Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat Bagus

7.8

daripada 3882 ulasan

4 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
7.8
Lokasi
7.4
Layanan Kakitangan
8.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.4
Keselesaan/Standard Bilik
8.1
Makanan/Tempat Makan
6.6
Semua ulasan (3882)
Saring ikut:
Nur M. Pasangan Malaysia, 22 Januari 2015
baik dan berpuashati

1. murah, 2. bersih, 3. mewah
8
segalanya baik seperti yang saya bayangkan
Zuraida M. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 22 November 2014
Lokasi yang strategik

bilik yang kemas
8.7
Borhanuddin S. Pasangan Malaysia, 27 Ogos 2013
penginapan yang selesa

(1 layanan staff yang baik (2 bas basshunter ulangalik tepat pada waktunya (3 tempat yang mudah di cari
9.7
penginapan tak ada masaalah,sebab pergi bercuti hanya dua orang bersama isteri,layanan staff yang sangat membantu semasa saya tinggal hotel ini,walaupun agak jauh dengan station mrt busshunter berjadual tepat waktunya akan hantar ke station mrt terdekat,makanan halal saya ada bawa sedikit dari Malaysia dan restuaran halal jugak terdapat di persekitaran hotel dan lady market.
Nursalwana T. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 24 Ogos 2012
the best hotel in town

Perkhifmatan yang pantas, staff yang baik dan banyak membantu
9
Saya sangat enjoy tinggal di hotel ini dengan anak anak kecil kerana kakitangannya sangat ramah dan penuh senyuman serta sangat membantu malah mereka juga faham sedikit english . Paling seronok adalah perkhidmatan shuttle bas nya percuma sahaja ke beberapa lokasi MTR dan shopping mall inilah yang memudahkan perjalanan saya di hong kong
Tip Membeli Belah: Apa bila shuttle bas berhenti di langham mall anda hanya berjalan kaki sedikit untuk ke ladies market dan ke mogkok station
Chong W. Pasangan Malaysia, 23 Mei 2016
Value for money and good location
5
The hotel is good to stay and consider convenient location.
Shu W. Pasangan Hong Kong, 21 Mei 2016
Disappointed about the arrangement
4
This is a deserved hotel for people who preferred to spend less money tht enjoying the 4 stars hotel. However, They did not provide me a big bed but provided me two single beds even if I reminded the staff when I check-in at the front counter. As u know, I go with my gf, and ur hotel did not provide me a queen size bed, it makes me tht fully disappointed abt this hotel. by the way, the hygiene level is satified.
Kok W. Keluarga dengan anak remaja Singapore, 20 Mei 2016
Nil.
5.7
Very good staff services.
Mei Y. Keluarga dengan anak remaja Singapore, 18 Mei 2016
nil
5.7
nil
Ter Y. Kumpulan Singapore, 17 Mei 2016
Value for money hotel
5.7
The best thing about this hotel is they lend you a free smartphone to use. It saves you the trouble of getting a SIM card for your own phone. Another plus point is you can use their phone to make free international calls to a few countries.
Ching F. Pasangan Malaysia, 17 Mei 2016
Excellent stay in Hong Kong
6
A memorable stay at Hong Kong for us. I celebrated my wife's birthday at this hotel and after the hotel get to know about it, the hotel staff even provided us with a birthday cake and a bottle of red wine for us to celebrate in the room ! A very nice hotel with very clean room and friendly staff to begin. The location of the hotel is quite good with McDonald and other food stall just within walking distance. The Hotel also provide us with a free mobile phone that can free calls and surf the internet for free! There is also a free shuttle hourly and departs sharply every hour without delay. Free wifi in the room too.
1 - 4 daripada 4 ulasan
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Padang GolfDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kemudahan-KemudahanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik MandiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik FitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PersekitaranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kemudahan-KemudahanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pengangkutan BerdekatanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik MandiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Bilik Tetamu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kaunter TetamuDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobi


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B01