Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Centara Grand Beach Resort Phuket

683 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand 83100 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Restoran Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar Hotel Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renang Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renang Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renang Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renang Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renang Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar Hotel Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar Hotel Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Dalaman Hotel Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar Hotel Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renang Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renang Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kelab Kanak-kanak Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar Hotel Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Lobi
Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Pub/Ruang Rehat Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Ruang Istirehat Eksekutif Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Restoran Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Restoran Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Restoran Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Restoran Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Mesyuarat Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Mesyuarat Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Spa Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Spa Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Spa Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu
Kawasan: Karon Jumlah bilik: 262

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Hebat

8.3

daripada 899 ulasan

1 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
7.9
Lokasi
8.3
Layanan Kakitangan
8.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.5
Keselesaan/Standard Bilik
8.5
Makanan/Tempat Makan
7.9
Semua ulasan (899)
Saring ikut:
Faisal A. Pasangan Malaysia, 17 September 2014
percutian yang terbaik

pantai, bilik yang besar, staf yang peramah
9.3
kami ke phuket untuk menyambut ulang tahun perkahwinan kami di sana. centara grand menjadi pilihan selepas mengkaji pelbagai reviews dari pelbagai hotel. semasa kami sampai ke lapangan terbang phuket, agen pelancongan telah bertanya kepada kami nama hotel yang akan kami tinggal sepanjang percutian ini. dia memberitahu bahawa kami telah memilih hotel yang bagus (centara grand) sepanjang percutian di sana, kami kagum dengan layanan staf yang bagus, bilik yang besar dan selesa, kolam renang yang besar, makanan yang sedap dan segar, dan keadaan di sekeliling hotel yang bersih dan dijaga dengan baik. hotel ini sedikit terasing dari hotel-hotel lain dan menyebabkan terdapat "private beach" untuk hotel ini. secara keseluruhan, penginapan di sini sangat berbaloi dan 5 bintang. cuma, bagi pelancong muslim, pemilihan makanan untuk sarapan pagi agak terhad. perlu berhati-hati dalam memilih makanan yang dihidangkan. keadaan hotel yang sedikit terasing menyebabkan kesukaran untuk mendapatkan kenderaan untuk ke tempat lain. anda terpaksa menggunakan kenderaan yang disediakan hotel dan bayarannya adalah terlalu mahal. anda perlu membayar 400bhat hanya untuk ke pantai patong dan 200bhat untuk ke pekan karon. jarak kedua2 tempat tidak sampai 10km. malahan untuk ke lapangan terbang phuket, bayaran adalah 1700bhat. terlalu mahal untuk satu perjalanan. adakah kami akan ke hotel ini lagi? semestinya akan kembali to aya, oil, sun, yosran dan those who giving us a nice care during our stay....thank you very much!
Laporkan ulasan ini
Yip C. Pasangan Hong Kong, 20 Disember 2015
A.Managere

Food, Pool & Beach
8.3
Good
Laporkan ulasan ini
Terese P. Keluarga dengan anak remaja Australia, 08 Disember 2015
Family Phillips holiday

Staff accommodation pool
10
Laporkan ulasan ini
Mohammed E. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 05 Disember 2015
Best ever resort!

Beautiful landscape, gorgeous rooms, awesome pool area.
10
Together with my wife, we brought our child, aged 7 and 4. The kids were totally awed and kept talking about the experiences. In fact, they have already planned for the family to make a return trip in a year's time and for a much longer period of stay. It was money well spent and a totally different experience from the last time my wife and I were in Phuket in another 5* resort for our honeymoon. Centara, we have nothing but praises. We sure miss the moments. Thank you Centara, thank you Phuket.
Laporkan ulasan ini
Sohail A. Keluarga dengan anak kecil Australia, 30 November 2015
enjoyed the stay

cleanliness, facilities, location
10
Absolutely loved the experience. ...it was a magnificant place with all necessary facilities and more. Would definetly recommend to others especially couples with young kids. Staff all had very good attitude and the place has a peacefull presence. Awesome
Laporkan ulasan ini
Maikou V. Keluarga dengan anak kecil United States of America, 25 November 2015
Not convenient location.

Peaceful location, comfortable bed, nice hotel.
7.3
It was okay and everything is expensive. location is inconvenience.
Laporkan ulasan ini
Muhammad T. Keluarga dengan anak kecil Qatar, 20 November 2015
Excellent

Location, Water park and beach access
2.3
Excellent
Laporkan ulasan ini
Anna L. Pasangan Philippines, 09 November 2015
Wonderful weekend getaway

Best 3 things are 1) deluxe pool suite 2) sunset by the beach 3) pool
9.3
It was one relaxing weekend.
Laporkan ulasan ini
Teodor J. Keluarga dengan anak kecil Sweden, 08 November 2015
Excellent family hotel

Room comfort, dining, the pools
9
We selected the hotel based on the family reviews on Agoda and found them to be accurate. We chose one of the larger rooms with two queens beds and a nice balcony overlooking the pools. The children loved the pools, waterslides, etc and we never left the resort apart from spending time at their beach. The dining was superb and the staff was excellent with the children. A great vacation and we would recommend this hotel to other families.
Laporkan ulasan ini
Per A. Keluarga dengan anak kecil Norway, 01 November 2015
Holiday at Karon beach

Big rooms,nice pools and good location
7
The start up was not good,was not able to check in before 1600,we was seated in an lounge and i we have not called the reception at 1600 I think we would have checked in even later.Then we had to call for the lugage to be brought to the romm,entually arrived 1700. The next day we had a good day until in the late afternoon we was sitting at our private pool and a part of the pergola above fell down to the jacuzi part . We had just used the pool and fear what could have happen if we was under.Called reception and they promised to send somebody,but never came .2 days later the fallen material was removed.This incident made us not use the private pool again in fear off geting some of this in our head The resturant and pool area was very nice and staff good. We would recommend the Hotel to others,but the private pool area has to be upgraded to avoided falling pergola from above.The standard off maintenance is not 5 stars
Laporkan ulasan ini
1 daripada 1 ulasan
 

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Centara Grand Beach Resort Phuket PhuketCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar HotelCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar HotelCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar HotelCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Dalaman HotelCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar HotelCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kelab Kanak-kanakCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar HotelCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - LobiCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Pub/Ruang RehatCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Ruang Istirehat EksekutifCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik MesyuaratCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik MesyuaratCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - SpaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - SpaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - SpaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik FitnessCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bilik Tetamu Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar HotelCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar HotelCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar HotelCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar HotelCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar HotelCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar HotelCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar HotelCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Kolam renangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bahagian Luar Hotel


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A07