atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Thailand (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renang Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pantai Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pantai Baan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renang Baan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renang Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renang Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renang Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu
Kawasan: Patong Jumlah bilik: 172
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.7

daripada 4495 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.6
Lokasi
9.0
Layanan kakitangan
7.4
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.6
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.4
Makanan/Makan Malam
7.5
Semua ulasan (4495)
Senarai mengikut:
Sofia B. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 15 September 2014
percutian yg memuaskan

lokasi yg sesuai.keindahan hotel yg memukau.layanan yg mesra kemudahan yg cukupa.
9.7
Sungguh memuaskan
Poh L. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 12 Januari 2014
good hotel

bilik besar ,lokosi bagus, senag ke airport
7
bilik hotel besar bilik besih bilik di pantai makanan sangat bagus pergi ke bankla streed mesin atm didepan hotel
Thio K. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 08 Julai 2013
tidak terlalu nyaman

kolam renang bagus, lobby bagus, jaringan wifi bagus
4.3
tidak nyaman karena keadaan kamar bau, dan penerangannya sangat redup, kurang bersih, dan pelayanannya lambat, staff hotel sangat minim sekali,tidak ada bell boy,
Thio K. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 08 Julai 2013
kamar bau dan tidak nyaman untuk ditingali

dekat pantai dan dekat dengan shopping dan dekat dengan cari makan
4
tidak bagus karena keadaan kamar bau dan staff bekerja lambat, tidak ada bell boy, staff sangat sedikit
Boon Y. Pasangan Malaysia, 17 Mac 2011
酒店的环境是好, 方便用餐, 正面的看法是海滩, 很多购物区, 酒店一天的旅游预订便宜

价格好
7.3
酒店的环境是好, 咖啡馆在酒店前方便用餐, 正面的看法是海滩, 很多购物区, 酒店一天的旅游预订便宜,价格合理, 酒店很热闹。
Chan W. Pelancong solo Malaysia, 05 Mac 2011
Hotel menarik

Swimming pool
8.3
baan laimai adalah sebuah hotel yang menarik perhatian.. ya mempunyai swimming pool yang besar dan menarik. keadaan di dalam hotel dan bilik hotel sangat bersih dan kemas...
Tip Kehidupan Malam: Baan Laimai dekat dengan Kehidupan Malam, di depan hotel adalah Pantai... Pantainya bersih dan Cantik mempunyai banyak Kegunaan..
Kanagaratnemudalige P. Pelancong solo Sri Lanka, 15 September 2014
Great location average service

Location location location
6.3
The location was great certain staff wasn't up to standard, especially in the restaurant. I would rate it as average.
Amanda S. Pelancong solo Australia, 15 September 2014
Review of a 2 week stay

Location, pool, cocktails
3.7
It wasn't great, I had seldom hot water and one day I had no water at all, then another day the water was brown. I also ate a lot at this hotel and I had diarrhoea the entire stay, I didn't drink the tap water only the water bottled by the hotel which I think may have made me sick. On a positive, it was a very good location, they had a great pool and the staff at the pool were very nice and very helpful.
Pamela E. Kumpulan Philippines, 14 September 2014
Best location! Lovely hotel

Good buffet breakfast. Pool was amazing. And room was also fantastic.
9.7
We had a very good Time here. We stayed for 3 days 2 nights. Reception staff was very nice to upgrade us to deluxe pool view when we just purchased the superior room with no window. I think depends on occupancy. But we were glad to be upgraded. We are a group of four, my husband and i and 2 friends. We really enjoyed the buffet breakfast and the pool. It was huge and very clean. Theres a small bar area for drinks beside the pool and the restaurant was good also. Great food , great staff. Location is near the beach 3-5 mins walking only so it is very convenient. A lot of shops around to shop to and dine in to. So very happy to have stayed here!! All good things to say. :)
Kathy D. Kumpulan Philippines, 14 September 2014
Kudos to Baan Laimai

They gave us free room upgrade. The place is cozy and very conducive. The staff are nice and very accommodating too.
8.3
Overall,it was very good.i will recommend it to my friends.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renangBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - PantaiBaan Laimai Beach Resort Phuket - PantaiBaan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renangBaan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renangBaan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renangBaan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renangBaan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik Tetamu Baan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - Makanan dan MinumanBaan Laimai Beach Resort Phuket - Makanan dan MinumanBaan Laimai Beach Resort Phuket - Makanan dan MinumanBaan Laimai Beach Resort Phuket - Makanan dan MinumanBaan Laimai Beach Resort Phuket - Makanan dan MinumanBaan Laimai Beach Resort Phuket - Makanan dan MinumanBaan Laimai Beach Resort Phuket - Makanan dan MinumanBaan Laimai Beach Resort Phuket - Makanan dan MinumanBaan Laimai Beach Resort Phuket - Makanan dan MinumanBaan Laimai Beach Resort Phuket - Makanan dan MinumanBaan Laimai Beach Resort Phuket - Makanan dan MinumanBaan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renangBaan Laimai Beach Resort Phuket - PandanganBaan Laimai Beach Resort Phuket - PandanganBaan Laimai Beach Resort Phuket - PandanganBaan Laimai Beach Resort Phuket - PandanganBaan Laimai Beach Resort Phuket - PandanganBaan Laimai Beach Resort Phuket - PandanganBaan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renangBaan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renangBaan Laimai Beach Resort Phuket - Kolam renangBaan Laimai Beach Resort Phuket - PandanganBaan Laimai Beach Resort Phuket - PandanganBaan Laimai Beach Resort Phuket - PandanganBaan Laimai Beach Resort Phuket - PandanganBaan Laimai Beach Resort Phuket - Bilik FitnessBaan Laimai Beach Resort Phuket - PandanganBaan Laimai Beach Resort Phuket - PandanganBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pandangan

Ulasan Pelanggan - Baan Laimai Beach Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A02