Kiekvienam „Agoda“ klientui išsiregistravus iš viešbučio, mes išsiunčiame jam laišką, kuriame prašome parašyti savo viešnagės apžvalgą. Tai vienintelis būdas pateikti apžvalgą. Prieš publikuojant „Agoda“ svetainėje, kiekviena apžvalga yra peržiūrima mūsų turinio priežiūros komandos. Todėl ne taip, kaip daugelyje kitų kelionių svetainių, VISOS „Agoda“ apžvalgos yra patikrintos ir tikros.
Įveskite datas, peržiūrėkite užimtumą ir užsakykite šį viešbutį
Vietovė:
Weissensee
Kambarių skaičius:
195
Nemokamas WiFi |
Tikrinti kainas ir užimtumą šiame viešbutyje |
Mes siekiame Jums užtikrinti mažiausias kambarių kainas. Jei užsisakėte kambarį „Agoda“ svetainėje ir įrodysite, kad galite užsisakyti tokį patį kambarį tai pačiai datai pigiau kitoje svetainėje, mes nustatysime tokią pačią arba dar žemesnę kainą. Spustelėkite šią nuorodą, jei norite sužinoti daugiau.
Atsiprašome, čia nėra laisvų kambarių šiame Derag Livinghotel Konigin Luise jūsų pasirinktai datai.
šį viešbuti peržiūrėję klientai dažnai užsisakė
Naujausi klientų komentarai
| Pasirinkti Keliautojo Tipą
Visos apžvalgos (6)
Charles W.
Pavieniai keliautojai
France,
2012 m. lapkričio 4 d.
Modern, attractive, friendly
Comfortable, helpful staff, pleasant setting
8,7
Pleasant setting and attractive modern hotel with comfortable, well-equipped rooms.
An easy tram ride to the centre of Berlin
Doris K.
Michaela Z.
Pavieniai keliautojai
2013 m. gegužės 12 d.
Ruhiger Ausgangspunkt für Stadtexkursionen
Sehr freundliches Personal, schönes und geräumiges Zimmer, Kühlschrank und Pantry
Silvia S.
2012 m. rugsėjo 2 d.
Angenehmes Hau
Ruhige Lage, Selbstversorgung möglich
8,3
Angenehmes Haus in relativ ruhiger Lage, ca. 3-4km von Berlin-Mitte (Alexanderplatz) entfernt. Alle Zimmer und Apartments haben eie kleine "Kitchenette", somit ist Selbstversorgung möglich.
Sightseeing/Attractions Tip:
Berlin ist immer eine Reise wert. Besonders im Ostteil der Stadt gibt es sehr viele Sehenswürdigkeiten
Peter D.
2010 m. rugsėjo 1 d.
Derag Hotel And Living Hotel Konigin Luise
große Zimmer - Möglichkeit zur Selbstversorgung - Waschaum (Waschmaschine u. Trockner zur Selbstnutzung)
8,7
kurzer Berlin-Aufenthalt - teils Privat. Siehe Vot- und Nachteile in den vorstehenden Antworten.
Urban I.
Verslo keliautojai
Switzerland,
2010 m. rugpjūčio 15 d.
Derag Hotel And Living Hotel Konigin Luise
7,3
Šis lankytojas tik įvertino šį viešbutį, tačiau nepridėjo jokio komentaro.