atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Kolam renang Amata Resort Phuket - Kolam renang Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu
Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bahagian Luar Hotel Amata Resort Phuket - Bahagian Luar Hotel Amata Resort Phuket - Bahagian Luar Hotel Amata Resort Phuket - Bahagian Luar Hotel Amata Resort Phuket - Lobi Amata Resort Phuket - Lobi Amata Resort Phuket - Restoran
Kawasan: Patong Jumlah bilik: 213
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.7

daripada 2958 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.9
Lokasi
8.6
Layanan kakitangan
7.7
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.6
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.6
Makanan/Makan Malam
6.6
Semua ulasan (2958)
Saring mengikut:
Mohamad K. Kumpulan Malaysia, 21 September 2014
selesa

lokasi terbaik, bilik yang selesa, layanan terbaik
10
selesa dan tenang
Almujib A. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 17 September 2014
keselesan harga memang terbaik...

di tengah bandar.. harga yang sangat memuaskan.. hotel yang baik untuk memulakan explore
8
memang terbaik dengan harga yang hotel yang terbaik
Mohd S. Pasangan Malaysia, 24 Mac 2014
Hotel yang bagus dan berbaloi dengan harga.

Lokasi yang strategik , dekat dengan pantai dan banyak kemudahan.
8
So good.
Hadamasharizan I. Pasangan Malaysia, 24 Jun 2013
bagus

dekat dengan segala-galanya & amat mudah
6.7
bagus & selesa
Farah W. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 27 Mei 2013
Berdekatan dgn tarikan pelancong

Nice swimming pool
7.3
Bilik agak sempit. Pool cantik tapi too open utk public. Near beach & Jungceylon Mall.
Farah W. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 27 Mei 2013
Berdekatan dgn tarikan pelancong

Berdekatan dgn tarikan pelancong
7
Salima S. Pasangan Malaysia, 06 Oktober 2012
Hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyuman.

hotel ini mempunyai 2 swimming pool. Amat berdekatan dengan Bangla Road dan tempat makan.
8
hotel yang sangat selesa, bersih dan kemas. berdekatan dengan shopping jungcelon, tempat makanan halal. 10 minit berjalan kaki ke bangla road dan pantai patong.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Pantai yg sangat cantik trip ke Phi Phi Island dan James Bond Island. Juga kehidupan malam yg happening di Bangla Road.
Nurasyikin Z. Pasangan Malaysia, 24 Jun 2012
Hotel yang hebat dan servis yang memuaskan

Pekerja yang mesra dan efisyen
7.7
Pengalaman yang amat manis bercuti di Phuket. Resort yang bagus, servis yang memuaskan, pekerja yang peramah dan sedia membantu. Hanya tiada kettle di dlm bilik dan pemandangan dari balkoni yang tidak menarik nampak bumbung rumah. Bilik besar dan ada bath tub.Harga yang berpatutan. Tetapi tiada makanan halal disediakan. Apapun, kami akan menginap di sini lagi jika ke Phuket.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Lokasi yang strategik dekat dengan Bangla road dan Jungceylon mall.
Poh L. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 30 Januari 2012
hotel bagus

hotel sangat bagus
7.7
hotel lokasi yang bagus dan servisyang bagus dan salapan pagi sedenhana bilik sangat besar dan besir dan naik taraf dengan pecuma parking tidak x cukup x ada taxi
Tip Membeli Belah: di sebwelah cancilon shoping
Gian H. Pelancong solo Australia, 20 Oktober 2014
AN ABSOLUTE GEM!!

Location! Cleanliness and Staff
9.7
Well where do i start about this fantastic hotel..We`ll start with the location i reckon..5 mins walk to walking street and right on Nana rd where all the action is but no noise at all..From the moment we got here we were greeted by friendly staff who grabbed our bags straight away from the taxi.We then swiftly proceeded to the front counter and were greeted by more friendly staff oh yeah i forgot in amongst this another staff member gave us a welcome drink.I was then accompanied with a nice chap who took my bags for me up the elevator and showed me to my room. The room was decorated with a mix of Thai decor and modern facilities minus the TV which was a little old but did u come to Thailand to watch TV!!?? The hotel is not new but they have looked after it very well so still feels cosy and homely. You then have an option of a fantastic pool downstairs or building across from foyer has a rooftop pool..Everything about this hotel is nothing short of outstanding,so much so i`m still staying here as i have extended my stay another week.. Location!Staff friendliness!Price!Excellent Rooms! My favorite Hotel from now on in Phuket!

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Kolam renangAmata Resort Phuket - Kolam renangAmata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bahagian Luar HotelAmata Resort Phuket - Bahagian Luar HotelAmata Resort Phuket - Bahagian Luar HotelAmata Resort Phuket - Bahagian Luar HotelAmata Resort Phuket - LobiAmata Resort Phuket - LobiAmata Resort Phuket - RestoranAmata Resort Phuket - Makanan dan MinumanAmata Resort Phuket - Makanan dan MinumanAmata Resort Phuket - Kolam renangAmata Resort Phuket - Kolam renangAmata Resort Phuket - Kolam renangAmata Resort Phuket - Kolam renangAmata Resort Phuket - Kolam renangAmata Resort Phuket - Kedai RuncitAmata Resort Phuket - Kemudahan-KemudahanAmata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu Amata Resort Phuket - Bilik Tetamu

Ulasan Pelanggan - Amata Resort, Phuket

AS-AGWEB-3C05