My Account (sign in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Enter your dates to check availability and book this hotel

Mardi Hotel

Vallimaa 5a, Kuressaare, Kuressaare, Estonia (Show on map)

Book now!

Mardi Hotel Kuressaare - Restaurant Mardi Hotel Kuressaare - Guest Room Mardi Hotel Kuressaare - Restaurant Mardi Hotel Kuressaare - Suite Room Mardi Hotel Kuressaare - Guest Room Mardi Hotel Kuressaare - Bathroom Mardi Hotel Kuressaare - Hotel Exterior Mardi Hotel Kuressaare - Guest Room Mardi Hotel Kuressaare - Guest Room Mardi Hotel Kuressaare - Reception Mardi Hotel Kuressaare - Restaurant
Hotel Area: Kuressaare Number of Rooms: 48

Recent customer reviews

Filter by Traveler Type

 

Very Good

7.9

based on
6 reviews

Value for Money
8.0
Location
8.0
Staff Performance
7.3
Hotel Condition/Cleanliness
8.3
Room Comfort/Standard
8.7
Food/Dining
7.0
All reviews (6)
Sort by:
Minttu S. Groups Finland, July 12, 2013
Hinta laatusuhde ok

Rauhallinen, edullinen, ystävällinen henkilökunta
8
Henkiökunta oli ystävällinen ja pärjättiin hyvin suomenkielellä. Kolmen hengen huoneemme oli siisti vaikkakin hieman kolkko. Ihan kuin olisimme olleet jossain opiskelija-asuntolassa. Aamupala oli riittävä hotellin tasoon nähden. Auton sai hyvin parkkiin hotellin eteen. Rauhallinen ympäristö.
Keijo H. Solo travelers Finland, August 9, 2012
Ystävällinen henkilökunta

Rauhallinen sijainti
8.7
Sijainti oli hyvä kävelymatkan päässä ravintolat ja kaupat.Linnoitukseen ja satamaan myös kävelymatka oli sopiva.Aamupala oli asiallinen puurot ja leikkeleet hyviä.min.
Christian A. Groups Finland, July 25, 2012
Perushyvä hotelli ja ystävällinen palvelu

Pienen budjetin matkaajalle, hotellialan opiskelijoiden ylläpitämä hotelli.
8
kesäinen viikko aurinkoisessa kuressaaressa ei tuottanut pettymystä. hotelli mardi oli perustasoa hyvällä sijainnilla viiden minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. hotellissa tilaussauna, punttisali. huoneet melko vaatimattomat, oma suihku löytyy huoneista, joten ei valittamista sen suhteen. aamupalalla valikoima oli melko suppea, mutta pintä puravaa ja hyvää kahvia löytyi. vastaanoton henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. kaupungilla oli rauhallinen ja kiireetön ilmapiiri, joten lomatunnelmaan pääsy oli helppoa.
Riikka V. Groups Finland, July 13, 2012
Tilavat mutta kuumat huoneet,

Hyvä sijainti, lähellä toria ja ruokapaikkoja
6.7
Hotellin sijainti kävelymatkan päässä keskustasta. Tilavat huoneet, mutta kattohuoneistossa ei ollut minkäänlaista ilmanvaihtoa eikä ikkunoita saanut auki. Onneksi saimme vaihdettua huoneet parmpiin.
Jussi S. Business travelers Finland, August 29, 2010
Hotel Mardi arvio

Hotelli on siisti ja sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Hotellissa on Wlan (Wi-Fi).
7.7
Oleskelu hotellissa oli miellyttävää ja rauhallista. Hotellin yksi parhaita puolia on avoin langaton tietoliikenne yhteys. Hotelli sijaitsee aivan keskustan tuntumassa jonne on helppo kävellä ruokailemaan ja ostoksille.
Jukka K. Solo travelers Finland, June 29, 2010
Hotel Mardi
8.3
This customer has only rated this hotel and has not submitted any comments.
 

Book now!

Sale ends soon!

Mardi Hotel Kuressaare - Hotel ExteriorMardi Hotel Kuressaare - RestaurantMardi Hotel Kuressaare - Guest RoomMardi Hotel Kuressaare - RestaurantMardi Hotel Kuressaare - Suite RoomMardi Hotel Kuressaare - Guest RoomMardi Hotel Kuressaare - BathroomMardi Hotel Kuressaare - Hotel ExteriorMardi Hotel Kuressaare - Guest RoomMardi Hotel Kuressaare - Guest RoomMardi Hotel Kuressaare - ReceptionMardi Hotel Kuressaare - Restaurant


AS-AGWEB-3B02