atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Beverly Plaza Hotel

70 Avenida do Dr. Rodrigo Rodrigues, Macau City, Macau (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Beverly Plaza Hotel Macau - Bahagian Luar Hotel Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Suite Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Suite Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Suite Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Suite Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Suite Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Mandi Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Mandi Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Mandi Beverly Plaza Hotel Macau - Ruang Istirehat Eksekutif Beverly Plaza Hotel Macau - Laluan Masuk
Beverly Plaza Hotel Macau - Lobi Beverly Plaza Hotel Macau - Kaunter Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Lobi Beverly Plaza Hotel Macau - Restoran Beverly Plaza Hotel Macau - Restoran Beverly Plaza Hotel Macau - Kemudahan Rekreasi Beverly Plaza Hotel Macau - Kemudahan Rekreasi Beverly Plaza Hotel Macau - Kemudahan Rekreasi Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu
Kawasan: Macau City Jumlah bilik: 300
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

Bagus

7.1

daripada 3273 ulasan

Nilai untuk wang
7.1
Lokasi
8.4
Layanan kakitangan
6.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.3
Keselesaan Bilik/Piawaian
6.8
Makanan/Makan Malam
6.4
Semua ulasan (3273)
Senarai mengikut:
Sook M. Pelancong perniagaan Malaysia, 29 Mei 2012
Lokasi hebat dan perkhidmatan baik

Bersih dan harga berpatutan
8
Hotel ini terletak dalam lokasi yang baik. Ia tidak jauh dari lapangan terbang dan semua kemudahan yang diperlukan memang ada. Terdapat banyak kedai makan samada besar atau kecil dan pelbagai jenis makanan boleh diperolehi. Tempat membeli-belah juga banyak dan buka sampai lewat malam. Sesuai untuk pengembara atau untuk peniaga, kurang sesuai untuk pasangan berbulan madu.
Tip Kehidupan Malam: Boleh berjalan pada waktu malam, mempunyai pemandangan malam yang cantik
Lye S. Pasangan Malaysia, 01 Mac 2012
Hotel bersih dan perkhidmatan baik

permandangan
6
boleh memperbaiki lagi...............................perkihidmatan sangat sangat sangat memuaskan.......................udara sangat sangat sangat segar juga...........................makanan memuaskan......................hotel sangat cantik dan besar.....................
Tip Membeli Belah: mesti pergi membeli belah
Cheuk K. Pelancong solo Hong Kong, 23 Julai 2014
ok

ok
8
Maria L. Kumpulan Philippines, 20 Julai 2014
We would definitely go back again.

Breakfast. Room size. Location
7
It was great. The rooms are spacious and clean. It was near to other entertainment areas as well.
Wei L. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 20 Julai 2014
some room need renovation to keep the cleaness

Quick Check in/out
7.7
auto free upgrading for frequent hotel guest allowed early check in if room available, not to let customer keep on waiting until 2.00pm sharp then only allow check in
Phay Y. Pelancong solo Malaysia, 07 Julai 2014
Great and strategic location

Strategic location, comfort room and friendly staff
7.3
Overall everything is great. This hotel located at the strategic location in macau where easily travel to any places. The room is comfortable and clean.
Iwan I. Keluarga dengan anak dewasa Indonesia, 30 Jun 2014
ok

nearby entertaiment center, nightlife, easy acces ti airport
6
nothing special, just OK
Sook M. Pelancong perniagaan Malaysia, 27 Jun 2014
nice room with strategic location

very near to casino and can find many restaurants around that area
8
Goh K. Pasangan Singapore, 26 Jun 2014
will not return

near the police station, nothing else
3.3
we booked for a double room with king bed, but when we arrived and check-in to our room, it was a twin bedded room! we then contacted the front office and the front office staff told us that the room we wanted is no longer available. they told us the rooms that we wanted are in tower b and it is currently under renovation. however, we still see guests going in and out of tower b. we then asked them nicely to try to accommodate us and try an alternative. to our surprised, we were just told that it is "no choice" and the only way is that we join the 2 beds together! why not tell us in the first place??? and just give us the room without explaining to us??? the front office staffs were totally unfriendly and unhelpful at all. in addition, the room condition really differs from the pictures in the website, they look so old in condition especially the carpets that look unclean. definitely will not returned!
Soo L. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 20 Jun 2014
Low price Hotel

Easy to find, simple check in and out, centrally located.
6

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Beverly Plaza Hotel MacauBeverly Plaza Hotel Macau - Bahagian Luar HotelBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik SuiteBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik SuiteBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik SuiteBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik SuiteBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik SuiteBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik MandiBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik MandiBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik MandiBeverly Plaza Hotel Macau - Ruang Istirehat EksekutifBeverly Plaza Hotel Macau - Laluan MasukBeverly Plaza Hotel Macau - LobiBeverly Plaza Hotel Macau - Kaunter TetamuBeverly Plaza Hotel Macau - LobiBeverly Plaza Hotel Macau - RestoranBeverly Plaza Hotel Macau - RestoranBeverly Plaza Hotel Macau - Kemudahan RekreasiBeverly Plaza Hotel Macau - Kemudahan RekreasiBeverly Plaza Hotel Macau - Kemudahan RekreasiBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu


AS-AGWEB-3A04