Back to hotel info

Very good 8.0
Based on 15 reviews
Excellent 8.1
Based on 2864 reviews

Verified traveler reviews

Filter by traveler type
Very good



based on 15 reviews
  • Hotel Condition/Cleanliness 8.3
  • Facilities 8.0
  • Location 8.9
  • Room Comfort/Standard 8.6
  • Service 8.4
  • Value for Money 7.6
  • Food/Dining 6.4

Ted
Sweden
January 09, 2016
Very good
Very nice beds and good breakfast!

mustafa Z.
Denmark
January 01, 2015
Fantastisk udsigt og behagelige værelser
Udsigt, service god morgenmad
Rigtig god ophold overall. Der var dog ikke 2 håndklæder på værelset som der burde være da vi ankom.

Georg L.
Denmark
July 29, 2013
tort rummeligt men nedslitte i for af at knager
beliggenheden
Generelt er hotellet god med en fantastik udsigt over Århus bugt, utrolig skuffende restaurant der skulle være i gourmet klasse, men om sommeren serverede kun et tageselvbord buffet, der var miles talt uspiselig- fiskefilere der smagte af levertran var seje og kedelige, kolde slatne poms, oksefilt der var halvkoldt, smagsløs, gennemstegt, tørt og kedeligt, risret med kylling smagsløse ligeså, for en pris på 278kr/kuvert en burger i byen vil have været 100gange bedre, buffeten stod fra kl.:17:00 og aften ud ( mærkeligt det er der hvor der er flest gæster personalet var alle søde og imødekommende

Karen
Netherlands
January 02, 2016
Exceptional
The view was amazing.staff very friendly. I could charge my elektric car.
The breakfast was a little off. Eggs were almost cold and no easy things for on the bread for the kids

Peter
Sweden
December 26, 2015
Good
Excellent location. Really good restaurant and nicely staff.

Steen B.
Denmark
July 20, 2013
Hyggeligt hotel
udsigt, internet, størrelse på værelset
ophold OK

Sofie O.
Denmark
August 15, 2012
Fine værelser med flot udsigt
Udsigt, behagelig seng, venlig betjening
Afslappende omgivelser med udsigt lige ud til vandet gør, at man kommer helt ned i gear og nyder sit ophold til fulde.

Sigurjonh
Denmark
December 20, 2015
Good location but bad informations
Good location and nice view. Good breakfast service.
They charge you kr. 100 for car parking. They also charge you extra kr. 500 for insurance without informing you about it. They hold this insurance up to one month after you have checked out.

Gilbert
Belgium
November 30, 2015
Okay
Friendliness and helpfulness of the staff.
Room outdated and low pressure on shower.

Laila B.
Denmark
November 16, 2009
Kursusophold Hotel Helnan, Århus
Beliggenhed i bekvem afstand fra Århus og meget naturskønt med dejlig udsigt over vandet. Gode kursusfaciliteter og god forplejning.
Restauranten var skuffende, halvkold mad og serverede tilmed andevinger, som en del af portionen på andemenuen Mortens aften
Velindrettet og hyggeligt hotel af god standard. Værelset virkede dog lidt slidt: Kontakt med tekst "loftslys" uden virkning, fordi der ikke var loftsbelysning på værelset. Lyskilden i nærmeste natbordslampe virkede ikke, så i begyndelsen var jeg irriteret over, at lyset på værelset ikke virkede. Men da jeg forsøgsvis prøvede at tænde de øvrige lamper, så virkede disse trods alt. Skydedøren til badeværelset kørte meget tungt og jeg opgav at lukke/åbne helt, fordi den skrabede mod gulvet. Brusestangen på badeværelset manglede det nederste dæksel over monteringsskruen, hvilket trækker det samlede indtryk ned. Gardinet i opholdsrummet manglede at være fæstet i skinnen med den yderste krog i den ene side, hvilket også trækker det samlede indtryk ned. Min kollega og jeg spiste aftensmad på hotellets restaurant. Det var Mortensaften og derfor var der kun andesteg på menuen, hvilket vi fandt helt OK. Maden blev bragt næsten straks som vi havde sat os. Desværre var maden slet ikke ordentlig varm, hvilket vi efterfølgende nævnte for tjeneren, som dog ikke ydede nogen form for kompensation og heller ikke byttede til en varm portion. Skuffende var det også, at en del af vores portion bestod af ande-vinger. Så alt i alt en skidt oplevelse at spise ude på Mortens aften.

Paride
Italy
November 16, 2015
Pleasant
location, food at restaurant
very old-style rooms

Hans
Netherlands
November 15, 2015
Nice hotel on the waterfront
Nice hotel, reasonably priced rooms, average breakfast buffet
restaurant staff friendly but not very attentive, slow wifi, entrance to the main car park should be better lit

Elizangela
Denmark
November 10, 2015
Excellent service and facilities
Staff was super nice, room was excellent, loved The view as well
The shower floor in The women's bathroom (before you go to the pool) could use better cleaning. That is The only thing I noticed.

Magic
Denmark
November 08, 2015
Pleasant
The location was amazi g, and the stuff was helpfull, especially when ordering food from city, since the restaurant was poor and usually closed.
Room differed from pictures online, old furniture, king size bed was considered as two small bed put together.

Mary
Ireland
November 05, 2015
A different holdiay to our...
Staff very helpful, friendly, Breakfast was great with plenty of choice and swimming pool a big plus in the wet weather, lovely location with beautiful beachs, walks and cycling and mosegard museum ...