atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

dahulunya : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Suite Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Persekitaran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Mandi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Mandi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobi
Kawasan: Tai Kok Tsui Jumlah bilik: 285
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.7

daripada 3175 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.8
Lokasi
7.4
Layanan kakitangan
8.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.5
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.1
Makanan/Makan Malam
6.6
Semua ulasan (3175)
Saring mengikut:
Nur M. Pasangan Malaysia, 22 Januari 2015
baik dan berpuashati

1. murah, 2. bersih, 3. mewah
8
segalanya baik seperti yang saya bayangkan
Zuraida M. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 22 November 2014
Lokasi yang strategik

bilik yang kemas
8.7
Borhanuddin S. Pasangan Malaysia, 27 Ogos 2013
penginapan yang selesa

(1 layanan staff yang baik (2 bas basshunter ulangalik tepat pada waktunya (3 tempat yang mudah di cari
9.7
penginapan tak ada masaalah,sebab pergi bercuti hanya dua orang bersama isteri,layanan staff yang sangat membantu semasa saya tinggal hotel ini,walaupun agak jauh dengan station mrt busshunter berjadual tepat waktunya akan hantar ke station mrt terdekat,makanan halal saya ada bawa sedikit dari Malaysia dan restuaran halal jugak terdapat di persekitaran hotel dan lady market.
Nursalwana T. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 24 Ogos 2012
the best hotel in town

Perkhifmatan yang pantas, staff yang baik dan banyak membantu
9
Saya sangat enjoy tinggal di hotel ini dengan anak anak kecil kerana kakitangannya sangat ramah dan penuh senyuman serta sangat membantu malah mereka juga faham sedikit english . Paling seronok adalah perkhidmatan shuttle bas nya percuma sahaja ke beberapa lokasi MTR dan shopping mall inilah yang memudahkan perjalanan saya di hong kong
Tip Membeli Belah: Apa bila shuttle bas berhenti di langham mall anda hanya berjalan kaki sedikit untuk ke ladies market dan ke mogkok station
Gina G. Pasangan Philippines, 25 Januari 2015
We had a pleasant experience at Dorsett Hotel.

1. Good Location 2. Good Service 3. Affordable
8
It was a good 3 days and 2 nights stay at Dorsett. The shuttle bus and the smartphone were good help for us travelers. Thanks for all the staff.
Nerice G. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 23 Januari 2015
Good location and value for money

The free Handy mobile phone for guests usage, friendly hotel staff, great location
7.3
It was a fairly pleasant stay. Bed was a bit small though to accommodate 2 adults and a young kid.
David S. Pelancong solo Philippines, 20 Januari 2015
Dorsett, Mongkok

Staff, location, neatness
8.7
We had a marvelous stay in Hongkong and Dorsett was our home! Beautiful interiors, thoughtful staff and excellent dining too! The shuttle ride to Hongkong's tourist areas was very helpful. Troy, the front desk staff was very accomodating . Felt sad when we had to leave as the hotel felt home away from home.
Grace C. Pasangan Hong Kong, 20 Januari 2015
good value

convenient location and clean
7.3
Ong C. Pelancong perniagaan Brunei Darussalam, 20 Januari 2015
location, comfort and friendly staff

Wifi, free phone and comfortable room
8
I have been staying here many times since I first discover this hotel. The lobby as usual smells very good. The staff is extremely fast for my check in process. The room are as usual, the standard room. As a business traveler, the bed are really comfortable and I have no problem sleeping throughout the night. The view is good. I always rolls up the windows while sleeping and enjoying the view. There is a portable wifi or mobile phone. However, I normally don't have the chance to use it. Toilet is a little bit small for an Asian point of view. There is enough room for walking and placing your luggage. I invited two partner for discussion and there is big issue for room space. I will definitely back to this hotel again.
Huia S. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 19 Januari 2015
comfortable rooms and friendly services

the rooms really comfortable and clean, their staffs are very polite and friendly, impress that they provide a mobile phone each room for internet and IDD calls without any extra charges.
9.3

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter TetamuDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PersekitaranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik FitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik MandiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik MandiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobi

Ulasan Pelanggan - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B04