atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Apple Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel
Kawasan: Causeway Bay Jumlah bilik: 36
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.5

daripada 663 ulasan

Berbaloi dengan harga
6.4
Lokasi
8.4
Layanan kakitangan
6.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.7
Keselesaan Bilik/Piawaian
6.3
Makanan/Makan Malam
5.1
Semua ulasan (663)
Saring mengikut:
Mohammad I. Pasangan Malaysia, 02 Jun 2013
Lokasi yang menarik

Lokasi yang menarik, tempat pusat membeli belah berhampiran dengan hotel, Stesen MTR Causewaybay berhampiran
7.3
Bilik agak kecil dan katil kecil hanya sesuai untuk seorang sahaja. Suasana hotel agak bising kerana berada di tengah-tengah kesibukan kawasan Causewaybay. Tangga untuk kehotel agak kotor. Lokasi hotel berhampiran pusat membeli belah dan stesen MTR Causewaybay.
Ahmad N. Pasangan Malaysia, 07 September 2012
Lokasi hebat tetapi bilik kecil

Berdekatan dengan tempat rarikan terutama untuk shopping. Paling utama berhampiran dengan MTR Causeway
7.7
Hotel mudah dicari yang berdekatan dengan MTR Causeway. Berupaya menjelajah Hong Kong melalui laluan MTR. Sungguhpun bilik kecil tetapi bersesuaian dengan bayaran harga hotel di Hong Kong. Paling hebat berdekatan kawasan shopping dan terdapat pasar malam berhampiran. Bilik kecil tetapi memenuhi keperluan, kebersihan dan dekor yang kemas. Sesuai untuk pelancong yang perlu bilik untuk tidor sahaja. Setelah dua hari menginap paling mudah untuk ke tempat feri ke Macau dan perjalanan ke Lapangan Terbang Hong Kong.
Tip Ciri-ciri Hotel: Sesuai jika keperluan untuk menginap sahaja tanpa memerlukan perkhidmatan yang lain.
Raphael H. Pelancong solo United States of America, 22 November 2014
Good

convenient, comfortable, value for money
7
It was good.
Nutcha S. Pelancong perniagaan Thailand, 15 November 2014
Great location , great value

Location, value , near shopping area
7
Overall is good, will come again
Ai F. Pasangan Netherlands, 29 Oktober 2014
Too small rooms with hardly space for luggage.

Location
5.7
No space for luggage. Too small rooms. Bad wifi.
Peck Y. Pasangan Singapore, 26 Oktober 2014
overall stay was ok

good location, friendly staff, bed was comfortable
7
we stayed there for 5 nights. Pros: 1) good location, about 5mins walk from causeway bay station if you know how to navigate. 2) morning staff was friendly and helpful. 3) bed was comfortable. Cons: 1) night staff was an unfriendly uncle. 2) room was pretty small - not much space for luggage. 3) no toilet door and the water temperature kept dropping while showering though heater was switched on.
Jonghwa Y. Pelancong perniagaan South Korea, 23 Oktober 2014
I do not recommend this hotel.

The best thing is that I can use Free wifi.
2.3
Noisy in and outside. Mold on a shelf and shower curtain. the most pleasant thing I stay in is 'Free-Wifi' service. I can manage my work in the room. I do not recommend you to stay here. Nothing to special for me. Kind of INN. not a hotel.
Wong H. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 21 Oktober 2014
smaller than a shoe box

non
4.7
Small room suitable only for a single adult per room. NOT suitable for family or group. It's shared the same floor with 3 or 4 "Adult's Dating Hotel". Taxi driver got a hard time to find the hotel with 2 different entrance. No sign board on the street level.
Alexander M. Pasangan Philippines, 19 Oktober 2014
quick hongkong escapade

reaonable price, great location and comfortable hotel
6.7
ok. I had a great time at this hotel. Will book again this hotel next time I go back to Hongkong.
Emily W. Pasangan Malaysia, 13 Oktober 2014
Location

location,price and surround
8.7
the hotel room is really small. But overall is ok. Just only the toilet how water pump direction not right. The hot water label is cold water and the cold water label is hot water.... This is too dangerous...

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Apple Hotel Hong KongApple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Apple Hotel Hong Kong - Bilik MandiApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelApple Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel


AS-AGWEB-3A08