atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

B P International Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel B P International Hotel Hong Kong - Kaunter Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Lobi B P International Hotel Hong Kong - Lobi B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Mandi B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Mandi B P International Hotel Hong Kong - Pandangan
B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel B P International Hotel Hong Kong - Kedai Kopi/Kafe B P International Hotel Hong Kong - Pub/Ruang Rehat B P International Hotel Hong Kong - Ballroom B P International Hotel Hong Kong - Ballroom
Kawasan: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 529
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.7

daripada 7480 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.6
Lokasi
8.7
Layanan Kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.0
Keselesaan/Standard Bilik
7.6
Makanan/Tempat Makan
6.9
Semua ulasan (7480)
Saring ikut:
Datu R. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 16 September 2013
berdekatan dengan pengangkutan awam

bersih, akses internet dan berdekatan MTR
7.3
keseluruhannya memuaskan keadaan bilik yang bersih, selesa walaupun sedikit sempit. station MTR hanya 300m dari hotel. Mencari tempat makan halal agak sukar pada permulaan, namun hari seterusnya mudah.
Chew T. Pasangan Malaysia, 11 Mac 2012
Lokasi Hotel yg strategis

Service
7.3
Hotel ini mempunyai lokasi yg strategis. Tetapi ukuran kamarnya memang agak kecil dan breakfastnya kurang banyak pilihan.
Alvin Q. Pelancong perniagaan Singapore, 28 Mac 2015
Short one day stay

Location, Cost and comfort
6.3
Well, mine was short one + one night stay. Location was functional for me and does it's job. Overall I am cool with it and if my next trip requires me to stay around that area again, I would chose it.
Jangoo H. Pelancong perniagaan India, 27 Mac 2015
Long watting check in time better watting in bar

1. Long time in check in 15:00 it's not good... 2. You you not get room, you canot use wi fi ... 3. Staff not I form you before the check in... It's not good.
5.3
My saty in B P intrenational is not good...break fast is very poore ,
Horrie P. Pelancong solo Australia, 27 Mac 2015
My Third Stay At BP - March 2015

Location, Value for Money, Cleanliness
8
I always enjoy staying here. I book a Harbour View Room, Non-Smoking and have never been disappointed. The staff have always satisfied any room requests I have made e.g. removal of the mini bar. For a solo traveller the room size is fine but it may be a bit small for a couple or more. I would recommend this hotel. I rate the hotel as a three and a half star.
Keang L. Pelancong perniagaan Malaysia, 26 Mac 2015
BP International Hotel

Clean, quiet and quick check-out.
7.7
Average satifactory. Air conditional working very well. Room and toilet is clean and quiet. Very quick check-out and transportaion between airport is very convenient. The only set back is the lifts are too busy and take some time to wait.
Man L. Pelancong perniagaan Hong Kong, 25 Mac 2015
room in reasonable size
8
bit bathroom a bit small
Justo M. Pelancong solo United States of America, 25 Mac 2015
Good Hotel for the money

Location, price
7.7
Okay room for the price.... only complain is the wifi, connectivity not steady....
Nixon L. Keluarga dengan anak kecil Philippines, 23 Mac 2015
Small rooms
5.3
Pelanggan ini hanya menilai hotel ini dan masih belum menyerahkan sebarang komen.
Kwok W. Pasangan Hong Kong, 23 Mac 2015
good

Clean
7.7

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelB P International Hotel Hong Kong - Kaunter TetamuB P International Hotel Hong Kong - LobiB P International Hotel Hong Kong - LobiB P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik MandiB P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik MandiB P International Hotel Hong Kong - PandanganB P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu B P International Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelB P International Hotel Hong Kong - Kedai Kopi/KafeB P International Hotel Hong Kong - Pub/Ruang RehatB P International Hotel Hong Kong - BallroomB P International Hotel Hong Kong - Ballroom


AS-AGWEB-3A08