atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel
Kawasan: Causeway Bay Jumlah bilik: 36
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.5

daripada 707 ulasan

Berbaloi dengan harga
6.4
Lokasi
8.4
Layanan Kakitangan
6.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.7
Keselesaan/Standard Bilik
6.3
Makanan/Tempat Makan
5.1
Semua ulasan (707)
Saring ikut:
Mohammad I. Pasangan Malaysia, 02 Jun 2013
Lokasi yang menarik

Lokasi yang menarik, tempat pusat membeli belah berhampiran dengan hotel, Stesen MTR Causewaybay berhampiran
7.3
Bilik agak kecil dan katil kecil hanya sesuai untuk seorang sahaja. Suasana hotel agak bising kerana berada di tengah-tengah kesibukan kawasan Causewaybay. Tangga untuk kehotel agak kotor. Lokasi hotel berhampiran pusat membeli belah dan stesen MTR Causewaybay.
Ahmad N. Pasangan Malaysia, 07 September 2012
Lokasi hebat tetapi bilik kecil

Berdekatan dengan tempat rarikan terutama untuk shopping. Paling utama berhampiran dengan MTR Causeway
7.7
Hotel mudah dicari yang berdekatan dengan MTR Causeway. Berupaya menjelajah Hong Kong melalui laluan MTR. Sungguhpun bilik kecil tetapi bersesuaian dengan bayaran harga hotel di Hong Kong. Paling hebat berdekatan kawasan shopping dan terdapat pasar malam berhampiran. Bilik kecil tetapi memenuhi keperluan, kebersihan dan dekor yang kemas. Sesuai untuk pelancong yang perlu bilik untuk tidor sahaja. Setelah dua hari menginap paling mudah untuk ke tempat feri ke Macau dan perjalanan ke Lapangan Terbang Hong Kong.
Tip Ciri-ciri Hotel: Sesuai jika keperluan untuk menginap sahaja tanpa memerlukan perkhidmatan yang lain.
David C. Pelancong solo Taiwan, 23 Februari 2015
mini rooms are the size of closets

location is good. very close to the MTR.
5.7
It's not really a hotel. More like a guest room. There is no lobby, no staff until 8am. It shares the building with other love hotels and residents of the building. One elevator takes u to 1f (G to 9f) for check in, and another elevator takes you to the rooms on 10f (9f to 17f), so you must return to ground floor to take the other elevator. Took me 20 mins to use the elevator due to the busyness. The mini room did not have enough space to open my luggage. TV is broken and there's no 24hr staff to call. "Double bed" on the listing is a lie, the bed is no bigger than a standard single.
Qianwen C. Pelancong solo China, 08 Februari 2015
Apple Hotel

Clearn convenient simple
9
Not bad
Sang T. Pelancong solo Malaysia, 08 Februari 2015
good

the midnight uncle is rude.. i ask him for boiled water.. he ask me go 7 11
6
Overall is fine
Amine H. Pelancong solo Singapore, 08 Februari 2015
Convenient location but noisy and super room

location, condition and cleaningness
6
Good location and the hotel is very clean and quite cute. They provide a common pantry ( mainly fridge, few dishes and water boiler) which is quite convenient for having breakfast in the room, however the room is two small for 2 person and the room is not sound proof. I could here my neighbour showering at around mid night and there was a very weird and loud noise from the water heater for a while luckily it stopped around 1am.
Sumaya M. Pelancong solo Singapore, 01 Februari 2015
Perfect for the basics

Clean and comfy beds, Interesting decor, hair dryer
9.7
This is a great place for a flash packer that needs just a place to shower and sleep. I spent most of my time out of the hotel so it didn't make a major difference for me. It looks clean and the lighting and the air con in my room work fine. The use of space is great but my heater seemed broken. Other than that it was a pleasant stay.
King H. Pelancong perniagaan Hong Kong, 31 Januari 2015
Totally different with the photo

The photo is much much much better than the reality
6.3
Please post the real photo....
Michelle O. Pelancong solo Ireland, 29 Januari 2015
Tiny rooms!

Location, location, location
5.3
The rooms in this hotel were absolutely tiny! And unlike the pictures! Also, it was almost impossible to get a good nights sleep because the walls were paper thin and it was possible to hear everything! Guests using the bathroom in the middle of the night, cleaners vacuuming and chatting, people booking in, etc, etc. It was clean though and the wifi was quite good. Also, good location.
Tan C. Kumpulan Malaysia, 17 Januari 2015
ROOM too small

Nothing best for this hotel
5.3
Room are too small, much different with the room when we see the pics, When use the Hot Water u need to race with it, u can't enjoy a hot water bath nicely, the mixer tank too small, only can use for 5min, after that no more hot water.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Apple Hotel Hong KongApple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik MandiApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel


AS-AGWEB-3A01