atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Emerald Garden Hotel

Jalan Kolonel Laut Yos Sudarso No.1, Medan Petisah, Medan, Indonesia 20235 (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Mesyuarat Emerald Garden Hotel Medan - Ballroom Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Mandi Emerald Garden Hotel Medan - Kemudahan-Kemudahan Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Ballroom Emerald Garden Hotel Medan - Kemudahan-Kemudahan Emerald Garden Hotel Medan - Lobi Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Restoran Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Restoran Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Lobi Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu
Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Lobi Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Lobi Emerald Garden Hotel Medan - Ruang Istirehat Eksekutif Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu
Kawasan: Medan Petisah Jumlah bilik: 158
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.3

daripada 122 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.3
Lokasi
7.2
Layanan Kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.5
Keselesaan/Standard Bilik
7.3
Makanan/Tempat Makan
6.7
Semua ulasan (122)
Saring ikut:
Noorul N. Pelancong solo Malaysia, 13 September 2014
Hotel lama tp sedang dinaiktaraf

Senang ke mana mana kerana lokasinya, staff yang mesra dan membantu dan makanan yang disediakan
7
Saya sering menginap di hotel ini jika ke medan
Noorul N. Pelancong solo Malaysia, 05 September 2013
Hotel pelbagai aktiviti

Terdapat aktiviti untuk setiap lapisan umur
6.3
Banyak - banyak hotel yang saya menginap, hotel ini boleh dikatakan mempunyai WiFi yang boleh digunakan di dalam bilik tidur berbanding dengan hotel yang pernah saya diami sebelum ini di Medan.
Jasmin M. Pasangan Malaysia, 18 Julai 2012
hotel yang cantik bersih dan selesa

senang untuk dapatkan pengangkutan awam, berhampiran dengan pajak ikan, patisa dan pasaraya
8
hotel yang bersih selesa menarik dan pelbagai kemudahan hotel. Pekerja yang membantu, tidak sombong dan bekerjasama.
Tip Membeli Belah: Pajak ikan. Terkenal dengan barangan muslimah seperti jubah, tudung, aksesori wanita, telekung, kain pasang dan banyak lagi. Barang yang berkualiti dgn harga yang berpatutan. Lebih berkonsepkan bazar dan boleh tawar menawar.
Muhammad B. Pelancong solo Indonesia, 25 September 2011
Hotel yang bersih

lokasi yang strategis
6
hotel yang sangat menyenangkan, dengan pelayanan yang ramah, fasilitas yang memadai, lokasi yang strategis dekat dengan pusat kota. apabila malam menjelang tersedia tempat-tempat hiburan yang dekat dengan lokasi hotel. untuk pencinta wisata kuliner dapat menggunakan transportasi khas kota medan, untuk berwisata ke area merdeka walk, hanya berjarak sekitar 500 meter dari hotel. disitu tersedia bermacam-macam makanan dalam dan luar negeri. untuk wisata belanja dapat pergi ke plaza medan fair yang juga tidak jauh dari lokasi hotel. bila menginginkan wisata pegunungan dapat berwisata ke arah berastagi atau prapat
Tip Kehidupan Malam: kunjungi retro yang hanya berjarak 500 m
Jessica T. Pelancong solo Malaysia, 05 Januari 2015
Average Stay
5.3
Bad. I was placed in smoking room area. Bed sheets are stained and dirty.
Patricia L. Kumpulan Indonesia, 03 Januari 2015
4* is overrated

One thing good of this hotel is only breakfast
5.7
For a 4* hotel, Emerald is overrated. we were check in around 3p.m. and the rooms were not ready yet. From 4 rooms, they can only provide us 2 rooms. They told us that the other 2 rooms are in the process, they asked us to wait. That's find with us. Therefore our group decided to go for sightseeing. At 7pm, one of the the front office staff called me and she told me that the rooms ready. That's good I said, we will take the keys when we're done. But unfortunately, when we're back to the hotel around 9pm the receptionist only give me 1 room and ask me to wait for the other room. That's really disappointed......!!! They insisted to give me a smoking room, which I definitely refuse. The way they run this hotel is just like run a hostel and not a 4* star hotel.
Patricia L. Kumpulan Indonesia, 03 Januari 2015
This hotel is overrated

Only breakfast, the rest not recommended
5.3
Disappointed..........they can only provide all of our rooms after 9pm! :(
Syazwan Z. Kumpulan Malaysia, 28 Disember 2014
“Relax on a wonderful Garden Resort”

“Average!”
6
I stayed in Emerald Garden Resort for five nights and enjoyed it very,very much. Was very relaxing and quiet, ideal for a well deserved rest after snorkeling tours. Clean, EXCELLENT service and a "WONDERFUL BREAKFAST" Walking distance from Shopping and my favorite restaurant in Thailand. "Bussaba Thai."
Saravanan S. Pasangan Malaysia, 28 September 2014
Mediocre hotel and awful service

Location, location and location!
3.7
I've stayed at this hotel over the years due to its ideal location whenever I'm in town, but I guess this will be my last... Staff service standards were awful, and they are simply on the right track to become another below average hotel in Medan... Parking space is very limited, and they'do make you park at the nearby field which is muddy when it rains while they reserve the available ones for God knows who.... Security is almost nonexistent when you have suspicious people loitering near the rooms.... Avoid this hotel - there are always better ones in Medan if you're willing to pay a bit more....
Mohd S. Pelancong perniagaan Malaysia, 02 September 2014
free transfer to / from airport

music n cool
8.3
Good

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Emerald Garden Hotel MedanEmerald Garden Hotel Medan - Bilik MesyuaratEmerald Garden Hotel Medan - BallroomEmerald Garden Hotel Medan - Bilik MandiEmerald Garden Hotel Medan - Kemudahan-KemudahanEmerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - BallroomEmerald Garden Hotel Medan - Kemudahan-KemudahanEmerald Garden Hotel Medan - LobiEmerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - RestoranEmerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - RestoranEmerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - LobiEmerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - LobiEmerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - LobiEmerald Garden Hotel Medan - Ruang Istirehat EksekutifEmerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu Emerald Garden Hotel Medan - Bilik Tetamu


AS-AGWEB-3C06