atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Marina Bay, Singapura 189560 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Fairmont Singapore Singapura - Bahagian Luar Hotel Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Mandi Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Kolam renang Fairmont Singapore Singapura - Bilik Fitness Fairmont Singapore Singapura - Spa Fairmont Singapore Singapura - Restoran Fairmont Singapore Singapura - Restoran
Fairmont Singapore Singapura - Bilik Mesyuarat Fairmont Singapore Singapura - Ballroom Fairmont Singapore Singapura - Bilik Mesyuarat Fairmont Singapore Singapura - Ballroom Fairmont Singapore Singapura - Ballroom Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Lobi
Kawasan: Marina Bay Jumlah bilik: 769

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.6

daripada 1662 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.0
Lokasi
9.3
Layanan kakitangan
8.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.8
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.8
Makanan/Makan Malam
7.9
Semua ulasan (1662)
Senarai mengikut:
Hendra S. Keluarga dengan anak dewasa Indonesia, 29 Julai 2013
Hotel yang istimewa dengan mall yang Ada di hotel

Pemandangan.pelayanan Dan makanan
7.7
Sangat memuaskan Dan saya 2 Kali menginap di fairmont
Tany L. Pelancong solo Indonesia, 11 Julai 2013
hotel yang strategis dan nyaman

bersih, kamar luas, strategis
8.3
Saya merasa puas dan berniat untuk kembali menginap di hotel ini. Karena letaknya yg strategis dan mudah dijangkau dgn mrt.
Napasagorn V. Keluarga dengan anak dewasa Thailand, 14 September 2014
Pleasant stay: Family vacation

Location, view, cinvenience
9.3
A great stay, happy family time. Private.
Michael P. Pasangan Philippines, 14 September 2014
My 2nd Stay in Fairmont experience

Location, Filipino Staff, Spa!
8
Well, the room at the bedside table is a bit dusty. This was not as I expected.
Mohammad F. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 14 September 2014
Fast check in and check out

Location , value for money and customer service
10
We enjoyed our staycation.
Hendra S. Pelancong perniagaan Indonesia, 12 September 2014
fairmont singapore

centrally located, good amenities with MRT network below
8.3
comfortable and pleasant as usual
Glennuel W. Pasangan Philippines, 10 September 2014
The best!

Classy, big room and near raffles mall
9.3
My request was able to do which exceeds my expectations. They give me complementary that aint included in the package which is totally perfect! Fast internet connection. My birthday surprise setup for my partner turns into superb. Thanks to Hazel and her team for helping me out through out the preparation. Will definitely go back here! :D
Eunice C. Keluarga dengan anak dewasa Hong Kong, 09 September 2014
Comfortable

Convenient, comfortable, good facilities
8.7
Christine L. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 08 September 2014
Fairmont

Food, service , cleanliness
9
Sirirath S. Pelancong perniagaan Australia, 02 September 2014
very good service clean room.

reception staff , tax booking to airport and room quality
9.3
very good room and facilities and friendly staff. ALso lovely smell at reception

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Fairmont Singapore SingapuraFairmont Singapore Singapura - Bahagian Luar HotelFairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik MandiFairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Kolam renangFairmont Singapore Singapura - Bilik FitnessFairmont Singapore Singapura - SpaFairmont Singapore Singapura - RestoranFairmont Singapore Singapura - RestoranFairmont Singapore Singapura - Bilik MesyuaratFairmont Singapore Singapura - BallroomFairmont Singapore Singapura - Bilik MesyuaratFairmont Singapore Singapura - BallroomFairmont Singapore Singapura - BallroomFairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Lobi


AS-AGWEB-3C01