atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonesia 80361 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Kaunter Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Restoran Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang
Coco de Heaven Hotel Bali - Kemudahan-Kemudahan Coco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan Minuman Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renang Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Mandi Coco de Heaven Hotel Bali - Pandangan Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu
Kawasan: Jimbaran Jumlah bilik: 45
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.1

daripada 764 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.0
Lokasi
7.0
Layanan kakitangan
7.3
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.6
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.3
Makanan/Makan Malam
5.5
Semua ulasan (764)
Saring mengikut:
Qkhoiruni I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 15 Ogos 2013
membosankan

swimming pool
4.7
Sangat membosankan.. Keadaan hotel sangat sunyi pada waktu malam, tidak berada di kawasan yg menarik. Before i book this hotel i call the hotel ask for the enviroment.. But what the staff told me are totally diffrent..cannot use wifi..and all facilities cannot use! Its really bored..
Tee P. Pasangan Malaysia, 31 Mac 2013
moderate

location, staff, toilet
4.3
bed is not comfortable, not enough pillow and have a lot of mosquitoes, air con is not enough cold. Only the toilet is new and clean. Location is strategic.
Rosma H. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 08 Disember 2012
Hotel yang menarik

Jauh dari bandar
8
Bilik yang kecil tetapi kemas dan cantik bersesuaian dengan harga
Tip Ciri-ciri Hotel: Hotel yang berdekatan dengan airport memudahkan anda mengelakkan dari kesesakan jalanraya.
Ayob H. Pelancong solo Malaysia, 09 November 2012
Hotel yang selesa, tapi keadaan bilik yang kecil

Suasana yang selesa dan mendamaikan walau sedikit bising disekitarnya
8
hotel yang cantik dan bersih walau sedikit sempit dengan keadaan bilik, tapi bagi pelancong perseorangan seperti saya, tidak menjadi masalah. kawasan hotel yang agak jauh sedikit daripada bandar, tetapi tidak mematahkan semangat untuk menikamati keindahan dan kecantikan bandaraya tersebut.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Banyak tempat-tempat menarik untuk diterokai selain dari keindahan dan kecantikan pantai-pantainya.
Abdullah I. Pelancong solo Malaysia, 08 November 2012
Penginapan yang selesa dan Murah

Bersih , Selesa dan Ekonomi
9.7
Penginapan yang selesa dan menjimatkan bagi sesiapa yang ingin ke Bali.Bilik yang selesa dan bersih sesuai untuk keluarga, berbulan madu atau juga berseorangan.Lokasinya berhampiran lapangan terbang,Pengangkutan ke hotel mudah,cepat dan jimat.Layanan daripada staff amat baik sekali. Pengalaman bermalam di coco de heavan dan pertama kali sampai di Pulau Bali amat menarik sekali dan jika sampai kali kedua, saya pasti akan ki sini lagi.
Tip Ciri-ciri Hotel: Bersih dan selesa
Goya T. Pelancong perniagaan Indonesia, 10 November 2014
nice place

the atmosphere is nice, the room is quite nice, the service is good
8
Gunawan M. Pasangan Indonesia, 03 November 2014
Recomended for low budget traveler

location, facility, cleanliness
8
Good
Gowindha R. Pasangan Indonesia, 05 Oktober 2014
Recommend Hotel for Business, Family and Couple

Design, Cleanliness, and Comfortable
9.3
For my experience this hotel is good for staying because the view behind of hotel looks like half garden and forest. and the air is clean. about the bed is very comfortable and the equipment like Fridge, water-boiling machine, and water heater is complete so we just make coffee or tea from room. i think this good recommend for people who wants stay near with airport, kedonganan, and tuban. and this hotel have a nice swimming pool. if you like selfie u can do that in the pool. how about the price? so cheap and you get what do you need. Trust me. but the food is standard quality. have a nice trip, buddy:D
Adelia S. Pelancong perniagaan Indonesia, 01 Oktober 2014
Nothing good!
2.7
I booked for 3 nights. when i arrived at this hotel i think im screwed up. room is sooo small,stingky,and there's no signal at all in the room!!u have to go out to the pool just to get the signal,so annoying!only stay for 7hours and the i move out to much better hotel.think 100000000x if u guys want to stay in here.
Audria E. Pasangan Indonesia, 16 September 2014
Good and will be back someday !

Clean, easy to find, good rate.
8
For 1 day to stay, i think stay in there is a good experience. The room is clean, they provide a refrigerator and friendly staff. For increase maybe they can put chair or something to put some staff, because the desk that they put in there is very small. And larger parking area. Will be back someday..

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Kaunter TetamuCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kemudahan-KemudahanCoco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan MinumanCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik MandiCoco de Heaven Hotel Bali - PandanganCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu


AS-AGWEB-3B03