Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

nama sebelum ini : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Suite Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Suite Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Padang Golf Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kemudahan-Kemudahan
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Mandi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Persekitaran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kemudahan-Kemudahan Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Ruang Istirehat Eksekutif Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Ruang Istirehat Eksekutif Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Ruang Istirehat Eksekutif Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pengangkutan Berdekatan Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Mandi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu
Kawasan: Tai Kok Tsui Jumlah bilik: 285
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.8

berdasarkan
3512 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.8
Lokasi
7.4
Layanan Kakitangan
8.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.5
Keselesaan/Standard Bilik
8.1
Makanan/Tempat Makan
6.6
Semua ulasan (3512)
Saring ikut:
Nur M. Pasangan Malaysia, 22 Januari 2015
baik dan berpuashati

1. murah, 2. bersih, 3. mewah
8
segalanya baik seperti yang saya bayangkan
Laporkan ulasan ini
Zuraida M. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 22 November 2014
Lokasi yang strategik

bilik yang kemas
8.7
Laporkan ulasan ini
Borhanuddin S. Pasangan Malaysia, 27 Ogos 2013
penginapan yang selesa

(1 layanan staff yang baik (2 bas basshunter ulangalik tepat pada waktunya (3 tempat yang mudah di cari
9.7
penginapan tak ada masaalah,sebab pergi bercuti hanya dua orang bersama isteri,layanan staff yang sangat membantu semasa saya tinggal hotel ini,walaupun agak jauh dengan station mrt busshunter berjadual tepat waktunya akan hantar ke station mrt terdekat,makanan halal saya ada bawa sedikit dari Malaysia dan restuaran halal jugak terdapat di persekitaran hotel dan lady market.
Laporkan ulasan ini
Nursalwana T. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 24 Ogos 2012
the best hotel in town

Perkhifmatan yang pantas, staff yang baik dan banyak membantu
9
Saya sangat enjoy tinggal di hotel ini dengan anak anak kecil kerana kakitangannya sangat ramah dan penuh senyuman serta sangat membantu malah mereka juga faham sedikit english . Paling seronok adalah perkhidmatan shuttle bas nya percuma sahaja ke beberapa lokasi MTR dan shopping mall inilah yang memudahkan perjalanan saya di hong kong
Tip Membeli Belah: Apa bila shuttle bas berhenti di langham mall anda hanya berjalan kaki sedikit untuk ke ladies market dan ke mogkok station
Laporkan ulasan ini
Joanna A. Pelancong solo Singapore, 28 Ogos 2015
Worthy

Cleanliness, warm shower, comfortable bed
8.3
It was good, except that there were days when the staff came in although we had switched on the "do not disturb" button while we were out of the hotel
Laporkan ulasan ini
Kathina A. Pasangan Hong Kong, 25 Ogos 2015
good

not bad. comfortable. accessable.
8
Laporkan ulasan ini
Joanne C. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 24 Ogos 2015
Good family room with huge bath room.

Good location, free shuttle bus, good staff and free 4G mobile for travellers. We will stay in this hotel again and would recommend to my relatives.
9.7
Rooms were clean and staff are good and helpful. We enjoyed our stay in Dorsette Mongkok HK. No regret in booking this hotel.
Laporkan ulasan ini
Joanne C. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 24 Ogos 2015
Staff helpful and friendly, rooms are clean

Rooms comfort, good location and staff are friendly
9.7
Excellent ! Will definately visit again. Family room awesome ! Free 4G Mobile during our stay.
Laporkan ulasan ini
Christopher S. Pasangan Malaysia, 21 Ogos 2015
Great stay!

Location,Staff performance & Value for money.
7.7
Our stay was great,purposely chose this hotel because nearby to our point of interest. Surrounding is a nice area where you can find food everywhere,transportation wise either take cab or shuttle bus. It is walkable to Mongkok but it will take probably 15-20 minutes. Hotel staffs are very helpful n good at their work,from reception to house keeping all well mannered and friendly. We will definitely come back again on our next visit to Hong Kong.
Laporkan ulasan ini
Wael A. Keluarga dengan anak kecil Saudi Arabia, 18 Ogos 2015
Good Hotel but needs some modifications

Hotel provide cellphone with free local calls and free LTE Data,near from MTR station, very closed to MacDonald's which works 24/7.
6.7
I've booked a family room with 4 beds. I expected the room to be some what spacious but it was really small room. Restroom with no exaggeration less than 30cm far from the bed with gives discomfort. Beds are really really small. We are stayed in a room in the 27th floor and there was unpleasant smell in this floor, smell can't described looks like stinky smell. the Hotel is 27th floor and i has only 2 elevators and you will be waiting patiently to the elevator specially in the morning hours. I can rate it as 3 star hotel and all negatives should be solves in order you are planning to stay in this hotel
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Padang GolfDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kemudahan-KemudahanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik MandiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik FitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PersekitaranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kemudahan-KemudahanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pengangkutan BerdekatanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik MandiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter Tetamu

Ulasan Pelanggan - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hong Kong

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3C03