Akaun Saya (daftar masuk)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

yang dahulu : Cosmo Hotel Mongkok

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Suite Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Mandi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Persekitaran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Persekitaran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Persekitaran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Persekitaran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Suite Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Mandi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel
Lokasi: Tai Kok Tsui Jumlah bilik: 285
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

Sangat bagus

7.7

daripada 2559 ulasan

Nilai untuk wang
7.7
Lokasi
7.4
Layanan kakitangan
8.0
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.5
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.2
Makanan/Makan Malam
6.6
Semua ulasan (2559)
Borhanuddin S. Pasangan Malaysia, 27 Ogos 2013
penginapan yang selesa

(1 layanan staff yang baik (2 bas basshunter ulangalik tepat pada waktunya (3 tempat yang mudah di cari
9.7
penginapan tak ada masaalah,sebab pergi bercuti hanya dua orang bersama isteri,layanan staff yang sangat membantu semasa saya tinggal hotel ini,walaupun agak jauh dengan station mrt busshunter berjadual tepat waktunya akan hantar ke station mrt terdekat,makanan halal saya ada bawa sedikit dari Malaysia dan restuaran halal jugak terdapat di persekitaran hotel dan lady market.
Nursalwana T. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 24 Ogos 2012
the best hotel in town

Perkhifmatan yang pantas, staff yang baik dan banyak membantu
9
Saya sangat enjoy tinggal di hotel ini dengan anak anak kecil kerana kakitangannya sangat ramah dan penuh senyuman serta sangat membantu malah mereka juga faham sedikit english . Paling seronok adalah perkhidmatan shuttle bas nya percuma sahaja ke beberapa lokasi MTR dan shopping mall inilah yang memudahkan perjalanan saya di hong kong
Tip Membeli Belah: Apa bila shuttle bas berhenti di langham mall anda hanya berjalan kaki sedikit untuk ke ladies market dan ke mogkok station
Eng C. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 20 April 2014
Comfotable, relaxing

close to MCD, local restaurant, clean & nice
8
Is short 1 night stay but we quite nice the hotel, clean & comfortable.
Eng C. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 20 April 2014
relax, comfortable, peaceful

Nice hotel, friendly staff with good attitude, surrounding local restaurant
8
Excellent 1 night stay!
Hsinyu Y. Pasangan Malaysia, 18 April 2014
great location.

free shuttle, friendly cleaning lady, restaurants just outside the hotel
8
Lily W. Pasangan New Zealand, 16 April 2014
terrible

only location, nothing else
4
Horrible experience, first room given have strong bleach smell then after we turn off air con, strong urine odor. Complained and got new room which was smaller and not double bed - we were on our honeymoon. At least they should have given us an upgrade as other hotels have given for lesser negatives. Very bad, will never come here again. Do not stay at a place with dirty rooms.
Koh C. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 14 April 2014
good

service, friendly and caring
7.7
The service that all the staff give was excellent. But when I book this hotel, they did write with wifi. But the wifi is only free 1 hours. And need guest to pay. I chose to pay but still can't connect. End up I had to cancel it. And only free 1 hours and only for 1 person to use. I think you all should change it to wifi for whole day for guest
Qi M. Pelancong solo Singapore, 14 April 2014
Overall, not that bad.

It's location, rates and staff.
9
I was quite pleased with the services provided by the staffs. 5 minutes walk from Olympic MTR and 24/7 McDonald's opposite. The shuttle bus is quite useful I would say? I prefer walking to the MTR station directly. The room is a little small but it is comfortable. Will recommend family and friends here. Overall, not that bad.
Lihao W. Pelancong perniagaan Taiwan, 14 April 2014
good friendly room is small

good friendly room is small
8.3
Lihao W. Pelancong perniagaan Taiwan, 13 April 2014
good service small room

good staff, nice lobby but small room
8.3

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik MandiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik FitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter TetamuDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter TetamuDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter TetamuDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PersekitaranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PersekitaranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PersekitaranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PersekitaranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik MandiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel

Ulasan Pelanggan - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B01