Kad Agoda klients izrakstās no viesnīcas, mēs tam nosūtām e-pasta vēstuli, lūdzot sniegt atsauksmi par viesnīcā pavadīto laiku. Atsauksmes var iesniegt tikai šādā veidā. Pirms atsauksmju publicēšanas Agoda vietnē tās pārbauda un apstiprina mūsu darbinieki. Tādēļ, atšķirībā no daudzām citām tūrisma vietnēm, VISAS Agoda publicētās atsauksmes ir īstas un apstiprinātas.
Ievadiet savus datus, lai pārbaudītu pieejamību un rezervētu šo viesnīcu
Atrašanās vieta:
Weisensee
Numuru skaits:
195
Bezmaksas Wi-Fi |
Aplūkot cenas un pieejamību šajā viesnīcā |
Mēs vēlamies, lai jūs par savu numuru maksātu viszemāko iespējamo cenu. Ja esat rezervējis viesnīcas numuru ar Agoda starpniecību un vēlāk konstatējat, ka tādu pašu numuru tajos pašos datumus var rezervēt par zemāku cenu, kas ir redzama un rezervējama kādā citā vietnē internetā, parādiet to mums, un mēs piedāvāsim tādu pašu vai vēl labāku cenu. Noklikšķiniet šo saiti, lai uzzinātu vairāk.
Mēs vēlamies, lai jūs par savu numuru maksātu viszemāko iespējamo cenu. Ja esat rezervējis viesnīcas numuru ar Agoda starpniecību un vēlāk konstatējat, ka tādu pašu numuru tajos pašos datumus var rezervēt par zemāku cenu, kas ir redzama un rezervējama kādā citā vietnē internetā, parādiet to mums un mēs piedāvāsim tādu pašu vai vēl labāku cenu. Noklikšķiniet šo saiti, lai uzzinātu vairāk.
Atvainojiet, nav brīvu vietu viesnīcā Derag Livinghotel Konigin Luise Jūsu izvēlētajos datumos.
klienti, kas aplūkoja šo viesnīcu, bieži izvēlējās
Jaunākie klientu komentāri
| Izvēlieties ceļotāja veidu
Visas atsauksmes (6)
Charles W.
Individuāls ceļotājs
France,
2012. gada 4. novembrī
Modern, attractive, friendly
Comfortable, helpful staff, pleasant setting
8,7
Pleasant setting and attractive modern hotel with comfortable, well-equipped rooms.
An easy tram ride to the centre of Berlin
Doris K.
Michaela Z.
Individuāls ceļotājs
2013. gada 12. maijā
Ruhiger Ausgangspunkt für Stadtexkursionen
Sehr freundliches Personal, schönes und geräumiges Zimmer, Kühlschrank und Pantry
Silvia S.
2012. gada 2. septembrī
Angenehmes Hau
Ruhige Lage, Selbstversorgung möglich
8,3
Angenehmes Haus in relativ ruhiger Lage, ca. 3-4km von Berlin-Mitte (Alexanderplatz) entfernt. Alle Zimmer und Apartments haben eie kleine "Kitchenette", somit ist Selbstversorgung möglich.
Sightseeing/Attractions Tip:
Berlin ist immer eine Reise wert. Besonders im Ostteil der Stadt gibt es sehr viele Sehenswürdigkeiten
Peter D.
2010. gada 1. septembrī
Derag Hotel And Living Hotel Konigin Luise
große Zimmer - Möglichkeit zur Selbstversorgung - Waschaum (Waschmaschine u. Trockner zur Selbstnutzung)
8,7
kurzer Berlin-Aufenthalt - teils Privat. Siehe Vot- und Nachteile in den vorstehenden Antworten.
Urban I.
Biznesa ceļotājs
Switzerland,
2010. gada 15. augustā
Derag Hotel And Living Hotel Konigin Luise
7,3
Šis viesis tikai novērtējis viesnīcu, neatstājot komentārus.