Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini
Lokasi:
Bukit Bintang
Jumlah bilik:
Wifi Percuma |
Semak Harga & Bilik Tersedia Di Hotel Ini |
Kami ingin anda membayar bilik pada kadar serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui agoda dan menunjukkan kepada kami bilik yang sama yang anda boleh tempah pada hari yang sama dan kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah. Klik pautan ini untuk mengetahui lebih lanjut.
Kami ingin anda membayar bilik anda pada kadar yang serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui Agoda, dan kemudian menunjukkan kepada kami yang anda boleh menempah bilik yang sama, pada hari yang sama, pada kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di atas laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah daripadanya. Klik pautan ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut.
Maaf, tiada bilik tersedia di Beltif Hotel pada tarikh pilihan anda.
Pelanggan yang melihat hotel ini selalunya menempah
Ulasan terbaru pelanggan
Rony A.
15 April 2013
sangat sesuai untuk pelancong muda
7.3
lokasi hotel yang sangat menarik dan keadaan hotel yang sangat bersih dan selesa. sesuai bagi pelancong solo dan berpasangan.
Shahamirul S.
Kumpulan
01 April 2013
good condition n best hotel
faster needed like need iron or iron board,safe n secure and friendly staff.
Better hotel that i had stay even for a 3star hotel only.
Mas W.
16 Januari 2013
Murah dan bersih
Layanan pekerja yang memeuaskan
6.7
Bersesuaian dengan harga, tetapi bilik yang disediakan tidak mempunyai tingkap dan rasa terkurung. Bilik tidur dan toilet memang bersih memandangkan hotel ini juga agak baru. Breakfast di tahap sederhana bersesuaian dengan harga yang ditawarkan. Pekerja-pekerja di hotel ini agak memuaskan.
Mas W.
15 Januari 2013
Bilik dan toilet yang bersih
6.3
Bilik dan toilet hotel ini bersih. Pekerja-pekerja hotel ini juga peramah. Hotel ini amat bersesuaian bagi mereka yang memilih budgeted hotel. Cuma semasa kami tinggal disini kami telah diberikan bilik yang tidak ada tingkap. Sarapan amat simple dan bersesuaian dengan harga yang ditawarkan.
Gan K.
Keluarga dengan anak dewasa
12 Januari 2013
Hotel Beltif ada di tempat tepat dan aman
keadaan hotel bersih, perabot updated,bilek selesa dan sarapan pagi yang di sediakan makanan sihat.
Staf frontline amat mesra dan senang memberi senyuman. Dan setia membantu dan menerangkan jika kita ada kemuskilan untuk sampai ke destinasi yang kita tidak tahu.Pembersih memang menjalankankan tugas mereka sebab keadaan luar dan dlm hotel amat bersih dan selesa.Dan tempat makan berhampiran dan jarak ke Times Square dekat. Senang nak dapat perkhidmatan teksi.saya amat puas hati dengan keadaan hotel ini berbanding hotel lain yang pernah saya duduki. yes keep it up
Tip Ciri-ciri Hotel:
Apa yang anda bayar untok hotel ini anda akan mendapat kepuasan, keselesaan dan kebersihan tempat tinggal. Sarapan pagi memang sedap dan menu di sediakan adalah menu makanan sihat
Muhammad N.
30 September 2012
Hotel yang bersesuaian dengan harga biliknya
Mempunyai tempat bersarapan walaupun tidak menarik dan kawalan sekuriti yang ketat
7.7
Ulasan yang sama seperti dibawah..sila lihat di bawah untuk komen saya..terima kasih.
Ahmad B.
Pelancong solo
23 Jun 2012
Hotel yang simple tapi menarik
7.7
hotel ini amat berbaloi dengan harga yang ditawarkan. bilik sederhana besar & bersih. terletak berdekatan dengan shopping complex terutamanya berjaya timesquare & lowyat plaza. hanya lebih kurang 5 minit berjalan kaki ke timesquare.
Fauzian R.
Pasangan
08 Jun 2012
Hotel yang sesuai untuk di diami
Bersih dan perkhidmatan yang baik
9.3
tempat yang sesuai untuk tinggal kerana kawasan yang tenang, bersih serta perkhidmatan yang diberikan adalah terbaik. bilik yang bersih dan luas.
Tip Membeli Belah:
5 minit perjalanan berjalan kaki ke Bukit Bintang untuk shopping..
Mohammad A.
Pelancong solo
20 Februari 2012
hotel menarik tapi parking susah.
Dekat dengan Times Square
Hotel yang agak menarik dan dekat dengan kawasan perbelanjaan bukit bintang...tetapi tiada tempat parking kenderaan yang sempurna....
Tiaw S.
Keluarga dengan anak dewasa
19 November 2011
jalan cari makan dan shoping ok
good location for shoping
8.3
hotel all baik,room very nice,dekat dgn pusat menbeli -belah,hanya jln kaki saja tak perlu guna kereta,sangat baik untuk yg kurang arif mengenai jln bukit bintang,,tak sesat
yg tak baiknya pihak hotel,tidak menyediakan parking untuk kemudahan org yh memginap di hotel;;dah bilik Quad acond kurang memuaskan,pihak pengurusan sepatutnya selalu buat checking,,
Tip Membeli Belah:
tek perlu bersusah payah nak cari jln,,bila memandu,,hanya jln kaki sahaja