Grįžti į aprašymą

Naujausi klientų komentarai

Pasirinkti Keliautojo Tipą
Fantastiška



iš 2523 apžvalgų
  • Viešbučio būklė / švara 8,6
  • Įranga 8,2
  • Vietovė 8,8
  • Kambario patogumai / lygis 8,5
  • Personalo darbas 8,4
  • Kainos ir kokybės santykis 7,7
  • Maistas / maitinimas 7,5

Norminda C. iš Filipinai
Šeimos su vyresniais vaikais
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugpjūtis
Good location
Wifi is not accessible in our rooms.
Apžvelgta 11 rugpjūčio 2016

Handy P. iš Indonezija
Šeimos su mažais vaikais
Viešėta 3 naktys 2016 m. liepa
Nice 5 star hotel at shinjuku
This hotel is very good. The location is amazing, the room is big and very clean. Delicious breakfast. Very near to shinjuku st. The best 5 stars hotel i ever stay in tokyo.
Apžvelgta 09 rugpjūčio 2016

Tick C. iš Honkongas
Šeimos su vyresniais vaikais
Viešėta 3 naktys 2016 m. liepa
Great stay here
Good location, big rooms, big hotels. So convenient.
Apžvelgta 03 rugpjūčio 2016

Nasha J. iš Tailandas
Pavieniai keliautojai
Viešėta 2 naktys 2016 m. liepa
promising choice
not bad after all
Apžvelgta 02 rugpjūčio 2016

Suthasinee A. iš Tailandas
Šeimos su mažais vaikais
Viešėta 2 naktys 2015 m. gruodis
good location
Nice staff, location and foods.
Apžvelgta 01 rugpjūčio 2016

Pintas C. iš Tailandas
Grupės
Viešėta 4 naktys 2016 m. liepa
Hotel staffs, Airport Limousine Bus service to/from the airport, Spacious room
I'm very impressed and thankful to all the hotel staffs, they have booked all the restaurant reservations for us through email communication. They replied very quickly. In addition, Keio offers a direct transportation to/from the airport (airport limousine bus) which made our lives a lot easier. They also offer free shuttle bus to/from Disneyland for hotel guests. Recently, there is a passage walkway from the back of the hotel directly to the JR/metro Shinjuku Station. It's super convenient in temrs of location. The room is spacious and comfy. I would recommend this hotel to anyone!!!
Apžvelgta 25 liepos 2016

Pintas C. iš Tailandas
Šeimos su mažais vaikais
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
Excellent hotel services, great location, spacious room
Always my choice whenever I come to Tokyo!!!! Highly recommend this hotel!!!
Apžvelgta 25 liepos 2016

David A. iš Indonezija
Šeimos su mažais vaikais
Viešėta 2 naktys 2016 m. liepa
Superb location
Very close to shinjuku station which is most attractive factor of this hotel
Apžvelgta 24 liepos 2016

Mei L. iš Honkongas
Šeimos su vyresniais vaikais
Viešėta 6 naktys 2016 m. liepa
Not bad
Keio Plaza is nice and clean but it is just a basic hotel compare to other hotels in Asia. I find the staffs not helpful and not too friendly but after staying in Tokyo for nearly a week, I think it is probably the Japanese culture not to be friendly to non Japanese speaking foreigners. I love the location though because it is a 5 mins walk to the Shinjuku station and there are loads of shops and restaurants nearby. There are also a 24 hours convenient store on the 2nd floor of the hotel. The only complaint I have about this hotel is they charge hotel guest JPY2,000 per head for using their swimming pool which is the first I ever heard of. We filed a complaint with the hotel so hopfully they will consider to waive that charge in the future.
Apžvelgta 24 liepos 2016

Cindy C. iš Australija
Poros
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
holiday
good
Apžvelgta 20 liepos 2016


1

Pasirinkite savo lojalumo programą

Puslapio viršuje spauskite PointsMAX ir pamatysite daug populiarių oro linijų ir lojalumo programų pasirinkimų.

2

Pasirinkite kambarį su taškais

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Uždirbkite iki 4900 taškų

Prie kiekvieno tinkamo kambario bus nurodyta kiek taškų uždirbsite už užsakymą.

3

Prisijunkite ir uždirbkite taškų!

  • Programos nario ID
  • Šį viešbutį užsakau ne sau, o kažkam kitam.

Įrašykite pasirinktos programos narystės ID užsakymo metu. Jūs uždirbsite užsakyme nurodytą taškų skaičių po išvykimo. Tai taip paprasta!

Pradėkite čia ir pasirinkite patinkančią programą: