Akaun Saya (daftar masuk)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Aspery Hotel Phuket - Bahagian Luar Hotel Aspery Hotel Phuket - Lobi Aspery Hotel Phuket - Bahagian Dalaman Hotel Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Spa
Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Pub/Ruang Rehat Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Kolam renang Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Kaunter Tetamu
Lokasi: Patong Jumlah bilik: 178
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

Sangat bagus

7.9

daripada 3003 ulasan

Nilai untuk wang
8.2
Lokasi
8.3
Layanan kakitangan
7.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.0
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.7
Makanan/Makan Malam
7.5
Semua ulasan (3003)
Mohamad S. Pasangan Malaysia, 02 Februari 2014
Penginapan yang sungguh selesa

Persekitaran yang bersih,bilik yang selesa,pekerja yang sopan
8
Noorlela M. Pasangan Malaysia, 13 November 2013
Sangat selesa

Selesa, Bersih Dan Cantik
9
Penginapan di Aspery Hotel sangat menarik dengan keadaan bilik yang bersih dan selesa.Cuma kami ada masalah dengan TV yang tidak berfungsi dan dengan beberapa minit sahaja masalah tersebut dapat diselesaikan.Mungkin saya akan menginap di hotel ini dengan keluarga jika bercuti ke phuket
Siti A. Pasangan Malaysia, 23 Disember 2009
aspery hotel,phuket, hai hai

saya dan suami amat bertuah kerana dapat menginap di hotel aspery, phuket. layanan yang amat baik, bilik yang selesa dan baru serta palasma tv.
8
saya dan suami telah menginap di hotel aspery pada 20 december 2009 yang lalu selama 3 malam. Kami amat berpuas hati kerana hotel tersebut berhampiran dengan pantai, hotel yang amat selesa dengan harga yang berpatutan, bilik yang luas dan sarapan yang enak. hotel ini tidak jauah dari pusat membeli belah dan restaurant makanan islam. akan saya syorkan pada kawan-kawan tentang hotel ini.
Tip Ciri-ciri Hotel: tidak memerlukan kenderaan untuk ke tepi pantai membeli belah dan restaurant.
Frank S. Keluarga dengan anak kecil China, 17 April 2014
Wonderful

Balcony and sea view
9
Awsome awsome awsome, never had such wonderful holiday
Mohamed I. Kumpulan Malaysia, 13 April 2014
affordable hotel

clean, comfort
7.7
the room is big they give us free upgrading but poor on internet reception. the staffs very friendly
Kim K. Pasangan Singapore, 08 April 2014
Nice

Cheap
7
very helpful and friendly staff, Contruction nearby, no bathroom heater, tap water is yellowish
Moussa C. Kumpulan Australia, 04 April 2014
Great

Massage service ,pool, close to everything
9.3
Loved it would be back next year
Naveen A. Pelancong solo India, 29 Mac 2014
Good Hotel

Location, Clean & Cost
8
Arijit B. Keluarga dengan anak kecil India, 28 Mac 2014
Aspery and Phuket

1. Room size very big 2. Balcony of Room 3. Room furnitures
6.3
When we in the hotel unfortunately the temparature was around ~ 40 C and our room was the top floor so it was blust furnace when we entered. But after sometime it became comfortable. The Room size and furnitures was excellent.wifi connection was poor.resturent boys are not good in english. Hotel room service was not available from 9 pm to 8 am. As we did early check out so no one was there to take the luggages. Overall hotel was good as budget hotel. You can obviously try.
Huihui N. Pasangan Singapore, 25 Mac 2014
Good service, nice hotel for a reasonable price

Service, interior, pricing
6.7
My room was initially located just beside the construction which was very noisy, the receptionist changed rooms for me without hesitation after i commented that it was very noisy. The room is nice and clean for the price we pay for, but they could supply more toiletries. Ask for a room in the new building. The hotel is quite a walk to the main attractions, we had to walk 15-20mins everyday to the main area which i find very unnecessary, being that i can easily find other hotels near the main area, however, it is very close to the beach and beside alot of massage parlours. There is a night market just behind, around the corner as well.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelAspery Hotel Phuket - LobiAspery Hotel Phuket - Bahagian Dalaman HotelAspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - Pub/Ruang RehatAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - Kolam renangAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - Kaunter TetamuAspery Hotel Phuket - Kaunter TetamuAspery Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelAspery Hotel Phuket - Kolam renang

Ulasan Pelanggan - Aspery Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3A08