Kiekvienam „Agoda“ klientui išsiregistravus iš viešbučio, mes išsiunčiame jam laišką, kuriame prašome parašyti savo viešnagės apžvalgą. Tai vienintelis būdas pateikti apžvalgą. Prieš publikuojant „Agoda“ svetainėje, kiekviena apžvalga yra peržiūrima mūsų turinio priežiūros komandos. Todėl ne taip, kaip daugelyje kitų kelionių svetainių, VISOS „Agoda“ apžvalgos yra patikrintos ir tikros.
Įveskite datas, peržiūrėkite užimtumą ir užsakykite šį viešbutį
Vietovė:
China Town
Kambarių skaičius:
127
Tikrinti kainas ir užimtumą šiame viešbutyje |
Mes siekiame Jums užtikrinti mažiausias kambarių kainas. Jei užsisakėte kambarį „Agoda“ svetainėje ir įrodysite, kad galite užsisakyti tokį patį kambarį tai pačiai datai pigiau kitoje svetainėje, mes nustatysime tokią pačią arba dar žemesnę kainą. Spustelėkite šią nuorodą, jei norite sužinoti daugiau.
Atsiprašome, čia nėra laisvų kambarių šiame Miramar Bangkok Hotel jūsų pasirinktai datai.
šį viešbuti peržiūrėję klientai dažnai užsisakė
Naujausi klientų komentarai
| Pasirinkti Keliautojo Tipą
Visos apžvalgos (472)
Aida S.
Poros
Indonesia,
2013 m. birželio 7 d.
very clean room and feel comfortable
Good price for the clean and confortable room
7,7
Parichat J.
Verslo keliautojai
Clean good service hotel
China Town good sea food and wolesale toy and other.
Clean hotel good location
clean hotel just a few min walk can reach the china town wholesale a lot of thing .
2013 m. birželio 7 d.
hotel service is kind and good
good food good for shopping
Leny L.
Grupės
Indonesia,
2013 m. birželio 6 d.
need for a comfortable hotel is equipped breakfast
nice decoration room, good sleeping bed, large room
5,7
i suggest staying in Miramar hotel is frightening satisfied that sevice facilities a large room, nice decoration and good bed room even breakfast. for travellling in s group is perfect for taking rooms at the miramar Hotel. you can find so many food near with miramar hotel also frindly service from hotel.
James M.
Trustee C.
Poros
Thailand,
2013 m. gegužės 13 d.
Obly one night but I like here.
clean, comfortable near chinatown
8,3
Fannie K.
Verslo keliautojai
2013 m. gegužės 11 d.
Comfortable.
Centrally located, clean, newly renovated.
7,7