Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonesia 80361 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Restoran Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Kemudahan-Kemudahan Coco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan Minuman Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu
Coco de Heaven Hotel Bali - Pandangan Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Restoran Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Kaunter Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Mandi Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan Minuman Coco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan Minuman
Kawasan: Jimbaran Jumlah bilik: 45

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.1

berdasarkan
848 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.0
Lokasi
7.0
Layanan Kakitangan
7.4
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.6
Keselesaan/Standard Bilik
7.2
Makanan/Tempat Makan
5.5
Semua ulasan (848)
Saring ikut:
Qkhoiruni I. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 15 Ogos 2013
membosankan

swimming pool
4.7
Sangat membosankan.. Keadaan hotel sangat sunyi pada waktu malam, tidak berada di kawasan yg menarik. Before i book this hotel i call the hotel ask for the enviroment.. But what the staff told me are totally diffrent..cannot use wifi..and all facilities cannot use! Its really bored..
Laporkan ulasan ini
Tee P. Pasangan Malaysia, 31 Mac 2013
moderate

location, staff, toilet
4.3
bed is not comfortable, not enough pillow and have a lot of mosquitoes, air con is not enough cold. Only the toilet is new and clean. Location is strategic.
Laporkan ulasan ini
Rosma H. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 08 Disember 2012
Hotel yang menarik

Jauh dari bandar
8
Bilik yang kecil tetapi kemas dan cantik bersesuaian dengan harga
Tip Ciri-ciri Hotel: Hotel yang berdekatan dengan airport memudahkan anda mengelakkan dari kesesakan jalanraya.
Laporkan ulasan ini
Ayob H. Pelancong solo Malaysia, 09 November 2012
Hotel yang selesa, tapi keadaan bilik yang kecil

Suasana yang selesa dan mendamaikan walau sedikit bising disekitarnya
8
hotel yang cantik dan bersih walau sedikit sempit dengan keadaan bilik, tapi bagi pelancong perseorangan seperti saya, tidak menjadi masalah. kawasan hotel yang agak jauh sedikit daripada bandar, tetapi tidak mematahkan semangat untuk menikamati keindahan dan kecantikan bandaraya tersebut.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Banyak tempat-tempat menarik untuk diterokai selain dari keindahan dan kecantikan pantai-pantainya.
Laporkan ulasan ini
Abdullah I. Pelancong solo Malaysia, 08 November 2012
Penginapan yang selesa dan Murah

Bersih , Selesa dan Ekonomi
9.7
Penginapan yang selesa dan menjimatkan bagi sesiapa yang ingin ke Bali.Bilik yang selesa dan bersih sesuai untuk keluarga, berbulan madu atau juga berseorangan.Lokasinya berhampiran lapangan terbang,Pengangkutan ke hotel mudah,cepat dan jimat.Layanan daripada staff amat baik sekali. Pengalaman bermalam di coco de heavan dan pertama kali sampai di Pulau Bali amat menarik sekali dan jika sampai kali kedua, saya pasti akan ki sini lagi.
Tip Ciri-ciri Hotel: Bersih dan selesa
Laporkan ulasan ini
Benita C. Pasangan Australia, 20 Ogos 2015
Dirty linen- hadn't been changed

Close to airport
5
The linen was really horrible and dirty, with hairs and marks all over it. It clearly hadn't be changed from the person before us. Otherwise the hotel would have been acceptable for a transit stay- located in an inconcenient place for any other stay. Don't bother with breakfast- eat at the airport.
Laporkan ulasan ini
Morgan B. Pelancong solo New Zealand, 10 Ogos 2015
Unclean hotel

Pool, close to airport
3
Dirty room, hair on sheets and all over bathroom. Dirty filthy bathroom smelled of urine. Can't sleep at night noisey traffic
Laporkan ulasan ini
Theresa H. Pasangan Australia, 07 Ogos 2015
Great transit hotel

location, clean and comfortable
8.3
We stayed at Coco de Heaven as a stopover for one night. We found it to be the best value for money accommodation that we stayed at in Bali on our trip (we stayed in 3) and would definitely recommend it to those looking for the same. We will be back next time we come through. Thank you!
Laporkan ulasan ini
Miriam N. Keluarga dengan anak kecil Australia, 02 Ogos 2015
Love this hotel

Staff, pool, comfy bed.
8
We are always made very welcomed by the staff, they are fantastic with our daughter. We have stayed many times before and will always return as its close to my fiances family, beds comfy and airconditioner works great. If we had any problems the staff are always willing to help with anything.
Laporkan ulasan ini
Phyo T. Pasangan Myanmar, 25 Julai 2015
Nice Room

Room, pool, friendly staff
7.3
wonderful
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kemudahan-KemudahanCoco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan MinumanCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - PandanganCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kaunter TetamuCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik MandiCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan MinumanCoco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan MinumanCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik MandiCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik MandiCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu


AS-AGWEB-3C07