Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonesia 80361 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Restoran Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Kemudahan-Kemudahan Coco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan Minuman Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu
Coco de Heaven Hotel Bali - Pandangan Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Restoran Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Kaunter Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Mandi Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan Minuman Coco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan Minuman
Kawasan: Jimbaran Jumlah bilik: 45

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.1

daripada 885 ulasan

6 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
8.0
Lokasi
7.0
Layanan Kakitangan
7.4
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.5
Keselesaan/Standard Bilik
7.2
Makanan/Tempat Makan
5.5
Semua ulasan (885)
Saring ikut:
Panca S. Kumpulan Indonesia, 12 November 2015
Not bad

Tempat strategis sekali, tidak jauh dari bandara.
7.7
Cukup memuaskan
Laporkan ulasan ini
Qkhoiruni I. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 15 Ogos 2013
membosankan

swimming pool
4.7
Sangat membosankan.. Keadaan hotel sangat sunyi pada waktu malam, tidak berada di kawasan yg menarik. Before i book this hotel i call the hotel ask for the enviroment.. But what the staff told me are totally diffrent..cannot use wifi..and all facilities cannot use! Its really bored..
Laporkan ulasan ini
Tee P. Pasangan Malaysia, 31 Mac 2013
moderate

location, staff, toilet
4.3
bed is not comfortable, not enough pillow and have a lot of mosquitoes, air con is not enough cold. Only the toilet is new and clean. Location is strategic.
Laporkan ulasan ini
Rosma H. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 08 Disember 2012
Hotel yang menarik

Jauh dari bandar
8
Bilik yang kecil tetapi kemas dan cantik bersesuaian dengan harga
Tip Ciri-ciri Hotel: Hotel yang berdekatan dengan airport memudahkan anda mengelakkan dari kesesakan jalanraya.
Laporkan ulasan ini
Ayob H. Pelancong solo Malaysia, 09 November 2012
Hotel yang selesa, tapi keadaan bilik yang kecil

Suasana yang selesa dan mendamaikan walau sedikit bising disekitarnya
8
hotel yang cantik dan bersih walau sedikit sempit dengan keadaan bilik, tapi bagi pelancong perseorangan seperti saya, tidak menjadi masalah. kawasan hotel yang agak jauh sedikit daripada bandar, tetapi tidak mematahkan semangat untuk menikamati keindahan dan kecantikan bandaraya tersebut.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Banyak tempat-tempat menarik untuk diterokai selain dari keindahan dan kecantikan pantai-pantainya.
Laporkan ulasan ini
Abdullah I. Pelancong solo Malaysia, 08 November 2012
Penginapan yang selesa dan Murah

Bersih , Selesa dan Ekonomi
9.7
Penginapan yang selesa dan menjimatkan bagi sesiapa yang ingin ke Bali.Bilik yang selesa dan bersih sesuai untuk keluarga, berbulan madu atau juga berseorangan.Lokasinya berhampiran lapangan terbang,Pengangkutan ke hotel mudah,cepat dan jimat.Layanan daripada staff amat baik sekali. Pengalaman bermalam di coco de heavan dan pertama kali sampai di Pulau Bali amat menarik sekali dan jika sampai kali kedua, saya pasti akan ki sini lagi.
Tip Ciri-ciri Hotel: Bersih dan selesa
Laporkan ulasan ini
Puji S. Kumpulan Indonesia, 02 Februari 2016
suit for couple only

pool.
4.3
No thing special
Laporkan ulasan ini
Kuntadi S. Keluarga dengan anak remaja Indonesia, 02 Januari 2016
Hotel with Worst Service
4
It was a horrible nightmare. No towel or other amenities ready in room. We have to call reception many times for one single item. There was men underwear under my daughters bed, that makes them not secure on virus or bacterial cleanliness of the whole room. There were remains of dunk unflushed in toilet, proving that this hotel really worst in cleanliness. Very little parking lot, makes parking far and difficult for customers. Wifi has very weak signal and we can not use at all. Receptionist were stiff and accomodate just a little customers favor. Swimming pool so little and tight to rooms, always makes wet paths to rooms. We booked this hotel 7 nights, but used it only one night without any chance to refund the remaining night unused. I strictly recommend n-e-v-e-r book this hotel to everyone! I never feel this worst and never write a review this worst before with other hotels domestic or abroad.
Laporkan ulasan ini
Viliyanti E. Kumpulan Indonesia, 30 Disember 2015
Good location, but the room is quite small

location,room,air-con
6.3
At first we check in,we get a room that the aircon is not cool and the refrigerator is so full with trash from the guest earlier, but after that we move to the first floor right beside the pool, the room is quite nice,but there's a lot of people who was swimming at almost midnight time and super early in the morning that is so annoy our sleep.
Laporkan ulasan ini
Viliyanti E. Kumpulan Indonesia, 30 Disember 2015
good location, value for money

condition,price,air-con
6.3
At first we check in,we get a room that the aircon is not cool and the refrigerator is so full with trash from the guest earlier, but after that we move to the first floor right beside the pool, the room is quite nice,but there's a lot of people who was swimming at almost midnight time and super early in the morning that is so annoy our sleep.
Laporkan ulasan ini
1 - 6 daripada 6 ulasan
 

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kemudahan-KemudahanCoco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan MinumanCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - PandanganCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kaunter TetamuCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik MandiCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan MinumanCoco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan MinumanCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik MandiCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik MandiCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A02