Kad Agoda klients izrakstās no viesnīcas, mēs tam nosūtām e-pasta vēstuli, lūdzot sniegt atsauksmi par viesnīcā pavadīto laiku. Atsauksmes var iesniegt tikai šādā veidā. Pirms atsauksmju publicēšanas Agoda vietnē tās pārbauda un apstiprina mūsu darbinieki. Tādēļ, atšķirībā no daudzām citām tūrisma vietnēm, VISAS Agoda publicētās atsauksmes ir īstas un apstiprinātas.
Ievadiet savus datus, lai pārbaudītu pieejamību un rezervētu šo viesnīcu
Atrašanās vieta:
Makavas pilsēta
Numuru skaits:
Aplūkot cenas un pieejamību šajā viesnīcā |
Mēs vēlamies, lai jūs par savu numuru maksātu viszemāko iespējamo cenu. Ja esat rezervējis viesnīcas numuru ar Agoda starpniecību un vēlāk konstatējat, ka tādu pašu numuru tajos pašos datumus var rezervēt par zemāku cenu, kas ir redzama un rezervējama kādā citā vietnē internetā, parādiet to mums, un mēs piedāvāsim tādu pašu vai vēl labāku cenu. Noklikšķiniet šo saiti, lai uzzinātu vairāk.
Mēs vēlamies, lai jūs par savu numuru maksātu viszemāko iespējamo cenu. Ja esat rezervējis viesnīcas numuru ar Agoda starpniecību un vēlāk konstatējat, ka tādu pašu numuru tajos pašos datumus var rezervēt par zemāku cenu, kas ir redzama un rezervējama kādā citā vietnē internetā, parādiet to mums un mēs piedāvāsim tādu pašu vai vēl labāku cenu. Noklikšķiniet šo saiti, lai uzzinātu vairāk.
Atvainojiet, nav brīvu vietu viesnīcā Man Va Hotel Jūsu izvēlētajos datumos.
klienti, kas aplūkoja šo viesnīcu, bieži izvēlējās
Jaunākie klientu komentāri
| Izvēlieties ceļotāja veidu
Visas atsauksmes (590)
Jason B.
Biznesa ceļotājs
United States of America,
2013. gada 3. jūnijā
Great value for single traveller.
quiet, efficient, cost effective
5,7
Good stay. Speaking Chinese helps, but very efficient hotel and relatively clean for the price.
Wong M.
Individuāls ceļotājs
2013. gada 24. maijā
Just a budget hotel. Reception not so friendly
nearby place of interest like Senado Square, St. Paul (Ta Sun Pa) and lot of eateries here
Salita W.
Arunnee P.
Grupa
Thailand,
2013. gada 17. maijā
Close to Senado square and Ruin of St, Paul.
Big room, Safe, Tourist Attractions Within Walking Distance.
7,3
If you need any information. Just ask the hotel manager he will be happy to advise you.
Sau K.
Grupa
2013. gada 16. maijā
Simple Fair Hotel&
Walking distance to nearest attractions
Fair service, no call taxi service, no extra pillow, male front desk give very good service, but female front desk everything is no.
Sau K.
2013. gada 16. maijā
Simple & Fair Hotel
Walking distance to attraction
Room is clean, male fornt desk are friendly but female front desk are not so friendly.
Ley S.
Ģimene ar vecākiem bērniem
2013. gada 13. maijā
great and convenient
good location, nice food around and souvenior shopping spot
9,3
Liubov P.
Ģimene ar maziem bērniem
Russia,
2013. gada 30. aprīlī
Our stay atthis hotel was short and we did not expect anything special. What wegot was right the place for budget travelling.