atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Citadel Inn Makati Hotel

5007 P. Burgos St., Bel-Air, Makati, Manila, Filipina (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Dalaman Hotel Citadel Inn Makati Hotel Manila - Kolam renang Citadel Inn Makati Hotel Manila - Laluan Masuk Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Dalaman Hotel Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Laluan Masuk Citadel Inn Makati Hotel Manila - Lobi Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Laluan Masuk Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Luar Hotel Citadel Inn Makati Hotel Manila - Lobi Citadel Inn Makati Hotel Manila - Lobi
Citadel Inn Makati Hotel Manila - Lobi Citadel Inn Makati Hotel Manila - Kolam renang Citadel Inn Makati Hotel Manila - Lobi Citadel Inn Makati Hotel Manila - Kolam renang
Kawasan: Makati Jumlah bilik: 115

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.4

daripada 2011 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.0
Lokasi
7.6
Layanan kakitangan
6.4
Keadaan Hotel/Kebersihan
5.8
Keselesaan Bilik/Piawaian
6.4
Makanan/Makan Malam
5.5
Semua ulasan (2011)
Saring mengikut:
Amrie A. Kumpulan Malaysia, 10 Jun 2014
Menginap di Citadel Inn

Lokasi, Bilik, Pelayan
8.7
Sesuai untuk pelancong yang ingin melancong bersendirian atau bersama kawan. Lokasi strategic dan mudah untuk berjalan ke kawasan sekitar
Riswadi A. Pelancong solo Malaysia, 27 Februari 2013
lokasi yang bagus

senang dapat transport
5.7
hotel lama, aircond berbunyi, x value for money sangat..suasana malam hidup 24 jam coz arround red disrict ...
Tip Membeli Belah: dekat dengan mall..
Mohd S. Pelancong solo Malaysia, 20 November 2012
."Hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyuman"

Perbagai makanan muslim, Arab.Turky, dan lain lainn
6.7
kedudukkan tempat sangat sesuai banyak kedai kedai makan muslim berdekatan untuk pengunjung muslim ke Makati Manila. Hotel Bersih dan perkerjanya peramah. Cuma sayang satu sahaja pengunaan wifi berbayar dan mahal per jam lagi pula signal wifi lemah. Harga bilik berpatutan tidak disediakan elektrik kattle untuk memasak air panas perlu disewa.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: pemandangan cantik sebelah malam dari jendela bilik
Francis L. Pasangan Malaysia, 24 Januari 2012
Lokasi yang sesuai untuk pusat hiburan

Pengalaman yang tidak memuaskan, hotel yang agak lama
2.3
1. keadaan hotel kurang memuaskan-bangunan lama,tidak menarik dan ruang bilik yang sempit, tiada kattle,waterheater 2. Cadar tidak elok,tuala kurang bersih 3. caj bayaran wifi mahal..1 jam php100(rm7),dgn line yang teruk,lambat
Tip Ciri-ciri Hotel: hotel yang teruk,staff kurang mesra
Sammy D. Pelancong solo United States of America, 15 Disember 2014
Decent

Location, Refrigerator, Aircon
8
This place is not bad, but overall seemed sort of cramped. Would stay here again if I needed to, but wouldn't be the first place I'll look.
Jules A. Pelancong solo Spain, 11 Disember 2014
Nice and comfortable stay

Staff, location, cleanliness
7.3
Jesus M. Keluarga dengan anak dewasa Australia, 02 Disember 2014
Money for value

Low rates, great location, average no frills room.
8
It was ok. Nothing fantastic or impressive but nothing negative to say about it either. So we're happy to have stayed there and will stay there again if the rates are the same.
Jessica S. Pasangan United Kingdom, 30 November 2014
Dont book!
2
This hotel is filthy, the rooms are falling apart, the wooden shelfs, cupboards are rotten, the cleanliness is disgusting, the bed sheets as rough as sand paper and in 2 hours we had been bitten in excess of 10 times by bed bugs. It's located in the heart of the red light discrict . The staff were the rudest people I have come across! Save your money and don't book here!
Mark A. Pelancong perniagaan Philippines, 30 November 2014
Very dirty place inside and outside
2.7
Not comfortable
Rafael R. Pelancong solo Philippines, 29 November 2014
value for money

hotel is located at the heart of the city life. though the elevator is slow and you need to wait for minutes but everything is ok. bed is spacious
7.3
Will defintely go back to this hotel. They were accomodating as I have requested to transfer rooms because initially I was given a newly painted room which the smell is bad. They accomodated my request within 5mins and transferred me to a different room. The elevator took so long before I can be inside and take me to my desired floor.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Citadel Inn Makati Hotel ManilaCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Dalaman HotelCitadel Inn Makati Hotel Manila - Kolam renangCitadel Inn Makati Hotel Manila - Laluan MasukCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Dalaman HotelCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Laluan MasukCitadel Inn Makati Hotel Manila - LobiCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Laluan MasukCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Luar HotelCitadel Inn Makati Hotel Manila - LobiCitadel Inn Makati Hotel Manila - LobiCitadel Inn Makati Hotel Manila - LobiCitadel Inn Makati Hotel Manila - Kolam renangCitadel Inn Makati Hotel Manila - LobiCitadel Inn Makati Hotel Manila - Kolam renang


AS-AGWEB-3C07