Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Thailand 83150

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat Bagus

7.7

daripada 2448 ulasan

4 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
8.1
Lokasi
7.1
Layanan Kakitangan
8.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.9
Keselesaan/Standard Bilik
8.2
Makanan/Tempat Makan
6.9
Semua ulasan (2448)
Saring ikut:
Siti Z. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 16 September 2015
Bahasa

dekat dgn pantai
6.7
Laporkan ulasan ini
Mazlina S. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 16 April 2015
patong beach

swimming pool
6
nice hotel
Laporkan ulasan ini
Muhammad K. Pasangan Malaysia, 20 Jun 2014
menarik,pool yang cantik,bilik yang luas

menarik,pool yang cantik
9.3
tinggal satu malam,lokasi yang berdebu tetapi bakal hotel yang terbaik
Laporkan ulasan ini
Kasturi S. Kumpulan Malaysia, 11 Februari 2013
hotel yang bersih dan comel

kakitangan yang mesra dan bagus, especially ms Ammy
7.7
Saya suka hotel ini.Walau bagaimnapun, hotel in terletak di sebelah dalam sedikit di kawasan Patong beach area. Terdapat tuk-tuk hotel untuk menghantar penginap ke kawasan Bangla road. Tetapi untuk balik tiada pengangkutan hotel disediakan. Bagi mereka yang mahu mengelakkan suasana bising, hotel ini sesuai.
Laporkan ulasan ini
Graham M. Pelancong solo South Africa, 03 Mei 2016
Early check out
4.3
Firstly let me start off by saying I e stayed here before and it was more than satisfying, hence the reason I booked again thinking that I would enjoy my stay. The room selected for me was facing the old derelict parking space where a rooster woke me crowing, I asked to be moved to another room, which was street facing I don't have an issue with the street facing rooms, however the rooms are in desperate need of some touching up, the aircon makes funny noises and isn't Ina good working condition, the rooms need a good paint....... Alfresco please do some touching up your are in desperate need of it. As there is a lot of competition out here in Thailand......
Laporkan ulasan ini
Siau H. Pasangan Malaysia, 29 April 2016
Good
6.7
Strategic place...easy find to food and staff is very friendly...
Laporkan ulasan ini
Noelle M. Kumpulan Malaysia, 20 April 2016
I wouldn't be back; unless they renovate the hotel
4.3
This is my second times booked Alfresco Hotel. Compare with 5 years ago, the hotel has not well maintained. The room is smelly, aircon is leaking, furniture look old and 1 of out 4 rooms that i booked is dirty. Don't be expected too high, it is totally not same as per picture. If you really want to book, i would suggest to book the premier room. The premier room is much more better to deluxe and grand deluxe room. My two cents. Thank you.
Laporkan ulasan ini
Pookie H. Pasangan Thailand, 18 April 2016
good location good staff
5.7
just good
Laporkan ulasan ini
Rahim S. Pasangan Singapore, 17 April 2016
Helpful staff
3.7
our room aircon didnt work well, staff Nat, kindly allow us to change room with a working aircon
Laporkan ulasan ini
Mirian A. Pasangan Spain, 15 April 2016
happy new year
5
J
Laporkan ulasan ini
1 - 4 daripada 4 ulasan
Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - Kolam renangAlfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Padang GolfAlfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - Kolam renangAlfresco Phuket Hotel Phuket - Kolam renangAlfresco Phuket Hotel Phuket - Kolam renangAlfresco Phuket Hotel Phuket - Kolam renangAlfresco Phuket Hotel Phuket - Bilik Tetamu Alfresco Phuket Hotel Phuket - Kemudahan-Kemudahan


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3C03