Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngern Road, Tri-trang, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Cemerlang
8.6
berdasarkan 1556 ulasan
  • Kawasan: Patong
  • Bilik : 150
  • Wifi Percuma

  • Jimat wang dengan
    Jaminan Harga Rendah kami
  • Pilihan hebat
    lebih 500,000 hotel
  • Khidmat 24 jam - dalam
    Bahasa Inggeris & 12 bahasa lain
Jenis Bilik
Maks.
Kadar
Deluxe Balkoni Termasuk Sarapan
Bilik Keluarga (2 Dewasa + 2 Kanak-Kanak)
Deluxe Balkoni Termasuk Sarapan
Bilik Keluarga (2 Dewasa + 2 Kanak-Kanak)
Kelab Termasuk Sarapan Pagi
Kelab Termasuk Sarapan Pagi
Suite - Jakuzi
Suite - Jakuzi
Dupleks Jakuzi 1 Bilik Tidur
Dupleks Jakuzi 1 Bilik Tidur
Suite Kolam Renang
Suite Kolam Renang

 

Masukkan tarikh anda
untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Pelan ResortKlik di sini untuk melihat pelan resort penuh
Kemudahan Avista Hideaway Resort & Spa Phuket
Fasiliti

meja penyambut tetamu 24-jam

perkhidmatan di bilik 24-jam

pemindahan dari/ke lapangan terbang

mesin ATM/tunai di hotel

penjagaan bayi

bar

kemudahan BBQ

pusat perniagaan

sewa kereta

tempat letak kereta

kedai kopi

penjaga pintu

lif

tingkat eksekutif

kemudahan bagi tetamu kurang upaya

bilik keluarga

perkhidmatan dobi

perpustakaan

loker

simpanan bagasi

kemudahan mesyuarat

surat khabar

bar tepi kolam

restoran

layanan bilik

peti deposit keselamatan

kawasan ruang istirehat/TV kongsi

servis ulang-alik

kawasan merokok

lawatan

Sukan dan Rekreasi

bilik permainan

bilik wap

kelab kanak-kanak

kolam renang (kanak-kanak)

kolam renang luar

meja billiard

ping pong

pusat kecergasan

sauna

spa

tab panas

taman

urut

  
Internet

Wi-Fi di tempat awam

Wi-Fi percuma dalam semua bilik

 
Parking

parkir valet

tempat letak kereta

 
Bahasa Digunakan

bahasa Hindi

bahasa Inggeris

bahasa Thai

Filipina

Nepali

 

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket, terletak di Patong, Phuket, merupakan satu pilihan popular bagi para pelawat. Hotel ini terletak 1 Km dari pusat bandar dan menyediakan akses kepada kemudahan bandar yang penting. Syurga untuk berehat dan bersantai, hotel ini akan menawarkan pembaharuan penuh hanya beberapa langkah dari pelbagai daya tarikan bandar seperti Train Thai Boxing, Dive Supply, Jalan Bangla.

Kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan oleh Avista Hideaway Resort & Spa Phuket memastikan penginapan yang menyenangkan bagi para tetamu. Untuk menamakan beberapa kemudahan di hotel ini, terdapat Wi-Fi percuma dalam semua bilik, meja penyambut tetamu 24-jam, perkhidmatan di bilik 24-jam, kemudahan bagi tetamu kurang upaya, simpanan bagasi.

Hotel-hotel telah direka demi keselesaan dan memudahkan tetamu. Sebahagian bilik menyediakan internet tanpa wayar (percuma), akses internet (wayarles), kolam renang persendirian, tab mandi pusaran air, bilik tidak merokok. Sepanjang hari anda boleh menikmati suasana yang santai dengan tab panas, pusat kecergasan, sauna, kolam renang luar, spa. Avista Hideaway Resort & Spa Phuket merupakan pilihan yang bijak bagi pelancong ke Phuket, menawarkan penginapan yang santai dan mudah setiap kali.
Please note the occupancy for each room type as follows:

Beuna Vista: Maximum two adult with two kids or maximum three adults only (extra bed is available with an additional charge and no children).
Family Vista: Maximum two adults with two kids or three adults with one kid (extra adult with an additional charge). Four adults are not allowed in this or any other room category.
Club Vista: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Duplex Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Tropical Hideaway Pool Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.

Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12. The charge must be paid directly at the hotel.



Bayaran pengangkutan dari dan ke lapangan terbang
1700 THB

Daftar Keluar Hingga
12:00 AM

Jarak dari pusat bandar
1 Km

Jarak ke lapangan terbang
35. Km

Bilik / tingkat tidak merokok
Yes

Bilangan bar
4

Bilangan tingkat
3

Bilangan restoran
6

Bilangan bilik
150

Voltan bilik
220

Masa ke lapangan terbang (minit)
40

Hotel dibina pada
2012


Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.6

daripada
1556 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.5
Lokasi
7.6
Layanan Kakitangan
8.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
9.1
Keselesaan/Standard Bilik
9.2
Makanan/Tempat Makan
8.3
Semua ulasan (1556)
Saring ikut:
Mohammad A. Pasangan Malaysia, 24 Disember 2014
Tempat yang sangat cantik , mewah, selesa & tenang

Kemewahan, ketenangan & exklusif
9.3
Sangat selesa dengan bilik yang bertaraf 5 bintang, layanan staff hotel yang amat mesra.. Hotel yang mempunyai permandangan yang indah.
Luke A. Pasangan Australia, 25 Julai 2015
Above average

spa pool rooftop restaurant
8.7
the Avista is a great place to stay, all though the staff at the lobby need to improve their service and their understanding of English and time management
Elena F. Keluarga dengan anak kecil Russia, 25 Julai 2015
7,9

Food
7.7
Ok
Rickson L. Pasangan Portugal, 21 Julai 2015
Christine at the front desk needs a promotion

The views, the hotel in beautifully designed and the rooms are excellent though needs some maintenance
7.3
We are a young European couple. We checked in alright and requested for change to a room with a view which Christine at the front desk graciously agreed to accommodate the following day as the hotel was fully booked. The hotel is not centrally located but has hourly shuttle service into town. We decided to head into town and were informed by a crook housekeeping staff that we need to pay the hotel driver immediately which we did. However during checkout we were charged again for the taxi service. We took this up with Christine who resolved this issue that we were not charged again. Beware of mosquitoes, the hotel is full of them which is fair given that the hotel is located in the mountains. The pool was lovely and the gentleman at the bar was very helpful. I would definitely return to the Avista Hideaway.
Mulham A. Pasangan Oman, 17 Julai 2015
Like a fantasy Unbelievable

Location spa and decoration
10
As I saied any one stays in this hotel he will be shocked!! Amazing hotel like a palace, many swimimg pools and a very nice buffet
Don S. Keluarga dengan anak dewasa Sri Lanka, 16 Julai 2015
The real hideaway of Phuket and Patong..

Location, staff, ambience..
2.7
We spent 3 nights in July 15. Absolutely stunning location. Great views over the ocean. Close enough to enjoy the sights, just far enough from the madding crowds. The staff are attentive, hospitable and gracious. The 'spirit to serve' is very evident with all staff. The shuttle to Patong and Paradise beach works like a charm. We were upgraded to a family room without requesting. Impeccable rooms, large but inviting. Great bath and rain shower. Soft lighting with easy control. Spotless housekeeping each day. The 'blackout curtain' ensures a decent nights sleep. Service and attentiveness of the staff of the Visa restaurant was perfect. Adequate variety over the 3 day stay on the breakfast buffet. Great coffee and perfectly made lattes. Christine is the consummate guest relations officer. The time she spends each morning at every table at the Vista restaurant is admirable. Genuine and personable. Offers great suggestions on how to get the best of your stay. Nicole at the reception assisted with a lost bag and Cindy was helpful with general inquires. As we had a very late flight, we were offered a room to shower prior to the flight by Wanipilas a Reception staff, really adding the cherry on the cake. Being in the service industry and having stayed at a number of grand hotels, the Avista ranks high. Memorable stay. A local Thai brand hotel, much better choice over the mainstream chains. Has character and independent charm and not a 'cookie cutter' design.
Samantha K. Pasangan Australia, 16 Julai 2015
Very helpful staff and great facility's

Staff food accomodation awsome
9.3
Awsome
Christiane T. Keluarga dengan anak kecil United Kingdom, 11 Julai 2015
Meh.

Nice pools, Sizzle restaurant, Paradise Beach
5.3
This hotel is fine, but it is certainly not 5*. The rooms have seen better days - a lot of the furniture is chipped, our sink mysteriously clogged and a neighbouring room's cigarette smoke was pumped into our room via the centralised air conditioning. We could clearly hear the lift bells and conversations in the hallway and one morning we got a wake up call at 0530am that we did not book. The layout of the hotel complex is very confusing to say the least. We were with an infant and it is not possible to move around the hotel with a stroller - there are stairs everywhere and no direct lift access from reception to rooms (5-10 minute walk). Several of the restaurant staff were very lovely (particularly Rhylle) but we had a couple of dodgy experiences with other staff with booking taxi's and a general lack of initiative to assist. There is also construction happening all around the hotel so it's noisy and the view is spoilt by cranes and building site. The shuttle into Patong is irregular and is an open tuk tuk, so if you are traveling with a baby you have to ask them to sit in the passenger seat (which they were happy to do). It's not comfortable, it's hot and certainly not 5*. That said, we got a deal so it wasn't hugely expensive (although expensive enough). Paradise Beach was nice and the restaurant there a bit more authentic. It wasn't terrible but I wouldn't revisit.
Arul P. Kumpulan India, 07 Julai 2015
Excellent place to hide

Architecture, Staffs, amenities
9.3
Excellent was the design of the hotel. They've used the contour amazingly. The indoor sports room was nice. Three swimming pools ..... Courteous staffs.... Clean and hi-tech rooms... But open bath tub??.. Excellent shower in bath.... put everything together, was very good place to stay.
Wu Z. Pasangan Singapore, 06 Julai 2015
On a heavenly retreat

Cosy, incredible Jacuzzi, View of the sea and mountain
10
It was my wife's birthday and we had a remarkable stay in the resort. The pool was great, the breakfast was a spread, the Jacuzzi in the room is top notch and maintain very well. Importantly, the bed was marvelous!
< Halaman sebelumnya 1 - 10 daripada 1556 ulasan Halaman seterusnya >

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Pengunjung yang melihat Resort ini juga berminat dengan......

The Nap Patong Hotel

The Nap Patong Hotel

Cemerlang 8.7

daripada
3380 ulasan

Lokasi: Patong

Ketika melawat Phuket, anda akan merasa seperti di rumah di The Nap Patong Hotel, yang menawarkan...

Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa

Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa

Cemerlang 8.9

daripada
444 ulasan

Lokasi: Koh Yao Yai

Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa, terletak di Koh Yao Yai, Phuket, merupakan satu pilihan...

Amaya Beach Resort and Spa Phuket

Amaya Beach Resort and Spa Phuket

Cemerlang 8.1

daripada
210 ulasan

Lokasi: Patong

Millennium Resort Patong Phuket

Millennium Resort Patong Phuket

Cemerlang 8.4

daripada
4081 ulasan

Lokasi: Patong

Resort pantai ini berbangga dengan kebiruan air, pasir halus dan penginapan terbaik. Terletak di...

Pengunjung gemar resort ini kerana:
Kawasan ini disyorkan untuk:
  • kehidupan malam
  • membeli-belah
  • pantai-pantai
Jarak ke lapangan terbang:
  • Lapangan Terbang Antarabangsa Phuket (25.3 Km)
Komen pengunjung:
  • "Petugas mesra sedia membantu" , "Rekaan bilik hebat" , "Hotel baru"
Tarikan utama kawasan ini:
  • Dive Supply (2.2 Km / 27 min berjalan kaki)
  • Savoey Restaurant (2.4 Km / 29 min berjalan kaki)
  • Jalan Bangla (2.5 Km / 30 min berjalan kaki)
  • Pusat Beli Belah Jungcelon (2.6 Km)
Nota: Jarak diukur dalam garisan lurus, dikira dari titik permulaan hingga titik destinasi.

Customer Support


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A03