Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel
Kawasan: Causeway Bay Jumlah bilik: 36

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.4

daripada 859 ulasan

3 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
6.3
Lokasi
8.4
Layanan Kakitangan
6.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.6
Keselesaan/Standard Bilik
6.1
Makanan/Tempat Makan
4.9
Semua ulasan (859)
Saring ikut:
Tio E. Keluarga dengan anak remaja Indonesia, 17 Julai 2015
Sangat tidal nyaman

Apple Hotel
2.7
Book via agoda
Laporkan ulasan ini
Mohammad I. Pasangan Malaysia, 02 Jun 2013
Lokasi yang menarik

Lokasi yang menarik, tempat pusat membeli belah berhampiran dengan hotel, Stesen MTR Causewaybay berhampiran
7.3
Bilik agak kecil dan katil kecil hanya sesuai untuk seorang sahaja. Suasana hotel agak bising kerana berada di tengah-tengah kesibukan kawasan Causewaybay. Tangga untuk kehotel agak kotor. Lokasi hotel berhampiran pusat membeli belah dan stesen MTR Causewaybay.
Laporkan ulasan ini
Ahmad N. Pasangan Malaysia, 07 September 2012
Lokasi hebat tetapi bilik kecil

Berdekatan dengan tempat rarikan terutama untuk shopping. Paling utama berhampiran dengan MTR Causeway
7.7
Hotel mudah dicari yang berdekatan dengan MTR Causeway. Berupaya menjelajah Hong Kong melalui laluan MTR. Sungguhpun bilik kecil tetapi bersesuaian dengan bayaran harga hotel di Hong Kong. Paling hebat berdekatan kawasan shopping dan terdapat pasar malam berhampiran. Bilik kecil tetapi memenuhi keperluan, kebersihan dan dekor yang kemas. Sesuai untuk pelancong yang perlu bilik untuk tidor sahaja. Setelah dua hari menginap paling mudah untuk ke tempat feri ke Macau dan perjalanan ke Lapangan Terbang Hong Kong.
Tip Ciri-ciri Hotel: Sesuai jika keperluan untuk menginap sahaja tanpa memerlukan perkhidmatan yang lain.
Laporkan ulasan ini
Tan E. Keluarga dengan anak remaja Philippines, 09 Februari 2016
suits your budget

the rate is affordable, very near to establishments, staffs are friendly and helpful
8.3
Stay.is.convenient for travelling. So close to big stores and transportation. Simple room with basic neccesities. Its what i expect to an 8 sqm. for 2 people only.
Laporkan ulasan ini
Mei N. Pasangan Malaysia, 28 Januari 2016
Strategic place and environment

Strategic place
8
Is my second time to stay at here.will stay at here when come to hk again
Laporkan ulasan ini
Hui Y. Pelancong solo Malaysia, 27 Januari 2016
Budget clean hotel

Clean, central location
8.3
Hotel was clean, but not v well maintained. Staff v friendly and helpful.
Laporkan ulasan ini
Antonette W. Pelancong solo Philippines, 18 Januari 2016
Great location. Very small room with roachy smell.

Location
5.7
Great location. Convenience stores located just across the street. Staff allowed me to leave my luggage in the room although it hasn't been cleaned yet so I couldn't do an early check in. the room was very small with hardly any room to comfortable move around in. it also had a peculiar layout where in the toilet and shower were separate and adjacent to each other. the toilet faced the door to the room with only a shower curtain covering it which makes it awkward and weird. It's a good thing I was staying there by myself. I can only imagine how much more uncomfortable it would be if there was someone else with me. The guesthouse shares the floor with another dodgier looking guesthouse and you could see the towels strung all around their part of the floor. Not a very pleasant experience while waiting for the lift. The location is the only good reason to attempt to stay here.
Laporkan ulasan ini
Mark B. Pelancong solo United Kingdom, 17 Januari 2016
Little Apple

Location, location, location
5.7
I stayed in a single room, it was tiny which was expected for Hong Kong. Room cleaning provided clean towels daily. I found a cockroach the size of my palm one night on my bed. It is a 2 minute walk to the Causeway Bay MTR. Overall, decent place for sleeping and nothing else.
Laporkan ulasan ini
Gusti A. Pasangan Indonesia, 01 Januari 2016
Worth the money

Location, so close to MTR. Friendliness of the staffs. The room is quite decent for a budget hotel
8.7
Decent. Helped by the fact that the hotel is so close to MTR and some places that very touristic.
Laporkan ulasan ini
Wai M. Keluarga dengan anak kecil Macau, 25 Disember 2015
Good location

The location is excellent, but the building is a bit old and it is quite noisy.
6
Laporkan ulasan ini
1 - 3 daripada 3 ulasan
 

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Apple Hotel Hong KongApple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik MandiApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B04