atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

B P International Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel B P International Hotel Hong Kong - Kaunter Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Lobi B P International Hotel Hong Kong - Lobi B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Mandi B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Mandi B P International Hotel Hong Kong - Pandangan
B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel B P International Hotel Hong Kong - Kedai Kopi/Kafe B P International Hotel Hong Kong - Pub/Ruang Rehat B P International Hotel Hong Kong - Ballroom B P International Hotel Hong Kong - Ballroom
Kawasan: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 529
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.7

daripada 7469 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.6
Lokasi
8.7
Layanan Kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.0
Keselesaan/Standard Bilik
7.6
Makanan/Tempat Makan
6.9
Semua ulasan (7469)
Saring ikut:
Datu R. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 16 September 2013
berdekatan dengan pengangkutan awam

bersih, akses internet dan berdekatan MTR
7.3
keseluruhannya memuaskan keadaan bilik yang bersih, selesa walaupun sedikit sempit. station MTR hanya 300m dari hotel. Mencari tempat makan halal agak sukar pada permulaan, namun hari seterusnya mudah.
Chew T. Pasangan Malaysia, 11 Mac 2012
Lokasi Hotel yg strategis

Service
7.3
Hotel ini mempunyai lokasi yg strategis. Tetapi ukuran kamarnya memang agak kecil dan breakfastnya kurang banyak pilihan.
Jangoo H. Pelancong perniagaan India, 27 Mac 2015
Long watting check in time better watting in bar

1. Long time in check in 15:00 it's not good... 2. You you not get room, you canot use wi fi ... 3. Staff not I form you before the check in... It's not good.
5.3
My saty in B P intrenational is not good...break fast is very poore ,
Horrie P. Pelancong solo Australia, 27 Mac 2015
My Third Stay At BP - March 2015

Location, Value for Money, Cleanliness
8
I always enjoy staying here. I book a Harbour View Room, Non-Smoking and have never been disappointed. The staff have always satisfied any room requests I have made e.g. removal of the mini bar. For a solo traveller the room size is fine but it may be a bit small for a couple or more. I would recommend this hotel. I rate the hotel as a three and a half star.
Justo M. Pelancong solo United States of America, 25 Mac 2015
Good Hotel for the money

Location, price
7.7
Okay room for the price.... only complain is the wifi, connectivity not steady....
Kwok W. Pasangan Hong Kong, 23 Mac 2015
good

Clean
7.7
Kitty C. Keluarga dengan anak dewasa United States of America, 23 Mac 2015
Close to everywhere

Location, service, convenience
8.3
Definitely is the location, it is close to everywhere, I can't say much because I only stayed for one night.
Maria H. Keluarga dengan anak dewasa Sweden, 22 Mac 2015
B P International Hotel

Staff, cleanliness, breakfast
9.3
This was my third stay at BP International. The location, the room and the helpfull staff is reason I bookes this hotell again.
Audrius Z. Pelancong solo Lithuania, 22 Mac 2015
Great place

City view
7.3
Wing C. Kumpulan Hong Kong, 21 Mac 2015
Good Place to Stay with a Reasonable Price

Good Price, good view, good location
4

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelB P International Hotel Hong Kong - Kaunter TetamuB P International Hotel Hong Kong - LobiB P International Hotel Hong Kong - LobiB P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik MandiB P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik MandiB P International Hotel Hong Kong - PandanganB P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelB P International Hotel Hong Kong - Kedai Kopi/KafeB P International Hotel Hong Kong - Pub/Ruang RehatB P International Hotel Hong Kong - BallroomB P International Hotel Hong Kong - Ballroom


AS-AGWEB-3A03