Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hong Kong

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.4

daripada 893 ulasan

3 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
6.3
Lokasi
8.3
Layanan Kakitangan
6.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.6
Keselesaan/Standard Bilik
6.1
Makanan/Tempat Makan
4.9
Semua ulasan (893)
Saring ikut:
Tio E. Keluarga dengan anak remaja Indonesia, 17 Julai 2015
Sangat tidal nyaman

Apple Hotel
2.7
Book via agoda
Laporkan ulasan ini
Mohammad I. Pasangan Malaysia, 02 Jun 2013
Lokasi yang menarik

Lokasi yang menarik, tempat pusat membeli belah berhampiran dengan hotel, Stesen MTR Causewaybay berhampiran
7.3
Bilik agak kecil dan katil kecil hanya sesuai untuk seorang sahaja. Suasana hotel agak bising kerana berada di tengah-tengah kesibukan kawasan Causewaybay. Tangga untuk kehotel agak kotor. Lokasi hotel berhampiran pusat membeli belah dan stesen MTR Causewaybay.
Laporkan ulasan ini
Ahmad N. Pasangan Malaysia, 07 September 2012
Lokasi hebat tetapi bilik kecil

Berdekatan dengan tempat rarikan terutama untuk shopping. Paling utama berhampiran dengan MTR Causeway
7.7
Hotel mudah dicari yang berdekatan dengan MTR Causeway. Berupaya menjelajah Hong Kong melalui laluan MTR. Sungguhpun bilik kecil tetapi bersesuaian dengan bayaran harga hotel di Hong Kong. Paling hebat berdekatan kawasan shopping dan terdapat pasar malam berhampiran. Bilik kecil tetapi memenuhi keperluan, kebersihan dan dekor yang kemas. Sesuai untuk pelancong yang perlu bilik untuk tidor sahaja. Setelah dua hari menginap paling mudah untuk ke tempat feri ke Macau dan perjalanan ke Lapangan Terbang Hong Kong.
Tip Ciri-ciri Hotel: Sesuai jika keperluan untuk menginap sahaja tanpa memerlukan perkhidmatan yang lain.
Laporkan ulasan ini
Shi L. Pelancong bisnes Malaysia, 01 Mei 2016
Location Location Location
4.3
The Location is right in the center of Causeway Bay, very easy to walk around. Access to Metro and Shopping Places (such as Sogo/ Times Square). The room is rather small, but is Hong Kong anyway! Most of the Hotel rooms are smaller compared to other country.
Laporkan ulasan ini
Brenton J. Pasangan Australia, 24 April 2016
Budget Hotel Causeway Bay
6.3
I picked this hotel as it is very near to Minibus 26 Starting Point to Seventh Day Adventist Hospital. This hotel also does not do hourly stays which means a better type of room and fellow guest as a rule. The staff were very polite and helpful. The rooms were very small but ok for the price. The Wifi worked well and the room was clean and tidy. I will stay there again very soon.
Laporkan ulasan ini
Christian F. Kumpulan China, 23 April 2016
Review
5.3
I made my review already, why do I need to tell you more?
Laporkan ulasan ini
Brenton J. Pasangan Australia, 21 April 2016
Causeway Bay Budget Hotel
6.3
I found this hotel on this site Agoda as it was close to Minibus 26 point of origin stop. I was worried it would be noisy and not very nice. However it was a pleasant surprise in an area with lots of dodgy hotels that do the hourly rate stay. This hotel does not. The room was small but had eveything you wanted. Although the Kettle and Hair Dryer and a few other things were out in the corridor it made more room inside. The hotel was clean and quiet and the staff were friendly. I will stay again soon.
Laporkan ulasan ini
Cheng K. Pelancong solo Hong Kong, 17 April 2016
Nice mini hotel
5.3
Just 3 mins by walk to the hotel,but don't expect too much.Hotel room was small but clean and tidy,also the design was nice.Also, the check in staff was friendly. Overall, I will recommend my friends to stay here in HK.
Laporkan ulasan ini
Kyungmo K. Pelancong bisnes South Korea, 15 April 2016
Apple hotel in Hong Kong
2
The locatoin is good but all of others are so terrible.
Laporkan ulasan ini
Shankai Y. Pasangan China, 04 April 2016
The bathroom is clean but the room is too small
4.7
Too small but the environment is clean. No tables or chairs to put baggage. But I think it's still worth that money.
Laporkan ulasan ini
1 - 3 daripada 3 ulasan
Apple Hotel Hong KongApple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik MandiApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B03