Akaun Saya (daftar masuk)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Delta Hotel Hong Kong - Pandangan Delta Hotel Hong Kong - Pandangan Delta Hotel Hong Kong - Lobi Delta Hotel Hong Kong - Kedai Runcit Delta Hotel Hong Kong - Laluan Masuk Delta Hotel Hong Kong - Kaunter Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Delta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Delta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Lokasi: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 18
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

6.9

daripada 999 ulasan

Nilai untuk wang
7.2
Lokasi
8.6
Layanan kakitangan
6.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.8
Keselesaan Bilik/Piawaian
6.7
Makanan/Makan Malam
5.4
Semua ulasan (999)
Mohamad N. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 20 Mac 2014
Hotel untuk tidur sahaja selepas penat bershopping

Dekat MRT kawasan yang happening
6.3
Bilik kecil, hanya ada satu lif sahaja untuk akses. Berpatutan untuk hotel di Hong Kong yang mahal.
Mohamad N. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 20 Mac 2014
Hotel yang kecil dan berpatutan

Kecil berpatutan staf baik
6.7
Bilik yang kecil tetapi berpatutan untuk di Hong Kong,mempunyai bilik mandi didalam bilik. Kemudahan asas yang ada seperti microwave, peti, cerek, di kongsi bersama.
Zuraidah Z. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 17 Disember 2013
memuaskan

bersih, berdekatan dengan stesen MTR dan HALAL food
7.3
seperti yang dibayangkan. Bilik kecil tetapi bolehlah untuk berehat melepskan penat setelah bersiar-siar di HK
Pepito R. Kumpulan Philippines, 08 April 2014
simply amaizing

accommodating manager and staff, clean, eaay access to transportation and shopping center
9.3
I was travelling wirh my friends and it was indeed comfortable and satisfying because of the manager Jasmin. She was always there to give us what we needs and wants. She's very accommodating and a wonderful person. Thank you for all the helpful information and for making our stay relax, safe, and secure. The value for money is very good and the hotel were able to maintain its cleanliness and the hospitality of the manager and thier staff.
Jaff R. Pelancong solo Philippines, 08 April 2014
High speed internet,Very Clean,Centrally located

High speed internet,Very CleanRoom,Centrally located and great staff
10
When I was stay in Delta Hotel everything is good,location,transportation and shopping.I was stay only for 1 night and I'm so satisfied their services,very clean room,wifi conection so strong ,attentive staff,reception open in 24 hours and about security is perfect.I would highly recommend this hotel to all my friends and family. I will definitely comeback and stay here again in future...my THUMBS UP for this hotel!!!!!!
Rosella G. Pelancong solo Philippines, 08 April 2014
i feel so comfortable in my stay.

location,clean room,high floor room.
10
I was stay in Delta Hotel. Great room for money. Very clean and staff are great. It was good experience to stay at Delta Hotel.
Mishri S. Pelancong solo India, 08 April 2014
Clean and Budget hotel

Clean, Budget hotel,Friendly staff
10
Clean, Budget hotel,Friendly staff and Centrally located. i give 10/10 for DELTA HOTEL.......
Kartika W. Pasangan Sweden, 08 April 2014
good value for money

location clean budget
7.7
friendly and helpful staff. small but clean room with all facilities you need. in short friendly and good value for money. I can recommend and will come back again.
Thana T. Kumpulan Thailand, 07 April 2014
Very bad

Dirty smell scary
2
Very bad poor hotel
Maria K. Keluarga dengan anak kecil Philippines, 06 April 2014
Very satisfied.

Central location. Surrounded by shopping malls and restaurants. Tsim Sha Tsui MTR exit E is just across the hotel. A21 bus stop in TST is also very near, very cheap way to get to the airport
7.7
Im satisfied with my stay. It was worth the money I spent.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Delta Hotel Hong KongDelta Hotel Hong Kong - PandanganDelta Hotel Hong Kong - PandanganDelta Hotel Hong Kong - LobiDelta Hotel Hong Kong - Kedai RuncitDelta Hotel Hong Kong - Laluan MasukDelta Hotel Hong Kong - Kaunter TetamuDelta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelDelta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelDelta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelDelta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik MandiDelta Hotel Hong Kong - Bilik Mandi


AS-AGWEB-3B08