Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonesia 80361

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.1

daripada 909 ulasan

6 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
8.0
Lokasi
7.0
Layanan Kakitangan
7.4
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.5
Keselesaan/Standard Bilik
7.2
Makanan/Tempat Makan
5.5
Semua ulasan (909)
Saring ikut:
Panca S. Kumpulan Indonesia, 12 November 2015
Not bad

Tempat strategis sekali, tidak jauh dari bandara.
7.7
Cukup memuaskan
Laporkan ulasan ini
Qkhoiruni I. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 15 Ogos 2013
membosankan

swimming pool
4.7
Sangat membosankan.. Keadaan hotel sangat sunyi pada waktu malam, tidak berada di kawasan yg menarik. Before i book this hotel i call the hotel ask for the enviroment.. But what the staff told me are totally diffrent..cannot use wifi..and all facilities cannot use! Its really bored..
Laporkan ulasan ini
Tee P. Pasangan Malaysia, 31 Mac 2013
moderate

location, staff, toilet
4.3
bed is not comfortable, not enough pillow and have a lot of mosquitoes, air con is not enough cold. Only the toilet is new and clean. Location is strategic.
Laporkan ulasan ini
Rosma H. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 08 Disember 2012
Hotel yang menarik

Jauh dari bandar
8
Bilik yang kecil tetapi kemas dan cantik bersesuaian dengan harga
Tip Ciri-ciri Hotel: Hotel yang berdekatan dengan airport memudahkan anda mengelakkan dari kesesakan jalanraya.
Laporkan ulasan ini
Ayob H. Pelancong solo Malaysia, 09 November 2012
Hotel yang selesa, tapi keadaan bilik yang kecil

Suasana yang selesa dan mendamaikan walau sedikit bising disekitarnya
8
hotel yang cantik dan bersih walau sedikit sempit dengan keadaan bilik, tapi bagi pelancong perseorangan seperti saya, tidak menjadi masalah. kawasan hotel yang agak jauh sedikit daripada bandar, tetapi tidak mematahkan semangat untuk menikamati keindahan dan kecantikan bandaraya tersebut.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Banyak tempat-tempat menarik untuk diterokai selain dari keindahan dan kecantikan pantai-pantainya.
Laporkan ulasan ini
Abdullah I. Pelancong solo Malaysia, 08 November 2012
Penginapan yang selesa dan Murah

Bersih , Selesa dan Ekonomi
9.7
Penginapan yang selesa dan menjimatkan bagi sesiapa yang ingin ke Bali.Bilik yang selesa dan bersih sesuai untuk keluarga, berbulan madu atau juga berseorangan.Lokasinya berhampiran lapangan terbang,Pengangkutan ke hotel mudah,cepat dan jimat.Layanan daripada staff amat baik sekali. Pengalaman bermalam di coco de heavan dan pertama kali sampai di Pulau Bali amat menarik sekali dan jika sampai kali kedua, saya pasti akan ki sini lagi.
Tip Ciri-ciri Hotel: Bersih dan selesa
Laporkan ulasan ini
Kristina M. Pelancong bisnes Australia, 22 April 2016
Insanely good value!!
5.7
I had a stopover for one night and wanted a place that was close to the airport but out of Kuta. I was very surprised with how lovely this place was as I've paid more for a burger!! Perfect spot for a solo traveler or a couple who only need a night or two!
Laporkan ulasan ini
Febry F. Pelancong solo Indonesia, 19 April 2016
Great Place
6
Coco De Heaven are the great place
Laporkan ulasan ini
Ira N. Pelancong solo Australia, 19 April 2016
very good
6
quite and far away from anywhere.
Laporkan ulasan ini
Grace S. Pasangan United Kingdom, 03 April 2016
Great little place!!
5.7
Although about 10 minutes drive from Kuta (15 approx to Seminyak) we rented a motorbike from the hotel and this wasn't a problem! The room we had was really spacious, hot water, we got towels and it was cleaned every day! They also give you 2 bottles of free water a day which you can keep in the mini fridge. The swimming pools also a really nice touch and very rarely has anyone in it! The chlorine is quite strong though and made my hair go a tinge of green! There's also an incredible place to eat just down the road (3 min walk) called Bloems Waroeng - go, you won't regret it! Overall a really nice stay. We got the room at a special price (approx £9 a night per room) so thought this was great considering everything else we looked at in Kuta wasn't half as nice!
Laporkan ulasan ini
1 - 6 daripada 6 ulasan
Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kemudahan-KemudahanCoco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan MinumanCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Bahagian Luar HotelCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - PandanganCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Kaunter TetamuCoco de Heaven Hotel Bali - Kolam renangCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik MandiCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan MinumanCoco de Heaven Hotel Bali - Makanan dan MinumanCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik MandiCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik MandiCoco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - Bilik Tetamu Coco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - Restoran


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B05