atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Aspery Hotel Phuket - Bahagian Luar Hotel Aspery Hotel Phuket - Lobi Aspery Hotel Phuket - Bahagian Dalaman Hotel Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Spa
Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Pub/Ruang Rehat Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Kolam renang Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Kaunter Tetamu
Kawasan: Patong Jumlah bilik: 178
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.9

daripada 3146 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.2
Lokasi
8.3
Layanan kakitangan
7.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.0
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.7
Makanan/Makan Malam
7.5
Semua ulasan (3146)
Senarai mengikut:
Mohamad S. Pasangan Malaysia, 02 Februari 2014
Penginapan yang sungguh selesa

Persekitaran yang bersih,bilik yang selesa,pekerja yang sopan
8
Julina D. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 27 Disember 2013
Percutian yang tidak dapat dilupakan

Dekat dengan Muslim Restaurant, pantai dan pust membeli belah
6.3
Sudah semesti akan menginap di hotel yang sama sekiranya bercuti ke Phuket
Noorlela M. Pasangan Malaysia, 13 November 2013
Sangat selesa

Selesa, Bersih Dan Cantik
9
Penginapan di Aspery Hotel sangat menarik dengan keadaan bilik yang bersih dan selesa.Cuma kami ada masalah dengan TV yang tidak berfungsi dan dengan beberapa minit sahaja masalah tersebut dapat diselesaikan.Mungkin saya akan menginap di hotel ini dengan keluarga jika bercuti ke phuket
Siti A. Pasangan Malaysia, 23 Disember 2009
aspery hotel,phuket, hai hai

saya dan suami amat bertuah kerana dapat menginap di hotel aspery, phuket. layanan yang amat baik, bilik yang selesa dan baru serta palasma tv.
8
saya dan suami telah menginap di hotel aspery pada 20 december 2009 yang lalu selama 3 malam. Kami amat berpuas hati kerana hotel tersebut berhampiran dengan pantai, hotel yang amat selesa dengan harga yang berpatutan, bilik yang luas dan sarapan yang enak. hotel ini tidak jauah dari pusat membeli belah dan restaurant makanan islam. akan saya syorkan pada kawan-kawan tentang hotel ini.
Tip Ciri-ciri Hotel: tidak memerlukan kenderaan untuk ke tepi pantai membeli belah dan restaurant.
Indrawati I. Keluarga dengan anak dewasa Indonesia, 27 Ogos 2014
Aspery Hotel is clean hotel & friendly staffs

It has good price, clean hotel, the staffs' hotel friendly and quite strategic, near beach, shopping center, and Kusuma Halal food.
8.3
Our family has a really good experience during 4 days 3 nights leaving at Aspery without speeding much money. If we come again to Patong Phuket Thailand we will stay at Aspery again, InsyaAlloh. Thanks Aspery.
Faisal M. Keluarga dengan anak kecil Pakistan, 24 Ogos 2014
Average

Location, Price & Service
7
Just OK
Anthony B. Pelancong solo Australia, 20 Ogos 2014
Value for Money

Location, Beach close, Shopping
8.3
Only booked it for 10 hours as i was flying out at night and wanted to have shower and stor my bags for the day!! At 600 Baht you cant go wrong. See You next time Asprey
Faisal M. Keluarga dengan anak kecil Pakistan, 20 Ogos 2014
OK

Location, Price & Service
7.3
This time stinky rooms & corridors, ordinary breakfast. The main attraction for my kids was the swimming pool as previously observed BUT the Pool was under service, the whole 12 days we stayed and even agoda did not informed me about its status. We should have been compensated but nothing happened. Other tourists were cursing the hotel for its unprofessional facilitation attitude. Very disappointing stay this year
Faisal M. Keluarga dengan anak kecil Pakistan, 15 Ogos 2014
Just OK

Location, Price & Service
7.3
This time stinky rooms & corridors, ordinary breakfast. The main attraction for my kids was the swimming pool as previously observed BUT the Pool was under service, the whole 12 days we stayed and even agoda did not informed me about its status. We should have been compensated but nothing happened. Other tourists were cursing the hotel for its unprofessional facilitation attitude. Very disappointing stay this year
Faisal M. Keluarga dengan anak kecil Pakistan, 15 Ogos 2014
Just OK

Location, Price & Service
7.3
This time stinky rooms & corridors, ordinary breakfast. The main attraction for my kids was the swimming pool as previously observed BUT the Pool was under service, the whole 12 days we stayed and even agoda did not informed me about its status. We should have been compensated but nothing happened. Other tourists were cursing the hotel for its unprofessional facilitation attitude. Very disappointing stay this year

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelAspery Hotel Phuket - LobiAspery Hotel Phuket - Bahagian Dalaman HotelAspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - Pub/Ruang RehatAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - Kolam renangAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - Kaunter TetamuAspery Hotel Phuket - Kaunter TetamuAspery Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelAspery Hotel Phuket - Kolam renang

Ulasan Pelanggan - Aspery Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3A07