Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, Harbourfront, Singapura 098829 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Kolam renang Bay Hotel Singapore Singapura - Kolam renang Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Fitness Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Fitness Bay Hotel Singapore Singapura - Restoran Bay Hotel Singapore Singapura - Restoran Bay Hotel Singapore Singapura - Restoran
Bay Hotel Singapore Singapura - Makanan dan Minuman Bay Hotel Singapore Singapura - Makanan dan Minuman Bay Hotel Singapore Singapura - Pub/Ruang Rehat
Kawasan: Harbourfront Jumlah bilik: 333
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.4

daripada 2878 ulasan

Berbaloi dengan harga
6.9
Lokasi
8.4
Layanan Kakitangan
7.6
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.6
Keselesaan/Standard Bilik
7.3
Makanan/Tempat Makan
6.7
Semua ulasan (2878)
Saring ikut:
Azmi A. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 15 Disember 2014
Service yang memuaskan

Bersih, Layanan dari staff, Lokasi
8.7
Bilik cantik dan bersih cuma terlalu sempit. Parking lot free tapi limited space.
Hjh K. Keluarga dengan anak dewasa Brunei Darussalam, 15 Disember 2014
Keadaan bilik Bay Hotel

Lokasi tidak jauh dari vivo city dan Harbour Station
4.3
Tidak selesa di sebabkan bilik terlalu kecil sempit...
Mohd A. Pelancong perniagaan Malaysia, 09 Disember 2014
Sempit umpama burung tersepit di dalam sangkar

Lokasi, minibar free, satu lagi tak ada
6
Bilik yang sempit. Bayang kan anda seperti seekor burung merpati di dalam sangkar. Hidup terkurung mencari kebebasan. Harga yang mahal untuk bilik sekecil ini. Sepatut nya Bay Hotel mengkaji semula harga yang ditawarkan. Renung kan lah..........................................................
Donny T. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 02 Julai 2013
happy

pelayanan yang baik
7.7
Mohd F. Pasangan Brunei Darussalam, 19 Disember 2012
Great location but small rooms

bersih
8.3
hotel yang terletak bedepanan dengan vivo city (sebuah shopping mall) yang berdepanan dengan sentosa.
Wei D. Pasangan Malaysia, 26 Mei 2015
Lovely stay.

Location, cleanliness, comfort.
9.3
It was a pleasant stay as I enjoyed the setting of the room. Small yet contained and everything I need for a trip has been provided. Overall a happy customer and will consider staying there again should I get the chance to visit Singapore in future.
Jacobus D. Keluarga dengan anak dewasa Thailand, 25 Mei 2015
enjoyed my stay

Great location near public transport and vivo mall, good service, good wifi
8.3
Enjoyed my stay. Will choose bay hotel again next time.
Mochammad A. Pasangan Indonesia, 25 Mei 2015
Good hotel

Good service, great Staff, near from sentosa
8.7
Vikneswaran R. Pasangan Singapore, 24 Mei 2015
Good

Everything
9.3
Satisfactory
Rita K. Pelancong perniagaan Indonesia, 22 Mei 2015
My second stay

Location, clean, good price
10
I really enjoyed my stay in Bay Hotel. The room that I reserved was a bit small, but clean and had everyhing I need. The beds was comfy too. The staff were very friendly and helpfull. The location is great, very close to mrt, bus stop and vivo mall.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Bay Hotel Singapore SingapuraBay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Bay Hotel Singapore Singapura - Kolam renangBay Hotel Singapore Singapura - Kolam renangBay Hotel Singapore Singapura - Bilik FitnessBay Hotel Singapore Singapura - Bilik FitnessBay Hotel Singapore Singapura - RestoranBay Hotel Singapore Singapura - RestoranBay Hotel Singapore Singapura - RestoranBay Hotel Singapore Singapura - Makanan dan MinumanBay Hotel Singapore Singapura - Makanan dan MinumanBay Hotel Singapore Singapura - Pub/Ruang Rehat


AS-AGWEB-3A04