Maklumat Carian Anda

Anda ingin ke mana?
Hotel kegemaran saya
Hotel yang baru anda lihat

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100

Anda boleh lihat semua hotel yang telah disimpan di senarai 'Hotel-hotel kegemaran saya'.
Pilih bilik anda
14 Februari 2016 - 16 Februari 2016 | 2 malam
Jenis Bilik Maks.
Harga bilik
satu malam
Bilik
Tiada bilik yang padan dengan kriteria anda. Anda boleh lihat lebih banyak bilik dengan mengemas kini tapisan anda.

Kemudahan Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach


Kemudahan hotel

  • bar
  • bar tepi kolam
  • bilik keluarga
  • daftar masuk/daftar keluar ekspres
  • kawasan merokok
  • kedai kopi
  • kemudahan bagi tetamu kurang upaya
  • kemudahan mesyuarat
  • lawatan
  • layanan bilik
  • lif
  • loker
  • meja penyambut tetamu 24-jam
  • pemindahan dari/ke lapangan terbang
  • penjaga pintu
  • penjagaan bayi
  • perkhidmatan dobi
  • perpustakaan
  • peti deposit keselamatan
  • pusat perniagaan
  • restoran
  • servis ulang-alik
  • simpanan bagasi
  • tukaran matawang

Sukan dan Rekreasi

  • bilik wap
  • kelab kanak-kanak
  • kolam renang (kanak-kanak)
  • kolam renang luar
  • pusat kecergasan
  • sauna
  • spa
  • tab panas
  • taman
  • urut

Internet

  • Wi-Fi di tempat awam
  • Wi-Fi percuma dalam semua bilik

Parking

  • tempat letak kereta

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!
Perihalan Resort
Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach, terletak di Kata, Phuket, merupakan satu pilihan popular bag...lihat lebih banyak Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach, terletak di Kata, Phuket, merupakan satu pilihan popular bagi para pelawat. Terletak 20 km dari keseronokan bandar, hotel 5-bintang ini terletak di lokasi yang sangat baik dan menyediakan akses kepada tarikan terbesar di bandar. Tidak kurang hebat adalah akses mudah hotel untuk ke pelbagai daya tarikan dan mercu tanda bandar, seperti Dino Park Mini Golf, Commemoration of Princess Mothers Stadium, Pantai Kata.

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach juga menawarkan banyak kemudahan untuk memperkayakan penginapan anda di Phuket. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, meja penyambut tetamu 24-jam, kemudahan bagi tetamu kurang upaya, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi merupakan beberapa kemudahan yang membezakan Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach daripada hotel-hotel lain di bandar.

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach mengandungi 143 bilik yang dihias indah dan menawarkan akses internet (wayarles), internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa, meja. Hotel ini menawarkan kemudahan hebat, termasuk tab panas, pusat kecergasan, sauna, kolam renang luar, spa, untuk membantu anda berehat selepas hari yang penuh aksi di bandar. Apa juga tujuan lawatan, Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach merupakan pilihan yang terbaik bagi penginapan anda di Phuket.
Polisi Resort
Maklumat Berguna
Makanan, minuman dan hiburan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Semua ulasan (1980)

Pelancong bisnes (29)

Pasangan (1061)

Pelancong solo (191)

Keluarga dengan anak kecil (356)

Keluarga dengan anak remaja (190)

Kumpulan (153)

Berbaloi dengan harga
8.6
Lokasi
8.0
Layanan Kakitangan
9.0
Keadaan Hotel/Kebersihan
9.0
Keselesaan/Standard Bilik
9.0
Semua ulasan (1980)
Saring ikut:
julie L. Keluarga dengan anak kecil
Vietnam, 10 Februari 2016
Beautiful hotel with a wonderful staff

Luxury amenities, in a gorgeous room. In my kids words: "this is the best hotel in the whole world!" The breakfast buffet is incredible - probably my favourite buffet ever!
9
Awesome!
Seung L. Keluarga dengan anak kecil
South Korea, 07 Februari 2016
Not for family with young children

Location to Kata beach even though there is a steep hill.
5
Staff was not very friendly. Breakfast was simple. Breakfast dishes were not reachable by young children as it was too high. No kids plates or utensils
Stephanie S. Keluarga dengan anak remaja
Singapore, 25 Januari 2016
5 mins walk to Kata Beach

Location, spacious room and good service
8.7
We have enjoyed our stay at the Avista Phuket. The room is spacious, Kata beach is only 5 mins walk from the hotel. The hotel staff especially Irene and the F&B Manager Supoj tried their level best to provide the guest with the best of their ability. Very attentive to our request and details. Thank you!
JJ H. Pasangan
Singapore, 10 Januari 2016
Perfect Service & Great Hotel

5stars Hotel, Nice & Comfort Room
10
Had a great and lovely anniversary celebration there! Good arrangement of staff, nice view, big room, friendly staff with full of smiles. 5min to kata beach. Free shuttle bus provided. Definately will come back again! Fantastic holiday there.
Dang T. Keluarga dengan anak kecil
Australia, 24 Disember 2015
Fantastic holiday - with the best service at Avist

Room comfort, good services and best Ocean view. The staffs are very attentive to requests. I would recommend for other tourists and friend to stay at Avista Phuket Resort.
10
Fantastic holiday and stay at Avista Phuket resort
glen A. Pasangan
United Kingdom, 24 Disember 2015
Good Stay

Room, staff and pool area
8.3
This Hotel was very clean and presentable. The staff were extremely friendly and helpful. We had nine days there which we enjoyed . The general layout was good with nice lounging and pool areas (for all ages). The Hotel is not far from the towns bars and restaurants.....although the hotel is on small but very steep hill which may not be suitable for some people. The breakfast was adequate but after 9 days a little repetitive. The hotel held a buffet and pasta bar on a Tuesday evening and I would recommend the pasta bar, it was very tasty and a nice change from all the Thai food we have eaten. All in all it was a great stay.
JANG L. Keluarga dengan anak kecil
South Korea, 24 Disember 2015
Great as expected except 1 thing.

Fit with what we expected, Quiet , modern, and clean.
8
As Nice as expected, except Need to walk up the hill about 100meters on sunshine , which cause a sweat after short trip to town. viewed b4 I reserved , but check it out the hill. If you have kid ,it will cause the Minus . Otherwise Nice hotel.
saw D. Keluarga dengan anak kecil
Singapore, 20 Disember 2015
will recommend to friends & come back in next visi

staff able to communicate with guests.good location & privacy,spacious room.
8
Peaceful.
maarten C. Keluarga dengan anak remaja
Netherlands, 19 Disember 2015
Nice hotel close to Karong/Kata beach and center

Excellent rooms, nice swimmingpool, friendly staff
9
It is a nice hotel, not directly at the beach, but fairly close. Great room with good beds and full euipped. Swimmingpool is great.
SARAH B. Pasangan
United Kingdom, 14 Disember 2015
Couples relaxing break

comfortable bed/friendly staff/location
8.3
We had a really relaxing week. The staff were all very friendly and helpful, the room was a good size and the bed was extra comfortable. On arrival were were asked if we were prepared to wait 20 minutes we could have an upgrade of room, this was great. During our wait we were given iced tea and some flowers. The hotel was up a hill but we found it ok to walk up and down each day.We had no problems ata ll with mosquitos and in fact did not see any insects.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Cukai dan caj perkhidmatan pada umumnya ialah caj pemulihan yang Agoda bayar kepada vendor atau caj yang dikutip oleh vendor. Untuk maklumat lanjut, sila lihat Terma Penggunaan Agoda. Cukai dan caj perkhidmatan juga mungkin mengandungi bayaran untuk Agoda bagi memproses sesuatu tempahan.