas
  • atskiras aukštas vadovams
  • patogumai neįgaliesiems
  • šeimos kambarys
  • skalbyklos paslaugos
  • biblioteka
  • užrakinamos spintelės
  • bagažo saugykla
  • įranga susitikimams
  • laikraščiai
  • baras prie baseino
  • restoranas
  • kambarių aptarnavimas
  • seifai
  • bendra svetainė / televizorius
  • pervežimo paslaugos
  • rūkomasis
  • turai

Sportas ir pramogos
  • biliardas
  • sporto klubas
  • žaidimų kambarys
  • sodas
  • vonia
  • vaikų klubas
  • masažas
  • atviras baseinas
  • baseinas vaikams
  • sauna
  • sveikatingumo centras
  • garo kambarys
  • stalo tenisas

Internetas
  • nemokamas WiFi visuose kambariuose
  • WiFi

Automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių parkavimo paslauga

Kalbama kalba
  • Anglų
  • filipiniečių kalba
  • Hindi
  • nepaliečių kalba
  • Tajų

užsakyti dabar!

Greitai ir paprastai!
Kurortas aprašymas
Įsikūręs pačioje Patong širdyje, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket viešbutis yra puiki vieta pradė...rodyti daugiau Įsikūręs pačioje Patong širdyje, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket viešbutis yra puiki vieta pradėti ekskursiją po Puketas. Šis 5-žvaigždučių viešbutis yra įsikūręs vos tik 35. Km atstumu nuo oro uosto. Šis viešbutis - ne tik poilsio ir atsipalaidavimo rojus, bet ir yra tik kelių žingsnių atstumu nuo daugybės įžymių lankytinų vietų, tokių kaip Train Tai Boksas, Nardymo Aprūpinimas, Bangla kelias.

Naudokitės gausybe neprilygstamų paslaugų bei patogumų šiame Puketas viešbutyje. Apsistoję šiame nuostabiame pastate svečiai gali mėgautis nemokamas WiFi visuose kambariuose, 24 val. dirbanti registratūra, 24 val. kambarių aptarnavimas, patogumai neįgaliesiems, bagažo saugykla.

Įženkite į vieną iš 150 jaukių kambarių ir pamirškite dienos nuovargį. Kai kuriuose kambariuose galite mėgautis tokiomis paslaugomis, kaip bevielis interneto ryšys (nemokamas), internet access – wireless, privatus baseinas, sukūrinė vonia, kambariai nerūkantiems. Viešbutis siūlo nuostabias pramogas, įskaitant vonia, sporto klubas, sauna, atviras baseinas, sveikatingumo centras, kurios padės atsipalaiduoti po įtemptos dienos. Koks bebūtų Jūsų kelionės į Puketas miestą tikslas, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket viešbutis yra puiki vieta maloniam apsistojimui toli nuo namų.
Kurortas politikos
Naudinga informacija
Maistas, gėrimai ir pramogos

Naujausi klientų komentarai

Pasirinkti Keliautojo Tipą

Visos apžvalgos (1530)

Poros (875)

Pavieniai keliautojai (165)

Keliautojai verslo reikalais (51)

Šeimos su mažais vaikais (246)

Šeimos su vyresniais vaikais (125)

Kiti (68)

Fantastiška
8.6
iš 1530 apžvalgų
Kainos ir kokybės santykis
8.5
Vietovė
7.6
Personalo darbas
8.9
Viešbučio būklė / švara
9.1
Kambario patogumai / lygis
9.1
Maistas / maitinimas
8.2
Visos apžvalgos ( 1530 )
Rūšiuoti pagal:
Yuhao D. Pavieniai keliautojai
China, December 07, 2014
Soh H. Šeimos su vyresniais vaikais
Singapore, June 30, 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9.7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco S. Poros
Portugal, June 27, 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9.7
Leah D. Poros
Canada, June 26, 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco S. Poros
Portugal, June 25, 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9.7
Vivek V. Poros
India, June 25, 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
Colaco S. Poros
Portugal, June 24, 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9.7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.
yuk L. Šeimos su mažais vaikais
Hong Kong, June 24, 2015
Super nice and comfortable

comfortable
9.3
yuk L. Šeimos su mažais vaikais
Hong Kong, June 24, 2015
Super comfortable and nice

Very nice and comfortable, good for couple, also family
9.3
This is one of the most impressive hotel that I have ever stay. This view of the hotel is very nice. The facilities are great, such as swimming pools, game room. However the kids club is a bit small. The breakfast buffet is ok, but the environment of the restaurant is very nice. The transportation is fair, as it is in the hill. They provide the shuttle bus service, but not very frequent. I really like the hotel and will definitely come back !
Wai L. Poros
Singapore, June 21, 2015
Avista

Cleanliness, serenity and friendliness
9
Great

užsakyti dabar!

Greitai ir paprastai!

Mokesčiai ir paslaugų mokesčiai paprastai yra išieškojimo išlaidos, kurias Agoda moka pardavėjui. Dėl detalesnės informacijos, žiūrėkite Agodos naudojimosi taisykles. Prie mokesčių ir paslaugų mokesčių taip pat gali būti pridėti mokesčiai, kuriuos Agoda moka už užsakymų apdorojimą.