atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Charterhouse Causeway Bay

No.209-219 Wanchai Road, Wanchai, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

dahulunya : Charterhouse Hotel
Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Suite Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Suite Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Mandi Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Mandi Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Lobi
Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Mesyuarat Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Mesyuarat Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Mesyuarat Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Mesyuarat Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Mesyuarat Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Mesyuarat Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Mesyuarat Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Mesyuarat Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Mesyuarat Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/Ruang Rehat
Kawasan: Wanchai Jumlah bilik: 294
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.3

daripada 1184 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.2
Lokasi
8.1
Layanan kakitangan
7.3
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.2
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.4
Makanan/Makan Malam
6.8
Semua ulasan (1184)
Saring mengikut:
Asmah T. Pasangan Malaysia, 15 Jun 2014
Hotel yang selesa

Lokasi, harga , dan keselesaan
9
Kami sangat puas hati memilih hotel ini kerana sangat mudah mendapatkan makanan halal di sekitar hotel. Masjid terletak di belakang hotel ini sahaja, masjid juga mempunyai kantin yang menyediakan makanan halal ala Cina termasuk dim sum yang sedap. Berjalan kaki lebih kurang 7-10 minit ke MTR Causeway Bay atau Wanchai. Bas dari aiport (A11) juga berhenti tidak begitu jauh dari hotel ( lebih kurang 2 blok ). Bilik agak sempit tapi lengkap dengan pelbagai kemudahan dan katil sangat selesa. Overall, sekiranya ke HK lagi, saya akan memilih hotel ini juga.
Yusfaizal Y. Pelancong perniagaan Malaysia, 07 September 2012
menarik

selesa,mudah untuk makanan halal,murah
6.3
tiada sebarang masalah, mudah untuk mendapat perkhidmatan pengangkutan awam, berdekatan dengan pusat islam
Adrienne L. Pasangan Singapore, 23 November 2014
Overrated. Old furnishing

Location
5.7
Average at best
Stephen B. Pasangan United States of America, 18 November 2014
Only stayed one night

Price, location, view
9.3
Ok, the bed was too small
Peter B. Pelancong solo United Kingdom, 17 November 2014
Cheap bed in Causeway Bay

Price, location and convenience
6.7
OK
Rahamat B. Pelancong perniagaan Singapore, 15 November 2014
It's confortable and clean hotel in good location

Good location. Clean and well maintained
6
It was confortable but I was disappointed the big bed only double bed and not queen size.
Ying M. Pelancong solo Hong Kong, 07 November 2014
OK

GOOD SERVICE
4
Chong Y. Pelancong perniagaan Malaysia, 04 November 2014
Value for Money

Value, Comfort, Space
7.7
The room size is much bigger compared to other hotels that i have stayed in HK for similar price. Though you need to walk about 10 mins to the nearest MTR, it is close to shopping and food. Will stay here again.
Dominic W. Pelancong solo New Zealand, 02 November 2014
Good for what it is

location
7
The hotel is in an excellent location, but the housekeeping standard was poor. I would not recommend to a first time visitor to Hong Kong, but quite OK otherwise.
Edmond L. Pelancong perniagaan New Zealand, 25 Oktober 2014
Smallest room in any hotel I stay for last 30 yr

location thats all
3.7
I was given the worse and properly the smallest room in the hotel contrary to what I saw on the websit when I made my booking. The hotel has taken advantage of me being single and offer me the smallest room and a single bed that place against the wall, the power point does not work. Renovation during the day and te corridor is narrow and have laundry bags place along the corridor not sure this is fire safety compliance. Shower box can hardly turn around and I hit on the rail on the wall everytime I make a turn. Not a hotel I will retunr for sure.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Charterhouse Causeway Bay Hong KongCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik SuiteCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik SuiteCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik MandiCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik MandiCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - LobiCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik MesyuaratCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik MesyuaratCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik MesyuaratCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik MesyuaratCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik MesyuaratCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik MesyuaratCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik MesyuaratCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik MesyuaratCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik MesyuaratCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/Ruang RehatCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/Ruang RehatCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/Ruang RehatCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Makanan dan MinumanCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - BufetCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Makanan dan MinumanCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - BufetCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Makanan dan MinumanCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pusat OperasiCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik FitnessCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik FitnessCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bahagian Luar HotelCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Bilik Tetamu

Ulasan Pelanggan - Charterhouse Causeway Bay, Hong Kong

AS-AGWEB-3B02