atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel
Kawasan: Causeway Bay Jumlah bilik: 36
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.5

daripada 633 ulasan

Berbaloi dengan harga
6.4
Lokasi
8.4
Layanan kakitangan
6.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.8
Keselesaan Bilik/Piawaian
6.4
Makanan/Makan Malam
5.1
Semua ulasan (633)
Saring mengikut:
Mohammad I. Pasangan Malaysia, 02 Jun 2013
Lokasi yang menarik

Lokasi yang menarik, tempat pusat membeli belah berhampiran dengan hotel, Stesen MTR Causewaybay berhampiran
7.3
Bilik agak kecil dan katil kecil hanya sesuai untuk seorang sahaja. Suasana hotel agak bising kerana berada di tengah-tengah kesibukan kawasan Causewaybay. Tangga untuk kehotel agak kotor. Lokasi hotel berhampiran pusat membeli belah dan stesen MTR Causewaybay.
Ahmad N. Pasangan Malaysia, 07 September 2012
Lokasi hebat tetapi bilik kecil

Berdekatan dengan tempat rarikan terutama untuk shopping. Paling utama berhampiran dengan MTR Causeway
7.7
Hotel mudah dicari yang berdekatan dengan MTR Causeway. Berupaya menjelajah Hong Kong melalui laluan MTR. Sungguhpun bilik kecil tetapi bersesuaian dengan bayaran harga hotel di Hong Kong. Paling hebat berdekatan kawasan shopping dan terdapat pasar malam berhampiran. Bilik kecil tetapi memenuhi keperluan, kebersihan dan dekor yang kemas. Sesuai untuk pelancong yang perlu bilik untuk tidor sahaja. Setelah dua hari menginap paling mudah untuk ke tempat feri ke Macau dan perjalanan ke Lapangan Terbang Hong Kong.
Tip Ciri-ciri Hotel: Sesuai jika keperluan untuk menginap sahaja tanpa memerlukan perkhidmatan yang lain.
Shirley T. Pasangan United States of America, 30 September 2014
Little bit money little bit music!

Location
3.7
Horrible!
Patawee L. Pelancong solo Thailand, 27 September 2014
Good, Clean, Convenience

th room size is nice, fit but good function and very clean. It's very close to shopping area.
6.7
I felt comfortable and safe, they provide every necessary thing to me.
Wang M. Pasangan China, 26 September 2014
location,service and price。

The room is quietly clear and the service is well,I have been read lots of comments about the hotel and was worried about the condition but everything was great,there was nothing to worry ants .
8
English only service maybe cause inconvenice to non-speak English customers but never be a big problem just feel free to staying,the location is great ,in the middle of Causebay commercial area can transit to every travel spot easily.The price is very reasonable ,want to stay Apple hotel next time.
Sonia V. Pelancong solo Macau, 25 September 2014
decent room but disappointed with staff

location, bright rooms
6.7
it was a bit hard to find the correct entrance of the building as it has 2 doors - it has no indication of this hotel from the doors at all. got to first floor and was told the hotel is on the other side through the corridor; finally saw the Apple Hotel logo but no signage where the reception is, but a folding table under the hotel logo, with a bell - this is in the corridor. A man is sitting at the table (whom im guessing this is the owner) and i said in chinese that i have a reservation. The man's attitude was really rude and replied: "Apple Hotel yeah? Then go inside!" and then i finally saw the "reception", which is just a "corner" in the middle of the apartment corridor. Anyways, I was in the middle of my check in when a man came and said he wanted to check out; the staff decided to serve him although she was filling in my information. Then for more than 5 minutes, she could not find his HKD500 deposit - wasted my time & strength there - would also be nice to know beforehand that HKD500 will be needed for deposit! Finally got my keys and the room is on 4th floor. Got out of the apartment and found the elevator nearby, but only with 1 button that says go down. So i asked the man in the corridor again if that elevator go up or need to go down before going up again. He replied: "of course elevators go up and down!" - yeah thanks for such an obvious answer. I wouldn't stay there again. For the same amount, I can stay somewhere else more decent, especially with more friendly & helpful staff.
Kit Y. Pelancong solo Hong Kong, 17 September 2014
value for money

location
7.7
Sisilia L. Pelancong perniagaan Indonesia, 17 September 2014
Location is perfect

Cleanliness, location
4.3
Christine O. Pasangan Indonesia, 17 September 2014
Vacation

Location surroundings
4.7
Chi S. Pelancong solo China, 14 September 2014
Shocked

Television, at least have air conditioner and bathroom
5.3
Not comfortable but at least we have a shelter

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Apple Hotel Hong KongApple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik MandiApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel


AS-AGWEB-3C04