Akaun Saya (daftar masuk)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

yang dahulu : Cosmo Hotel Mongkok

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Suite Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Mandi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Persekitaran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Persekitaran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Persekitaran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Persekitaran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Suite Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Mandi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Mandi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bahagian Luar Hotel
Kawasan: Tai Kok Tsui Jumlah bilik: 285
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

Sangat bagus

7.7

daripada 2756 ulasan

Nilai untuk wang
7.7
Lokasi
7.4
Layanan kakitangan
8.0
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.5
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.1
Makanan/Makan Malam
6.6
Semua ulasan (2756)
Senarai mengikut:
Borhanuddin S. Pasangan Malaysia, 27 Ogos 2013
penginapan yang selesa

(1 layanan staff yang baik (2 bas basshunter ulangalik tepat pada waktunya (3 tempat yang mudah di cari
9.7
penginapan tak ada masaalah,sebab pergi bercuti hanya dua orang bersama isteri,layanan staff yang sangat membantu semasa saya tinggal hotel ini,walaupun agak jauh dengan station mrt busshunter berjadual tepat waktunya akan hantar ke station mrt terdekat,makanan halal saya ada bawa sedikit dari Malaysia dan restuaran halal jugak terdapat di persekitaran hotel dan lady market.
Nursalwana T. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 24 Ogos 2012
the best hotel in town

Perkhifmatan yang pantas, staff yang baik dan banyak membantu
9
Saya sangat enjoy tinggal di hotel ini dengan anak anak kecil kerana kakitangannya sangat ramah dan penuh senyuman serta sangat membantu malah mereka juga faham sedikit english . Paling seronok adalah perkhidmatan shuttle bas nya percuma sahaja ke beberapa lokasi MTR dan shopping mall inilah yang memudahkan perjalanan saya di hong kong
Tip Membeli Belah: Apa bila shuttle bas berhenti di langham mall anda hanya berjalan kaki sedikit untuk ke ladies market dan ke mogkok station
Toh J. Kumpulan Singapore, 21 Julai 2014
Good stay with free 3G phones provided.

NICE ROOM, FREE SHUTTLE BUS, FREE PHONE
7
Koh J. Kumpulan Singapore, 15 Julai 2014
Average.

Free data usage on smart phones. Shuttle bus service. Location.
6
Average. Staff can be more polite and friendly same goes for shuttle bus drivers. Staff should brush up on english and housekeeping should maintain certain level of standard.
Cherie T. Pasangan Singapore, 14 Julai 2014
Cosy room with comfortable beds!

Free shuttle services, free Wi-Fi, free mobile phone with data for our usage
8.3
It was fantastic! The room was small, but extremely cosy. It looks exactly like what you see in the pictures. It's clean and the beds are so comfortable, you can sleep through the night. They even have free shuttle services to Mongkok and TST. Location wise, to me it's pretty far walk from Mongkok MTR and Olympic MTR, but the free shuttle makes up for it. They have a lot of nice food places around too. The staff are friendly and helpful too. Really enjoyed my stay. The thing I love most about this hotel is that they provide each room witha mobile phone which comes with data and we can use it for free. This was very useful for us as we could navigate around with google map and search for places to eat.
Gabriel A. Pasangan Singapore, 14 Julai 2014
Mixed staff performance

Affordable pricing
6.3
The staff performance was mixed, some provides excellent service whilst there are a few that just dont care. Location is rather out of the way, hotel room is small.
Daniel P. Pelancong solo Australia, 13 Julai 2014
Nothing major to report

Location, Timing, Space
4
The stay was not too bad but nothing special.
Oraphan R. Kumpulan Thailand, 13 Julai 2014
Nice hotel i like service for wifi hotspot .......

Good service the staff have service mind i was request same floor nonsmoking and high floor the staff they can do it anything. The hotel so clean and always have the smell like a flower.nice location.
8.3
So happy and i will comeback again and we so impress
Suchada P. Kumpulan Thailand, 13 Julai 2014
Shuttle bus is good but wi-fi signal is very bad.

Shuttle bus to many shopping places and airport express, many food shops around hotel, clean and comfortable enough
6.3
The room is very small as other hotel in HK. The free wi-fi is unusable. The signal was bad. It is really slow. Room is clean but we just figure out that, the don't make up room everyday. We have to press "make up room" button to get new towel, new set of soap and shampoo and garbage trashed.
Tony S. Pelancong perniagaan United States of America, 12 Julai 2014
Convenient location

Location, clean, affordable
8
Good option for an affordable stay in HK. I am a long-time resident of HK who is now posted in Shanghai, so I know the city well. It is a good quality hotel, convenient location at a resaonable price.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik MandiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik FitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter TetamuDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter TetamuDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter TetamuDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PersekitaranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PersekitaranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PersekitaranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PersekitaranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik FitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik MandiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik MandiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bahagian Luar Hotel

Ulasan Pelanggan - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3A07