Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Carlton Hotel Singapore

76 Bras Basah Road, Marina Bay, Singapura (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Carlton Hotel Singapore Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Carlton Hotel Singapore Singapura - Lobi Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Mandi Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Mandi Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Carlton Hotel Singapore Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Fitness Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Mesyuarat Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Mesyuarat Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Mesyuarat
Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Mesyuarat Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Mesyuarat Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Mesyuarat Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Mesyuarat Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Kolam renang Carlton Hotel Singapore Singapura - Kolam renang Carlton Hotel Singapore Singapura - Pub/Ruang Rehat Carlton Hotel Singapore Singapura - Restoran Carlton Hotel Singapore Singapura - Bahagian Luar Hotel Carlton Hotel Singapore Singapura - Restoran
Kawasan: Marina Bay Jumlah bilik: 940

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

8.0

berdasarkan
10866 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.6
Lokasi
9.0
Layanan Kakitangan
7.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.2
Keselesaan/Standard Bilik
8.1
Makanan/Tempat Makan
7.4
Semua ulasan (10866)
Saring ikut:
Md H. Pelancong solo Malaysia, 11 Mac 2015
ulasan saya

dekat mrt
8.3
Memuaskan
Laporkan ulasan ini
Rashidah A. Pasangan Malaysia, 12 Mac 2014
not friendly user for muslim

location,room,view
7
tiada free wifi di dalam bilik walaupun hotel bertaraf 5 bintang...airport shuttle juga tidak disediakan dari hotel ke airport..
Laporkan ulasan ini
Fahrorazi S. Pelancong solo Singapore, 03 Februari 2014
hotel ini sangat sesuai untuk pelancong

kerana ia sangat dekat dengan orchard road dan ini sesuai untuk tugasan bisnes
8
Charlton hotel ini sangat sesuai untuk setiap kalangan lapangan
Laporkan ulasan ini
Syed M. Pelancong bisnes Malaysia, 09 November 2013
menarik dan bagus sekali

lokasi lokasi dan lokasi
8
excellent nice place centrally located near to every thing
Laporkan ulasan ini
Mohd F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 18 Ogos 2013
Harga biliknya berpatutan dan selesa.

Di tengah bandar, staf yang peramah dan persekitaran hotel yang bersih.
8.7
Sangat memuaskan dan amat berpuas hati kerana stafnya yang peramah, dekat dan mudah untuk mendapatkan pengangkutan awam seperti teksi, bas dan MRT.
Laporkan ulasan ini
Henky K. Pasangan Indonesia, 30 Julai 2012
Hotel dan layanan baik sekali dan ukuran kamar ok

lokasinya.
8
baru kali ini saya mendapat double bed. sebelumnya tidak pernah dapat meskipun saya sdh request. begitupun saya pada akhir mei 2012 memohon kamar connecting room karena membawa anak dan cucu, tapi tidak dapat juga. ini yg kami sesalkan. kami mohon bagaimana caranya agar pihak hotel dapat memenuhi keinginana kami?? terima kasih atas bantuannya.
Laporkan ulasan ini
Carolynn H. Pasangan Australia, 03 September 2015
Fantastic stay, luxury hotel - Singapore sling!!

The location is fantastic - right across the road from Raffles and near metro. Staff were all excellent and our room was super clean and comfortable
10
We had been in Paris for a conference so needed some downtime before returning to Sydney. I had booked a room for 3 days on the executive floor, as we have found from prior experience in other hotels that this is certainly value for money. We were not disappointed - were given access to our room at 8am, despite check in being 2pm, so were able to shower and have breakfast - a great relief after flying for 13 hours. The staff were all friendly and very helpful, our bags got to our room at the same time as we did; the executive lounge - need i say more - FABULOUS. We were offered cocktails from 6-8pm and i enjoyed several Singapore Slings (I think they were better than Raffles). Only problem was that the hors d'oeuvres were so good I had trouble getting my husband to leave so that we could experience Singapore street food. The Carlton Hotel is exactly as promoted, enjoy a stay there!!
Laporkan ulasan ini
Michael M. Pelancong solo United Kingdom, 01 September 2015
Stay In Down Town Singapore

Location, Hotel Standard, Performance
8.7
Hotel located in ideal spot for both shopping, night life and transport to other places. Well worth paying a little extra and staying on the business floor and getting access to the lounge, service excellent and very relaxed atmosphere. Great place to stay in Singapore.
Laporkan ulasan ini
Richard C. Pelancong bisnes Singapore, 30 Ogos 2015
Great service, clean, good location

Great service, clean, good location
9.7
Great service, clean, good location
Laporkan ulasan ini
Lau W. Kumpulan Hong Kong, 30 Ogos 2015
Location is everything

Location, spacious room, and the pool
8
Everything was fine except that we requested for non smoking room, ended up with a room full of smell of cigarette. And they said they have no room to change for us since we required two beds. Other than this our stay was nice. The location of the hotel is really convenient for everything.
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Carlton Hotel Singapore SingapuraCarlton Hotel Singapore Singapura - Bahagian Dalaman HotelCarlton Hotel Singapore Singapura - LobiCarlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik MandiCarlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik MandiCarlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bahagian Dalaman HotelCarlton Hotel Singapore Singapura - Bahagian Dalaman HotelCarlton Hotel Singapore Singapura - Bilik FitnessCarlton Hotel Singapore Singapura - Bilik MesyuaratCarlton Hotel Singapore Singapura - Bilik MesyuaratCarlton Hotel Singapore Singapura - Bilik MesyuaratCarlton Hotel Singapore Singapura - Bilik MesyuaratCarlton Hotel Singapore Singapura - Bilik MesyuaratCarlton Hotel Singapore Singapura - Bilik MesyuaratCarlton Hotel Singapore Singapura - Bilik MesyuaratCarlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapore Singapura - Kolam renangCarlton Hotel Singapore Singapura - Kolam renangCarlton Hotel Singapore Singapura - Pub/Ruang RehatCarlton Hotel Singapore Singapura - RestoranCarlton Hotel Singapore Singapura - Bahagian Luar HotelCarlton Hotel Singapore Singapura - RestoranCarlton Hotel Singapore Singapura - RestoranCarlton Hotel Singapore Singapura - RestoranCarlton Hotel Singapore Singapura - Restoran

Ulasan Pelanggan - Carlton Hotel Singapore, Singapura

AS-AGWEB-3A04