| |
Kad Agoda klients izrakstās no viesnīcas, mēs tam nosūtām e-pasta vēstuli, lūdzot sniegt atsauksmi par viesnīcā pavadīto laiku. Atsauksmes var iesniegt tikai šādā veidā. Pirms atsauksmju publicēšanas Agoda vietnē tās pārbauda un apstiprina mūsu darbinieki. Tādēļ, atšķirībā no daudzām citām tūrisma vietnēm, VISAS Agoda publicētās atsauksmes ir īstas un apstiprinātas.
Ievadiet savus datus, lai pārbaudītu pieejamību un rezervētu šo viesnīcu
Atrašanās vieta:
Makavas pilsēta
Numuru skaits:
132
Aplūkot cenas un pieejamību šajā viesnīcā |
Mēs vēlamies, lai jūs par savu numuru maksātu viszemāko iespējamo cenu. Ja esat rezervējis viesnīcas numuru ar Agoda starpniecību un vēlāk konstatējat, ka tādu pašu numuru tajos pašos datumus var rezervēt par zemāku cenu, kas ir redzama un rezervējama kādā citā vietnē internetā, parādiet to mums, un mēs piedāvāsim tādu pašu vai vēl labāku cenu. Noklikšķiniet šo saiti, lai uzzinātu vairāk.
Mēs vēlamies, lai jūs par savu numuru maksātu viszemāko iespējamo cenu. Ja esat rezervējis viesnīcas numuru ar Agoda starpniecību un vēlāk konstatējat, ka tādu pašu numuru tajos pašos datumus var rezervēt par zemāku cenu, kas ir redzama un rezervējama kādā citā vietnē internetā, parādiet to mums un mēs piedāvāsim tādu pašu vai vēl labāku cenu. Noklikšķiniet šo saiti, lai uzzinātu vairāk.
Atvainojiet, nav brīvu vietu viesnīcā The Victoria Hotel Jūsu izvēlētajos datumos.
klienti, kas aplūkoja šo viesnīcu, bieži izvēlējās
Jaunākie klientu komentāri
| Izvēlieties ceļotāja veidu
Visas atsauksmes (684)
Tan F.
2013. gada 14. maijā
Old Hotel, Poor Guest Services and Not Convenience
from Boarder Gate to Hotel & Easy connect free shuttle bus to Casino
Bad Guest Services, useless Hotel Staff. will not consider on my next trip.
Chun Y.
2013. gada 4. maijā
Moderate quality hotel
Accessible to public transport
Moderate quality hotel. Wifi available at lobby only. Very near to the local residential area. A bit far from local tourist spot.
Yung J.
2013. gada 28. aprīlī
Clean, comfortable, slightly far from attractions
Clean, comfortable, quite.
6,7
It's 10 minutes walk away from border gate. From there, you could take free shuttle bus to any major casinos.
Andrew T.
Singapore,
2013. gada 22. aprīlī
Value for money and located near to attractions.
Visiting nearby attractions is easy and within walking distance to Zhuhai Broder Gate.
8,3
Good, could be better if staff could provide a better service.
Ruei S.
Individuāls ceļotājs
Taiwan,
2013. gada 14. aprīlī
not bad
low price , near city, big room
7,3
Vorada A.
Thailand,
2013. gada 14. aprīlī
Comfortable
Comfortable room, good bathroom, near park but too far from city center
Samuel S.
Indonesia,
2013. gada 13. aprīlī
hotel near the china border
comfortable room, near china border, easy to bus stop
comfortable hotel but located in the north part of the city so far from any tourist destination, the hotel staff is not friendly at all
Wei S.
2013. gada 12. aprīlī
Worthy for the price and good location.
Good location for trying out local delights, from 6am to 1am. Bus stops just right outside, easy to get to tourist spots. Rooms are nicer than expected.
Chenyang L.
Individuāls ceļotājs
China,
2013. gada 7. aprīlī
Monica R.
Indonesia,
2013. gada 5. aprīlī
the staff is cooperative, easy to find the bus
Meklēt visus viesnīcu piedāvājumus
Ierašanās:
Aizbraukšana:
Naktis:
Vienkārši ievadiet sava ceļojuma datumus meklēšanas lodziņā un skatiet, kādas īpašas atlaides ir pieejamas papildus mūsu garantēti zemākajām cenām.
| | Saņemiet 4-7% atpakaļ par katru rezervāciju |
| | Punkti tiek pievienoti automātiski |
| | Ietaupiet naudu par nākamajām rezervācijām |
Jauni veicināšanas pasākumi un atlīdzības punkti, kas tiek piešķirti DUBULTĀ un TRĪSKĀRŠĀ apmērā! papildu informācija
Customer Support
NY-AGWEB-3205