Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini
Lokasi:
Kuta
Jumlah bilik:
Wifi Percuma |
Semak Harga & Bilik Tersedia Di Hotel Ini |
Kami ingin anda membayar bilik pada kadar serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui agoda dan menunjukkan kepada kami bilik yang sama yang anda boleh tempah pada hari yang sama dan kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah. Klik pautan ini untuk mengetahui lebih lanjut.
Kami ingin anda membayar bilik anda pada kadar yang serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui Agoda, dan kemudian menunjukkan kepada kami yang anda boleh menempah bilik yang sama, pada hari yang sama, pada kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di atas laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah daripadanya. Klik pautan ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut.
Maaf, tiada bilik tersedia di Dekuta Hotel pada tarikh pilihan anda.
Pelanggan yang melihat hotel ini selalunya menempah
Ulasan terbaru pelanggan
Sulaiman B.
Keluarga dengan anak kecil
17 April 2013
Berbaloi untuk wang anda
Tenang, selesa dan berbaloi
8.3
Amat baik sekali. Disyorkan untuk pasangan yang berbulan madu. Makanan tidak halal tetapi restoran McD & KFC berdekatan sahaja.
Mariana F.
16 Disember 2012
Hotel dan layanan yang bagus disertai senyuman
Dekat dengan Hiburan Malam
6.3
Pelayanan yang lumayan ramah,tapi sepertinya agak buru buru
Tip Kehidupan Malam:
Jika akan keluar malam lebih baik jangan terlalu sore. muali keluar jam 11 baru asik
Ismayuzri I.
15 Disember 2012
Hotel agak kurang menarik
Penyambut tetamu kurang mesra.. Memakan masa utk check in ke hotel ini.. Sesmpai ke dlm blik kami mendapati tdapat lipas yg sudah mati dlm tandas..mangkuk tandas juga tdapat kotorn.. Bdekatan dgn beachwalk utk sesiapa yg ingin mbeli belah..sgt bdekatan dgn hotel..tetapi wktu mlm jln agk sunyi.. Bg srpn pula.sgt mdukacitakan.. Mknn tidak halal dihidangkan skali..
Tip Kehidupan Malam:
Agk sunyi..dgn kwsn jln yg gelap..
Ratu M.
23 Oktober 2012
letaknya dekat pusat perbelanjaan
letaknya dekat dengat pusat perbelajaan dan pantai Kuta
5.7
Wan A.
Pelancong perniagaan
16 Oktober 2012
Hotel yang lengkap dengan kemudahan
Bilik Yang menghadap kolam renang memberikan anda susana yang tenang. Keadaan bilik yang bersih serta lengkap dengan kemudahan hotel membuatkan penginapan anda selesa.
Dikelilingi tempat membeli belah dan dekat dengan tempat makan membuatkan percutian anda begitu menyeronokkan.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan:
Hotel yang dekat dengan pantai
Nazrafiq N.
13 November 2011
Hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyuman
Lokasi yang startegik. Berhampiran dengan laut. Dekat dengan kemudahan awam.
8.7
Penginapan yang penuh bermakna. Kemudahan yang lengkap dan berhampiran dengan kemudahan awam dan pantai.
Tip Ciri-ciri Hotel:
Bilik agak luas. Berdekatan dengan Hard Rock Cafe & Hotel. Berdekatan dengan pantai. Kemudahan awam yang banyak.
Nursalwana T.
Keluarga dengan anak dewasa
27 Julai 2010
Dekuta adalah sebuah hotel yang sangat selesa.. berdekatan dengan Kuta Beach,Hard Rock,Mc Donald dan berdekatan dengan gerai yang menjual pelbagai barangan cenderahati....
Tip Membeli Belah:
melangkah keluar dari Dekuta Hotel disebelah kiri dan kanan deretan keedai menjual cenfderahati sepanjang jalan beberapa kilometer
Shawalnizam M.
29 Mac 2010
Dekuta Hotel
Infrastruktur hotel yang menarik.. kolam renang yang cantik dan memenuhi citarasa saya... kawasan yang strategik di Kuta... berhampiran dengan pantai, tmpat makan, pub n pasar beli belah.. layanan staff bagus...
9.7
Saya berpuas hati dengan Dekuta hotel.. lokasi dan layanan amat baik.. keadaan hotel dan kebersihan yang memuaskan serta keselesaan bilik mengikut citarasa moden..
Berdekatan dengan Hard Rock Hotel n Cafe
Mike L.
Australia,
18 Mei 2013
Great stay, great location,great staff
Great value hotel centrally located. Terrific staff.
This place delivers on it's promise
Yanti Y.
13 Mei 2013
This is one of our favorite hotel during our 4 days vacation in Bali.
Will surely come back to this hotel again. No doubt!