atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Carlton Hotel

76 Bras Basah Road, Marina Bay, Singapura (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Carlton Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel Carlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Carlton Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Carlton Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Carlton Hotel Singapura - Ruang Istirehat Eksekutif Carlton Hotel Singapura - Bilik Fitness Carlton Hotel Singapura - Restoran Carlton Hotel Singapura - Restoran Carlton Hotel Singapura - Restoran
Carlton Hotel Singapura - Kedai Kopi/Kafe Carlton Hotel Singapura - Pub/Ruang Rehat Carlton Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Carlton Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Carlton Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Carlton Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Carlton Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Carlton Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat
Kawasan: Marina Bay Jumlah bilik: 915
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

8.0

daripada 9171 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.6
Lokasi
9.0
Layanan kakitangan
7.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.1
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.0
Makanan/Makan Malam
7.4
Semua ulasan (9171)
Saring mengikut:
Rashidah A. Pasangan Malaysia, 12 Mac 2014
not friendly user for muslim

location,room,view
7
tiada free wifi di dalam bilik walaupun hotel bertaraf 5 bintang...airport shuttle juga tidak disediakan dari hotel ke airport..
Fahrorazi S. Pelancong solo Singapore, 03 Februari 2014
hotel ini sangat sesuai untuk pelancong

kerana ia sangat dekat dengan orchard road dan ini sesuai untuk tugasan bisnes
8
Charlton hotel ini sangat sesuai untuk setiap kalangan lapangan
Syed M. Pelancong perniagaan Malaysia, 09 November 2013
menarik dan bagus sekali

lokasi lokasi dan lokasi
8
excellent nice place centrally located near to every thing
Mohd F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 18 Ogos 2013
Harga biliknya berpatutan dan selesa.

Di tengah bandar, staf yang peramah dan persekitaran hotel yang bersih.
8.7
Sangat memuaskan dan amat berpuas hati kerana stafnya yang peramah, dekat dan mudah untuk mendapatkan pengangkutan awam seperti teksi, bas dan MRT.
Henky K. Pasangan Indonesia, 30 Julai 2012
Hotel dan layanan baik sekali dan ukuran kamar ok

lokasinya.
8
baru kali ini saya mendapat double bed. sebelumnya tidak pernah dapat meskipun saya sdh request. begitupun saya pada akhir mei 2012 memohon kamar connecting room karena membawa anak dan cucu, tapi tidak dapat juga. ini yg kami sesalkan. kami mohon bagaimana caranya agar pihak hotel dapat memenuhi keinginana kami?? terima kasih atas bantuannya.
Victor Q. Pelancong perniagaan Malaysia, 19 November 2014
Comfortable Hotel

Comfortable, convenient, nearby to everywhere
8.7
The room was comfortable, and very convenient to take any form of public transport, and it's good that it is nearby to anywhere I needed to go for meetings.
Vaughan H. Pasangan United Kingdom, 15 November 2014
Location

Location, View, great rooms
9.3
The location of this hotel is excellent, our room had a great view of the Bay, overlooking Raffles towards the Flyer, a short stroll takes you to Bugis MRT with a good mall for shopping.
Jaroonkiat P. Pelancong perniagaan Thailand, 14 November 2014
convenient for business.

location , clean , close to shopping center.
9
Very convenience.
Lee J. Pasangan Singapore, 14 November 2014
great location

nice bathroom, good location and friendly staff
8.3
Enjoyed my stay there. The bath room was spacious with a separate rain shower and tub and bath tub was very clean. It's located just a street across raffles city shopping .
David K. Pelancong solo United Kingdom, 12 November 2014
A mild complaint

Location Comfort Tumedo PatisserieII
8.7
I have enjoyed many stays at the Carlton , which is why I keep coming back . This time , however , I was very annoyed to be allocated an inter-connecting room , despite my written request not to have such on the Agoda booking form which I gave to your receptionist . He obviously didn't bother to read it . The room was changed without any problem . . What did upset me was that you are a 5 star hotel and , for the first time with you , I felt I was not receiving correct treatment . I travel a lot and it is well-known that inter-connecting rooms are the least desirable because of the noise factor and certainly should not be given to solo travellers unless none other is available . There were plenty of unoccupied rooms the night that I stayed . Your receptionist tried to excuse himself by saying that my request had not been passed on . I was polite enough not to tell him that it was on the booking voucher I had given to him myself . . I look forward to my next stay in a non-interconnecting room !

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Carlton Hotel SingapuraCarlton Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelCarlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bilik Tetamu Carlton Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelCarlton Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelCarlton Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelCarlton Hotel Singapura - Ruang Istirehat EksekutifCarlton Hotel Singapura - Bilik FitnessCarlton Hotel Singapura - RestoranCarlton Hotel Singapura - RestoranCarlton Hotel Singapura - RestoranCarlton Hotel Singapura - Kedai Kopi/KafeCarlton Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatCarlton Hotel Singapura - Bilik MesyuaratCarlton Hotel Singapura - Bilik MesyuaratCarlton Hotel Singapura - Bilik MesyuaratCarlton Hotel Singapura - Bilik MesyuaratCarlton Hotel Singapura - Bilik MesyuaratCarlton Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat


AS-AGWEB-3B03