Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, Kowloon Timur, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Kolam renang Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobi Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Mesyuarat Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Mesyuarat Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Laluan Masuk Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Kolam renang
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Fitness Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Ruang Istirehat Eksekutif Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Kemudahan Rekreasi Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobi Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobi Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Kemudahan-Kemudahan Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu
Kawasan: Kowloon Timur Jumlah bilik: 361
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.7

daripada
988 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.7
Lokasi
6.7
Layanan Kakitangan
8.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.4
Keselesaan/Standard Bilik
8.1
Makanan/Tempat Makan
6.9
Semua ulasan (988)
Saring ikut:
Syed M. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 03 Disember 2014
tiada
5.7
Pelanggan ini hanya menilai hotel ini dan masih belum menyerahkan sebarang komen.
Ricky K. Pelancong solo Singapore, 29 Jun 2015
Pleasent experience at Dorsett HK

24 hour gym, seaview, welcoming staffs
8.3
Very good experience
Liana D. Pelancong perniagaan Indonesia, 26 Jun 2015
Friendly, Clean

location, friendly staffs, clean
8
pleasant.
Boon K. Pelancong perniagaan Singapore, 25 Jun 2015
Good for business

Food, location for industrial and value for money
5.7
Value for money
Beng T. Pelancong perniagaan Singapore, 25 Jun 2015
Working In Comfort & Convenience

Great staff, great facilities and great comfort.
9.3
It was a very pleasant stay. I had good internet connection and great amount of space to work at. A plus point is the many power points for my colleague and I to connect our mobile & camera chargers, as well as our laptop. We didn't need to take turns. The staff members are all very friendly and helpful. They are well-versed in English and Mandarin.
Mayank K. Pasangan India, 24 Jun 2015
It was an amazing stay..

Good staff ,hotel and room
9.3
Excellent staff and prompt services...
Liana D. Pelancong perniagaan Indonesia, 16 Jun 2015
Friendly, Clean

location, friendly staffs, clean
8.3
nice and pleasant
Chloe L. Pelancong perniagaan Singapore, 29 Mei 2015
Clean basic room

room is clean.
6
Hotel was chosen as it was near my meetings. But can be a bit far away from central. Room was basic but clean.
Wan C. Pelancong perniagaan Singapore, 28 Mei 2015
My stay on 27 & 28 May 2015

Pleasant and friendly staff, close proximity with the office and very efficient housekeeping.
9.3
I would like to express my sincere gratitude to the honest housekeeping staff for returning some foreign notes in which I have accidentally dropped in the room. Please keep up the good work!
Man L. Pelancong perniagaan Hong Kong, 24 Mei 2015
A trendy and comfortable hotel

Furniture, Location, Cleaness
9.3
Nice staff, clean room, small lobby, good location

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong KongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Kolam renangDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik MesyuaratDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik MesyuaratDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Laluan MasukDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Kolam renangDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik FitnessDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Kemudahan RekreasiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Kemudahan-KemudahanDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu

Ulasan Pelanggan - Dorsett Kwun Tong - Hong Kong, Hong Kong

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A04