atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Airport Resort & Spa

9/19 M.1 T. Sakoo A. Thalang, Lapangan Terbang Phuket, Phuket, Thailand 83110 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Mandi Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Mandi Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Taman Airport Resort & Spa Phuket - Bahagian Luar Hotel Airport Resort & Spa Phuket - Taman Airport Resort & Spa Phuket - Kemudahan-Kemudahan Airport Resort & Spa Phuket - Kolam renang Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu
Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Pandangan Airport Resort & Spa Phuket - Taman Airport Resort & Spa Phuket - Pandangan Airport Resort & Spa Phuket - Kolam renang Airport Resort & Spa Phuket - Bahagian Luar Hotel Airport Resort & Spa Phuket - Pandangan Airport Resort & Spa Phuket - Kolam renang Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Pandangan Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu
Kawasan: Lapangan Terbang Phuket Jumlah bilik: 60

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.3

daripada 846 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.6
Lokasi
8.2
Layanan kakitangan
7.3
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.3
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.3
Makanan/Makan Malam
6.3
Semua ulasan (846)
Saring mengikut:
Shafiza S. Pasangan Malaysia, 10 Oktober 2012
5 star hotel yang sangat murah dan cantik

berdekatan dngan airport
9.7
saya suka sangat tinggal disini..tempat cantik..bersih..luas..toilet yg sesangat selesa..swimming pool yg sangat cantik dan memberi perkhidmatan yang terbaik..ada menyediakan perkhidmatan percuma untuk ke pantai dan airport dengan percuma tak kira masa..mswimming poolnya plak bila-bila pun boleh terjun...xda had masa yang ditetapkan...sesuai sangat untuk sesiapa yang nak berbulan madu kerana kwasannya sunyi dan sepi...
Tip Ciri-ciri Hotel: Hotel seperti 5 bintang..harga memang berpatutan
Norhasliza M. Pasangan Malaysia, 20 Mei 2011
hotel yang menarik dan cantik

mempunyai semua keperluan selesa dan pekerja yang peramah
7
bilik yang besar dan selesa tetapi tidak mempunyai tempat makan yang halal.
Marthe L. Pasangan Norway, 18 Januari 2015
Nice resort close to the airport

Location, free transfer to airport, nice swiming pool
8.3
We stayed for one night, and it was great to stay so close to the airport due to our early flight the next morning. The room was nice, good size, bathroom great.
Jacqueline S. Kumpulan Australia, 15 Januari 2015
Good if catching early flight

Location of airport, free shuttle, Pool
4.3
We stayed 1 night before our early flight which was perfect for convenience. However very limited in nearby shops, transport, food etc. Unfortunately Cockroaches in room, super, super hard beds and our aircon didn't work properly. All 6 guests had similar experiences. That being said it was great for our early morning flight and staff were helpful. Would only recommend one night stay for tourists.
Lok T. Pasangan Hong Kong, 10 Januari 2015
Just near the airport

Near the airport, cheap and free shuttle bus
5.7
The price reflect the hotel condition
Jonas O. Keluarga dengan anak kecil Sweden, 03 Januari 2015
Nice hotel for a Quick stay

Hotel area was relaxing even if its just 1.5km from the AirPort
7.3
Kate O. Kumpulan Australia, 31 Disember 2014
Good near airport

Location, food, pool
9.3
Miriam M. Keluarga dengan anak dewasa United Kingdom, 30 Disember 2014
Lovely quick stop over close to the airport

Pool close to the Room and the hotel near to airport
8.7
Lovely stay
Sawitree C. Pelancong solo Thailand, 23 November 2014
near airport

shuttle bus to airport
7
The staffs are very good take care guests ..the room is big.
Elva F. Pasangan China, 18 November 2014
Free Airport shuttle Bus

Free airport Shuttle bus.
2
Please help to call you manager for approval. I never ask for any shuttle bus service during these 3 days, I dont think its a hard request to send me to 7-11(200 meters)! they keep me wait for 10 mins(while my knee was broken)finally they sent me to 7-11. god bless both of them!

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Airport Resort & Spa PhuketAirport Resort & Spa Phuket - Bilik MandiAirport Resort & Spa Phuket - Bilik MandiAirport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - TamanAirport Resort & Spa Phuket - Bahagian Luar HotelAirport Resort & Spa Phuket - TamanAirport Resort & Spa Phuket - Kemudahan-KemudahanAirport Resort & Spa Phuket - Kolam renangAirport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - PandanganAirport Resort & Spa Phuket - TamanAirport Resort & Spa Phuket - PandanganAirport Resort & Spa Phuket - Kolam renangAirport Resort & Spa Phuket - Bahagian Luar HotelAirport Resort & Spa Phuket - PandanganAirport Resort & Spa Phuket - Kolam renangAirport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - PandanganAirport Resort & Spa Phuket - Bilik Tetamu Airport Resort & Spa Phuket - Kaunter Tetamu


AS-AGWEB-3A06