atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Beverly Plaza Hotel

70 Avenida do Dr. Rodrigo Rodrigues, Macau City, Macau (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Beverly Plaza Hotel Macau - Bahagian Luar Hotel Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Suite Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Suite Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Suite Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Suite Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Suite Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Suite Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Mandi Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Mandi Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Mandi Beverly Plaza Hotel Macau - Ruang Istirehat Eksekutif
Beverly Plaza Hotel Macau - Laluan Masuk Beverly Plaza Hotel Macau - Lobi Beverly Plaza Hotel Macau - Kaunter Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Lobi Beverly Plaza Hotel Macau - Restoran Beverly Plaza Hotel Macau - Restoran Beverly Plaza Hotel Macau - Kemudahan Rekreasi Beverly Plaza Hotel Macau - Kemudahan Rekreasi Beverly Plaza Hotel Macau - Kemudahan Rekreasi
Kawasan: Macau City Jumlah bilik: 300
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.1

daripada 3464 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.1
Lokasi
8.3
Layanan kakitangan
6.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.2
Keselesaan Bilik/Piawaian
6.8
Makanan/Makan Malam
6.4
Semua ulasan (3464)
Saring mengikut:
Sook M. Pelancong perniagaan Malaysia, 29 Mei 2012
Lokasi hebat dan perkhidmatan baik

Bersih dan harga berpatutan
8
Hotel ini terletak dalam lokasi yang baik. Ia tidak jauh dari lapangan terbang dan semua kemudahan yang diperlukan memang ada. Terdapat banyak kedai makan samada besar atau kecil dan pelbagai jenis makanan boleh diperolehi. Tempat membeli-belah juga banyak dan buka sampai lewat malam. Sesuai untuk pengembara atau untuk peniaga, kurang sesuai untuk pasangan berbulan madu.
Tip Kehidupan Malam: Boleh berjalan pada waktu malam, mempunyai pemandangan malam yang cantik
Lye S. Pasangan Malaysia, 01 Mac 2012
Hotel bersih dan perkhidmatan baik

permandangan
6
boleh memperbaiki lagi...............................perkihidmatan sangat sangat sangat memuaskan.......................udara sangat sangat sangat segar juga...........................makanan memuaskan......................hotel sangat cantik dan besar.....................
Tip Membeli Belah: mesti pergi membeli belah
Sai W. Pelancong solo Malaysia, 26 Januari 2015
very good location but the staff not so friendly

Room, cleanliness, and location
7.7
Basically, i would say the hotel is not bad in terms of cleanliness, facilities, room, and location. However, i feel weird when i faced the staff at the lobby, like the receiptionist. First I talked to her in cantonese, but she answered me in English. then i changed to use English to communicate and then she turned using mandarin. I feel i was having a multi-language class at the reception counter. Besides, the bellboy was offering to carry my luggage to my room, but when i have done the stuff of check-in, he disappear. The only good thing and impressed me was his room service; the room service lady is very friendly and deligent. The breakfast is normal, it's not variety.
Shu E. Pasangan Malaysia, 11 Januari 2015
Convinience location with great staff service

Walking distance to attraction places, staff are nice, food places nearby
8
Good
Almeida S. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 31 Disember 2014
location

location only
5.3
The hotel need a renovation. The good thing is just about the big room and location
Almeida S. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 31 Disember 2014
location

only location
5.3
The hotel need a renevovation. Too Old! The good thing only location and have a big room
Yu H. Pelancong perniagaan Mali, 31 Disember 2014
No good

No good
4.7
The hotel does not look like a four stars hotel but the room fee is too high
Nilda B. Keluarga dengan anak kecil United States of America, 30 Disember 2014
Great hotel!

The room layout and cleanliness
8.7
The room is clean and the block A where we stayed is new or newly renovated.. I would recommend this hotel
Lee H. Pasangan Malaysia, 29 Disember 2014
Strategic location in city

Good location, nearby restaurant / 24 supermarket / casino / ferry terminal / shopping / hotspot
6.3
Overall are satisfy. Cleanliness are standard and accepted. Very easy to get around everywhere in the city. Casino just across the road. Can get food and supermarket nearby 24hours. Free shuttle bus to ferry terminal and airport. Fast check in and out but receptionist very rude.
Katia C. Keluarga dengan anak kecil Hong Kong, 29 Disember 2014
Good location

The hotel is near by the Libosa Hotel.
7.7

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Beverly Plaza Hotel MacauBeverly Plaza Hotel Macau - Bahagian Luar HotelBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik Tetamu Beverly Plaza Hotel Macau - Bilik SuiteBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik SuiteBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik SuiteBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik SuiteBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik SuiteBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik SuiteBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik MandiBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik MandiBeverly Plaza Hotel Macau - Bilik MandiBeverly Plaza Hotel Macau - Ruang Istirehat EksekutifBeverly Plaza Hotel Macau - Laluan MasukBeverly Plaza Hotel Macau - LobiBeverly Plaza Hotel Macau - Kaunter TetamuBeverly Plaza Hotel Macau - LobiBeverly Plaza Hotel Macau - RestoranBeverly Plaza Hotel Macau - RestoranBeverly Plaza Hotel Macau - Kemudahan RekreasiBeverly Plaza Hotel Macau - Kemudahan RekreasiBeverly Plaza Hotel Macau - Kemudahan Rekreasi


AS-AGWEB-3A07