atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Delta Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel Delta Hotel Hong Kong - Pandangan Delta Hotel Hong Kong - Pandangan Delta Hotel Hong Kong - Lobi Delta Hotel Hong Kong - Kedai Runcit Delta Hotel Hong Kong - Laluan Masuk Delta Hotel Hong Kong - Kaunter Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Delta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Delta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Kawasan: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 18
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.8

daripada 1341 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.2
Lokasi
8.5
Layanan Kakitangan
6.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.7
Keselesaan/Standard Bilik
6.5
Makanan/Tempat Makan
5.3
Semua ulasan (1341)
Saring ikut:
Muhammad F. Kumpulan Malaysia, 08 Februari 2015
memuaskan

lokasi, staff, price
7.7
lokasi hotel sangat strategik, berdekatan dengan stesen mtr. staff yang peramah. hotel ini sangat sesuai bagi saiz orang asia. walaubagaimanapun saya sedikit kurang berpuas hati kerana pihak hotel mengambil masa yang lama untuk membaiki wifi hotel yang rosak semasa tempoh penginapan saya. keseluruhannya hotel ini memuaskan berdasarkan rating satu bintang
Mohd F. Pasangan Malaysia, 08 Jun 2014
Mahal sempit panas

wifi sahaja
3.7
Teruk bagaikan tiada lagi tempat di bumi Kos yang mendadak tinggi di Hong kong membuatka anda bukan pelancong yang selesa.
Mohamad N. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 20 Mac 2014
Hotel untuk tidur sahaja selepas penat bershopping

Dekat MRT kawasan yang happening
6.3
Bilik kecil, hanya ada satu lif sahaja untuk akses. Berpatutan untuk hotel di Hong Kong yang mahal.
Mohamad N. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 20 Mac 2014
Hotel yang kecil dan berpatutan

Kecil berpatutan staf baik
6.7
Bilik yang kecil tetapi berpatutan untuk di Hong Kong,mempunyai bilik mandi didalam bilik. Kemudahan asas yang ada seperti microwave, peti, cerek, di kongsi bersama.
Zuraidah Z. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 17 Disember 2013
memuaskan

bersih, berdekatan dengan stesen MTR dan HALAL food
7.3
seperti yang dibayangkan. Bilik kecil tetapi bolehlah untuk berehat melepskan penat setelah bersiar-siar di HK
Alana D. Pasangan Australia, 10 April 2015
You get what you pay for

location, price, convenience
5
We ended up staying at the Ashoka Hotel because Delta hadnt booked us properly, we didnt really care though we just wanted our room. So we didnt get the original room requested. The hotel was very small but it was very clean and tidy, they swept and cleaned our rooms and gave fresh towels every day which was great. The shower was a little weird but I didnt mind too much. The main problem with staying in the Chungking mansions was the pack of indian men out the front that hassle and hound you every time you leave or come back to the hotel trying to sell you illegal bags and watches. I was very annoyed by this!! I will stay in a proper hotel next time for this reason.
Voon C. Kumpulan Singapore, 05 April 2015
only if you do not spend much time in room

great location, friendly staff, clean
6.3
This is my second stay. Room size differs even if you book the same category. In my first stay, the room was bigger with more walking area. So ask for the biggest they have (subject to availability). For this second stay, I was given a very tiny room which is stuffy and makes me feel super claustrophobic. We had to pay extra to upgrade to a family room, which turned out to be the same size as the room in my first stay, except that it has 2 double beds. Very small toilet, slightly bigger than a public toilet cubical. So you may have some difficulty manoeuvring if you are big sized. Need to take care where you place the toilet paper as it may get wet while you shower. Not enough space for toiletries so will have to use your own toiletries bag. Water pressure is small. The heater takes about 30 minutes to warm up and the hot water lasts only about 5 minutes, so gotta shower fast. As rightly pointed out by my dad (which I overlooked in my first stay), the building's lack of public safety, with its narrow pathways leading to the one and only escape stairways. Windows in the rooms are bolted shut and plugs are everywhere. Location is great though and much cheaper than the other accommodations in the same area. However, given the above safety concerns, I may not stay there again.
Joy H. Kumpulan Singapore, 19 Mac 2015
One of the Best hotel

Best location in TST
10
This the 2nd time i have stayed at this hotel & really enjoyed both my stays...the best thing abt it, is it's location, i find it very convenient.
Joy H. Kumpulan Singapore, 19 Mac 2015
Great hotel awesome location

Location, Room condition, Hotel Staff
10
It was a great experience!!! Great location, top-notch client service experience.
Ruth S. Kumpulan Philippines, 15 Mac 2015
near to MTR station

the staff, the location
7
its okay. easy to find and most of all near to MTR station...

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Delta Hotel Hong KongDelta Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelDelta Hotel Hong Kong - PandanganDelta Hotel Hong Kong - PandanganDelta Hotel Hong Kong - LobiDelta Hotel Hong Kong - Kedai RuncitDelta Hotel Hong Kong - Laluan MasukDelta Hotel Hong Kong - Kaunter TetamuDelta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelDelta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelDelta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelDelta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelDelta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Tarikan BerdekatanDelta Hotel Hong Kong - Pengangkutan BerdekatanDelta Hotel Hong Kong - Pengangkutan BerdekatanDelta Hotel Hong Kong - Tarikan BerdekatanDelta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - LobiDelta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - PandanganDelta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Kemudahan-KemudahanDelta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik SuiteDelta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelDelta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelDelta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - LobiDelta Hotel Hong Kong - Kaunter TetamuDelta Hotel Hong Kong - Bilik MandiDelta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Kaunter TetamuDelta Hotel Hong Kong - Kaunter TetamuDelta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Delta Hotel Hong Kong - Kaunter Tetamu


AS-AGWEB-3B08