Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Centre Point Pratunam Hotel

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, Pratunam, Bangkok, Thailand (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

nama sebelum ini : Centre Point Petchburi Hotel
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bahagian Dalaman Hotel Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kelab Kanak-kanak Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kelab Kanak-kanak Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Tetamu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobi Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Tetamu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bahagian Dalaman Hotel Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Mandi Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Tetamu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kolam renang Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Tetamu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pusat Operasi Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Tetamu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Fitness Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobi
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Tetamu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pusat Operasi Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Taman Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Taman Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobi Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobi Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Ruang Istirehat Eksekutif Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Tarikan Berdekatan Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pengangkutan Berdekatan Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kaunter Tetamu
Kawasan: Pratunam Jumlah bilik: 266
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.2

daripada
5134 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.3
Lokasi
8.6
Layanan Kakitangan
8.3
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.2
Keselesaan/Standard Bilik
8.3
Makanan/Tempat Makan
7.5
Semua ulasan (5134)
Saring ikut:
Chiong U. Kumpulan Malaysia, 19 Mac 2015
Dekat Shopping Center

Hotel ini dekat shopping center
8
Laporkan ulasan ini
Jacqueline K. Pelancong solo Malaysia, 06 Mac 2015
bagus

near shopping,clean,staff bagus
8
Laporkan ulasan ini
Limindra G. Pelancong solo Indonesia, 22 Mei 2013
hotel yang dekat dengan pusat perbelanjaan

hotel dengan pelayanan yang baik, dekat dengan pusat perbelanjaan platinum, disekitar hotel terdapat seven eleven dan jajanan.
6.7
Laporkan ulasan ini
Mohd N. Pelancong perniagaan Malaysia, 02 Mac 2011
Nice hotel tapi sunyiii.

best untuk family
6.7
Hotel cantik, bilik luas, selesa, bersih tapi lokasi dia ke dalam sikit....sunyi....
Laporkan ulasan ini
Mah S. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 29 Julai 2015
Value for money

Great location
8
Laporkan ulasan ini
Jeff K. Keluarga dengan anak dewasa Singapore, 27 Julai 2015
Enjoyable family lodging

Cleanliness, location, helpful staff
8
Excellent.
Laporkan ulasan ini
Tong M. Kumpulan Singapore, 26 Julai 2015
Value for money hotel accommodation

1) good location 2) friendly hotel 3) clean and spacious room
8
Will definitely stay in Centre Point Hotel again.
Laporkan ulasan ini
Lau C. Kumpulan Singapore, 25 Julai 2015
Second stay at Centre Point pratunam

Big room, excellent customer service, very pleasant stay
9
This is my second stay at Centre Point Pratunam (CPP). My travel companions were pleasantly surprised by the room size and comfort. We truly enjoyed our three nights stay at the hotel. Some positive points to note: - Large room size - Very friendly staff - Well-equipped gym - Near Platinum Mall and Pratunam Market Things to improve - Mosquito at the lobby area - Water heater is slightly faulty - Not very near to BTS I would highly recommend other travelers to book their stay at CPP. Looking forward to my third stay at this hotel should I visit Bangkok again.
Laporkan ulasan ini
Judy L. Kumpulan Singapore, 25 Julai 2015
Old but practical hotel

Location, Staff and Human touch
7.3
The location is great if you like Pratunam area. Shopping, massage, eateries etc just steps away. There's a water point at the lobby providing both water and chrysanthemum to quench your thirst when you come back. Our disappointment - we stayed in the big room for 4, when we ask for extra 2 pillows, they only provide one.
Laporkan ulasan ini
Judy L. Kumpulan Singapore, 23 Julai 2015
Old but practical

Location, staff and human touch
7.3
Location - shopping, eateries and massage within steps away Human touch - water point at lobby supplying both water and chrysanthemum for guest Disappointment - we stayed in a big room for 4. When we asked for 2 extra pillows, only 1 was provided.
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Centre Point Pratunam Hotel BangkokCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bahagian Dalaman HotelCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kelab Kanak-kanakCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kelab Kanak-kanakCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Tetamu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobiCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Tetamu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bahagian Dalaman HotelCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik MandiCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Tetamu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kolam renangCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Tetamu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pusat OperasiCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Tetamu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik FitnessCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobiCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bilik Tetamu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pusat OperasiCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - TamanCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - TamanCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobiCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobiCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Ruang Istirehat EksekutifCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Tarikan BerdekatanCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pengangkutan BerdekatanCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kaunter TetamuCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kolam renang

Ulasan Pelanggan - Centre Point Pratunam Hotel, Bangkok

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3C01