atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel
Kawasan: Causeway Bay Jumlah bilik: 36
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.5

daripada 648 ulasan

Berbaloi dengan harga
6.4
Lokasi
8.4
Layanan kakitangan
6.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.8
Keselesaan Bilik/Piawaian
6.3
Makanan/Makan Malam
5.1
Semua ulasan (648)
Saring mengikut:
Mohammad I. Pasangan Malaysia, 02 Jun 2013
Lokasi yang menarik

Lokasi yang menarik, tempat pusat membeli belah berhampiran dengan hotel, Stesen MTR Causewaybay berhampiran
7.3
Bilik agak kecil dan katil kecil hanya sesuai untuk seorang sahaja. Suasana hotel agak bising kerana berada di tengah-tengah kesibukan kawasan Causewaybay. Tangga untuk kehotel agak kotor. Lokasi hotel berhampiran pusat membeli belah dan stesen MTR Causewaybay.
Ahmad N. Pasangan Malaysia, 07 September 2012
Lokasi hebat tetapi bilik kecil

Berdekatan dengan tempat rarikan terutama untuk shopping. Paling utama berhampiran dengan MTR Causeway
7.7
Hotel mudah dicari yang berdekatan dengan MTR Causeway. Berupaya menjelajah Hong Kong melalui laluan MTR. Sungguhpun bilik kecil tetapi bersesuaian dengan bayaran harga hotel di Hong Kong. Paling hebat berdekatan kawasan shopping dan terdapat pasar malam berhampiran. Bilik kecil tetapi memenuhi keperluan, kebersihan dan dekor yang kemas. Sesuai untuk pelancong yang perlu bilik untuk tidor sahaja. Setelah dua hari menginap paling mudah untuk ke tempat feri ke Macau dan perjalanan ke Lapangan Terbang Hong Kong.
Tip Ciri-ciri Hotel: Sesuai jika keperluan untuk menginap sahaja tanpa memerlukan perkhidmatan yang lain.
Jonghwa Y. Pelancong perniagaan South Korea, 23 Oktober 2014
I do not recommend this hotel.

The best thing is that I can use Free wifi.
2.3
Noisy in and outside. Mold on a shelf and shower curtain. the most pleasant thing I stay in is 'Free-Wifi' service. I can manage my work in the room. I do not recommend you to stay here. Nothing to special for me. Kind of INN. not a hotel.
Wong H. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 21 Oktober 2014
smaller than a shoe box

non
4.7
Small room suitable only for a single adult per room. NOT suitable for family or group. It's shared the same floor with 3 or 4 "Adult's Dating Hotel". Taxi driver got a hard time to find the hotel with 2 different entrance. No sign board on the street level.
Emily W. Pasangan Malaysia, 13 Oktober 2014
Location

location,price and surround
8.7
the hotel room is really small. But overall is ok. Just only the toilet how water pump direction not right. The hot water label is cold water and the cold water label is hot water.... This is too dangerous...
Michael K. Pelancong solo United Kingdom, 06 Oktober 2014
Small but clean Rooms

Clean
5.3
Rooms very small but clean. I booked a double room for 2 people thinking it was a bigger room. In face it was the same room. Walls were quite thin too. Not suitable for large honeymoon couples
Tsui K. Pelancong solo United Kingdom, 01 Oktober 2014
Apple Hotel

good
6.3
Shirley T. Pasangan United States of America, 30 September 2014
Little bit money little bit music!

Location
3.7
Horrible!
Patawee L. Pelancong solo Thailand, 27 September 2014
Good, Clean, Convenience

th room size is nice, fit but good function and very clean. It's very close to shopping area.
6.7
I felt comfortable and safe, they provide every necessary thing to me.
Wang M. Pasangan China, 26 September 2014
location,service and price。

The room is quietly clear and the service is well,I have been read lots of comments about the hotel and was worried about the condition but everything was great,there was nothing to worry ants .
8
English only service maybe cause inconvenice to non-speak English customers but never be a big problem just feel free to staying,the location is great ,in the middle of Causebay commercial area can transit to every travel spot easily.The price is very reasonable ,want to stay Apple hotel next time.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Apple Hotel Hong KongApple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik MandiApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel


AS-AGWEB-3C05