Kad Agoda klients izrakstās no viesnīcas, mēs tam nosūtām e-pasta vēstuli, lūdzot sniegt atsauksmi par viesnīcā pavadīto laiku. Atsauksmes var iesniegt tikai šādā veidā. Pirms atsauksmju publicēšanas Agoda vietnē tās pārbauda un apstiprina mūsu darbinieki. Tādēļ, atšķirībā no daudzām citām tūrisma vietnēm, VISAS Agoda publicētās atsauksmes ir īstas un apstiprinātas.
Ievadiet savus datus, lai pārbaudītu pieejamību un rezervētu šo viesnīcu
Atrašanās vieta:
Hong Kong Centrāle / Šon Van rajons
Numuru skaits:
Bezmaksas Wi-Fi |
Aplūkot cenas un pieejamību šajā viesnīcā |
Mēs vēlamies, lai jūs par savu numuru maksātu viszemāko iespējamo cenu. Ja esat rezervējis viesnīcas numuru ar Agoda starpniecību un vēlāk konstatējat, ka tādu pašu numuru tajos pašos datumus var rezervēt par zemāku cenu, kas ir redzama un rezervējama kādā citā vietnē internetā, parādiet to mums, un mēs piedāvāsim tādu pašu vai vēl labāku cenu. Noklikšķiniet šo saiti, lai uzzinātu vairāk.
Mēs vēlamies, lai jūs par savu numuru maksātu viszemāko iespējamo cenu. Ja esat rezervējis viesnīcas numuru ar Agoda starpniecību un vēlāk konstatējat, ka tādu pašu numuru tajos pašos datumus var rezervēt par zemāku cenu, kas ir redzama un rezervējama kādā citā vietnē internetā, parādiet to mums un mēs piedāvāsim tādu pašu vai vēl labāku cenu. Noklikšķiniet šo saiti, lai uzzinātu vairāk.
Atvainojiet, nav brīvu vietu viesnīcā 60 West Hotel Jūsu izvēlētajos datumos.
klienti, kas aplūkoja šo viesnīcu, bieži izvēlējās
Jaunākie klientu komentāri
| Izvēlieties ceļotāja veidu
Visas atsauksmes (1942)
Brendan G.
Hong Kong,
2013. gada 16. jūnijā
Suitable hotel, cheap and cheerful i guess you say
large rooms, price, location is ok
5,7
No pay TV!! large rooms but looking alittle dated. nothing fancy just standard room for a reasonable price. They also take your deposit from your card then refund you within 5-8 days. I really dont like this practice.
Tahnee M.
Grupa
2013. gada 16. jūnijā
Great value for money, large rooms
Close to Macau ferry, large rooms, clean hotel
9,3
Tzu B.
Singapore,
large room
large room, near transport and clean room
Loh L.
Individuāls ceļotājs
Singapore,
2013. gada 15. jūnijā
Comfortable, interesting stay
Convenience to public transport, good location to experience local culture, attentive frontline staff
7,7
Amelie L.
China,
2013. gada 15. jūnijā
bigger room is the good choice
bigger roon, internet, home facilitis
8,7
if it's neccessary for my next trip,i'll choose it a gain.
Botao S.
Grupa
Taiwan,
2013. gada 12. jūnijā
Victor I.
Philippines,
2013. gada 10. jūnijā
Very Good
Large size room, comfortable bed and friendly staff
Great stay in this hotel. Highly recommended.
Teoh H.
Biznesa ceļotājs
Malaysia,
2013. gada 10. jūnijā
Value for money
Cleanliness, security and friendly staff
8,7
Eloise C.
Individuāls ceļotājs
2013. gada 9. jūnijā
Great location in a great city
Location, location, location
It's more of a serviced appartment, so no dining facilities. Rooms are big for Hong Kong standards.
Poh W.
2013. gada 8. jūnijā
Good affordable hotel for Hol
Convenient transportation, Good Shooping. Comfortable room
8,3
This hotel is near train station, ferry terminal to Macao, near trams etc. Facilities nearby - laundry, breakfast, dinning and also cheap food courts. Many eateries as well as expensive hotels. Walk away from the local sights of old Hongkong and great tourist walks up the hills etc. Hotel is cheap but very comfortable and clean. Hotel Staff very friendly.