atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Citadel Inn Makati Hotel

5007 P. Burgos St., Bel-Air, Makati, Manila, Filipina (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Luar Hotel Citadel Inn Makati Hotel Manila - Lobi Citadel Inn Makati Hotel Manila - Lobi Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Mesyuarat Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Mesyuarat Citadel Inn Makati Hotel Manila - Kolam renang Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Dalaman Hotel Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Lobi Citadel Inn Makati Hotel Manila - Lobi Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Luar Hotel Citadel Inn Makati Hotel Manila - Persekitaran Citadel Inn Makati Hotel Manila - Pandangan
Citadel Inn Makati Hotel Manila - Persekitaran Citadel Inn Makati Hotel Manila - Persekitaran Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Suite Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Suite Citadel Inn Makati Hotel Manila - Kaunter Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Kolam renang Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Dalaman Hotel Citadel Inn Makati Hotel Manila - Kolam renang Citadel Inn Makati Hotel Manila - Laluan Masuk Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu
Kawasan: Makati Jumlah bilik: 115

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.4

daripada 1953 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.0
Lokasi
7.6
Layanan kakitangan
6.4
Keadaan Hotel/Kebersihan
5.8
Keselesaan Bilik/Piawaian
6.4
Makanan/Makan Malam
5.5
Semua ulasan (1953)
Saring mengikut:
Amrie A. Kumpulan Malaysia, 10 Jun 2014
Menginap di Citadel Inn

Lokasi, Bilik, Pelayan
8.7
Sesuai untuk pelancong yang ingin melancong bersendirian atau bersama kawan. Lokasi strategic dan mudah untuk berjalan ke kawasan sekitar
Riswadi A. Pelancong solo Malaysia, 27 Februari 2013
lokasi yang bagus

senang dapat transport
5.7
hotel lama, aircond berbunyi, x value for money sangat..suasana malam hidup 24 jam coz arround red disrict ...
Tip Membeli Belah: dekat dengan mall..
Mohd S. Pelancong solo Malaysia, 20 November 2012
."Hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyuman"

Perbagai makanan muslim, Arab.Turky, dan lain lainn
6.7
kedudukkan tempat sangat sesuai banyak kedai kedai makan muslim berdekatan untuk pengunjung muslim ke Makati Manila. Hotel Bersih dan perkerjanya peramah. Cuma sayang satu sahaja pengunaan wifi berbayar dan mahal per jam lagi pula signal wifi lemah. Harga bilik berpatutan tidak disediakan elektrik kattle untuk memasak air panas perlu disewa.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: pemandangan cantik sebelah malam dari jendela bilik
Francis L. Pasangan Malaysia, 24 Januari 2012
Lokasi yang sesuai untuk pusat hiburan

Pengalaman yang tidak memuaskan, hotel yang agak lama
2.3
1. keadaan hotel kurang memuaskan-bangunan lama,tidak menarik dan ruang bilik yang sempit, tiada kattle,waterheater 2. Cadar tidak elok,tuala kurang bersih 3. caj bayaran wifi mahal..1 jam php100(rm7),dgn line yang teruk,lambat
Tip Ciri-ciri Hotel: hotel yang teruk,staff kurang mesra
Nanette C. Pelancong perniagaan Philippines, 23 Oktober 2014
not so god

Location
6.3
Not really good, we were expecting necessities like soap, toothbrush and the like, but there were nothing.
Hasrol N. Pelancong solo Malaysia, 18 Oktober 2014
fail in cleanliness

near to the nightlife area, food & shopping area
5.7
its was not so clean as my hope & my foot get dirty if not wearing a slipper or shoes inside the room, the furniture too old & not comfortable of using the toilet.
Christine H. Keluarga dengan anak kecil Philippines, 06 Oktober 2014
Inconsiderate and unpleasant girl manager

agoda rate is affordable.not good hotel room r old except for location if u want to be in nightlife district and alone or travelling with a companion but dont bring your kids along it doesnt feel safe
3.3
The staff i spoke with is accomadating with my requests but the manager refused to approve. I asked for discount for the use of function room for just 2hrs, her staff okayed but while i was supposed to pay this girl manager scold her staff in front of me for not seeking her approval about the matter.and was even questioning me like i cannot pay for the exact amount. She told me she will call back and email but i waited and no response. Such an unpleasant manager, im not goin to check in there ever again..
Steinar S. Pelancong solo Norway, 05 Oktober 2014
Worn

Room price, place, driving time to airport.
7.3
Usually, just a bed to sleep in during transit inside Philippines.
John B. Pasangan Philippines, 04 Oktober 2014
review

location
5
Paul J. Pelancong solo Canada, 01 Oktober 2014
Old hotel but just fine

Good location, clean, everything worked
6.3
This is an old hotel. But it was clean and comfortable. Good location. I will stay again

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Citadel Inn Makati Hotel ManilaCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Luar HotelCitadel Inn Makati Hotel Manila - LobiCitadel Inn Makati Hotel Manila - LobiCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik MesyuaratCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik MesyuaratCitadel Inn Makati Hotel Manila - Kolam renangCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Dalaman HotelCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - LobiCitadel Inn Makati Hotel Manila - LobiCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Luar HotelCitadel Inn Makati Hotel Manila - PersekitaranCitadel Inn Makati Hotel Manila - PandanganCitadel Inn Makati Hotel Manila - PersekitaranCitadel Inn Makati Hotel Manila - PersekitaranCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik SuiteCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik SuiteCitadel Inn Makati Hotel Manila - Kaunter TetamuCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Kolam renangCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Dalaman HotelCitadel Inn Makati Hotel Manila - Kolam renangCitadel Inn Makati Hotel Manila - Laluan MasukCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bahagian Dalaman HotelCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Laluan MasukCitadel Inn Makati Hotel Manila - LobiCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Laluan MasukCitadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu Citadel Inn Makati Hotel Manila - Bilik Tetamu


AS-AGWEB-3A06