Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Mandi Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu
Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Mandi Aspery Hotel Phuket - Bilik Mandi Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran
Kawasan: Patong Jumlah bilik: 178
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.9

daripada 3473 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.2
Lokasi
8.3
Layanan Kakitangan
7.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.0
Keselesaan/Standard Bilik
7.7
Makanan/Tempat Makan
7.4
Semua ulasan (3473)
Saring ikut:
Abdul R. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 13 Februari 2015
makanan tidak halal,berhampiran patong beach

berhampiran pantai patong
4.3
Biasa sahaja..perlu tingkatkan kualiti bilik
Anefa O. Pasangan Malaysia, 13 Oktober 2014
Hotel Aspery sangat berbaloi dgn harga

Lokasi hotel yg berdekatan dgn pantai. Banyak kedai berdekatan dan berbaloi dgn harganya
8.7
Sangat bagus
Mohamad S. Pasangan Malaysia, 02 Februari 2014
Penginapan yang sungguh selesa

Persekitaran yang bersih,bilik yang selesa,pekerja yang sopan
8
Julina D. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 27 Disember 2013
Percutian yang tidak dapat dilupakan

Dekat dengan Muslim Restaurant, pantai dan pust membeli belah
6.3
Sudah semesti akan menginap di hotel yang sama sekiranya bercuti ke Phuket
Noorlela M. Pasangan Malaysia, 13 November 2013
Sangat selesa

Selesa, Bersih Dan Cantik
9
Penginapan di Aspery Hotel sangat menarik dengan keadaan bilik yang bersih dan selesa.Cuma kami ada masalah dengan TV yang tidak berfungsi dan dengan beberapa minit sahaja masalah tersebut dapat diselesaikan.Mungkin saya akan menginap di hotel ini dengan keluarga jika bercuti ke phuket
Siti A. Pasangan Malaysia, 23 Disember 2009
aspery hotel,phuket, hai hai

saya dan suami amat bertuah kerana dapat menginap di hotel aspery, phuket. layanan yang amat baik, bilik yang selesa dan baru serta palasma tv.
8
saya dan suami telah menginap di hotel aspery pada 20 december 2009 yang lalu selama 3 malam. Kami amat berpuas hati kerana hotel tersebut berhampiran dengan pantai, hotel yang amat selesa dengan harga yang berpatutan, bilik yang luas dan sarapan yang enak. hotel ini tidak jauah dari pusat membeli belah dan restaurant makanan islam. akan saya syorkan pada kawan-kawan tentang hotel ini.
Tip Ciri-ciri Hotel: tidak memerlukan kenderaan untuk ke tepi pantai membeli belah dan restaurant.
Atty T. Pasangan Australia, 22 April 2015
Very good for the price

1. Location: close tobeach & nightlife. 2. Ladies at the tour desk, very helpfull. 3. Very friendly staff.
9
Very good, the room was very nice with the exception of the shower. No water pressure at all. Besides that everything was great. The ladies that organise the tour were very good they organised everything for you so you can just enjoy yourselves.
Dylan R. Pasangan New Zealand, 03 April 2015
Aspery for 1 week

Good location good staff services, good price i have stayed here 3 times
8.3
Awesome and worth the money, great place
Wen N. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 31 Mac 2015
Reviews

Breakfast, location, wifi
8.3
Gary G. Pelancong solo Australia, 30 Mac 2015
Holiday
7
I am a re occurring customer who has brought many other guests with me on previous stays at this hotel BUT I will never again stay at this hotel as I was treated with disrespect and they even called the police on me as I complained about their responsibility about my computer being ruined by their power problems I am now telling all my customers and family and friends and anyone else who asks me about my stay at Aspery exactly what happened to me and exactly how I was treated

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik MandiAspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik Tetamu Aspery Hotel Phuket - Bilik MandiAspery Hotel Phuket - Bilik MandiAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - Kolam renangAspery Hotel Phuket - Kaunter TetamuAspery Hotel Phuket - Kaunter TetamuAspery Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - Kemudahan-KemudahanAspery Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelAspery Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelAspery Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelAspery Hotel Phuket - Lobi


AS-AGWEB-3A01