atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Marina Bay, Singapura 189560 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Fairmont Singapore Singapura - Bahagian Luar Hotel Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Mandi Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Kolam renang Fairmont Singapore Singapura - Bilik Fitness Fairmont Singapore Singapura - Spa Fairmont Singapore Singapura - Restoran Fairmont Singapore Singapura - Restoran
Fairmont Singapore Singapura - Bilik Mesyuarat Fairmont Singapore Singapura - Ballroom Fairmont Singapore Singapura - Bilik Mesyuarat Fairmont Singapore Singapura - Ballroom Fairmont Singapore Singapura - Ballroom Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Lobi
Kawasan: Marina Bay Jumlah bilik: 769

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.6

daripada 1706 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.0
Lokasi
9.3
Layanan kakitangan
8.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.8
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.9
Makanan/Makan Malam
7.9
Semua ulasan (1706)
Saring mengikut:
Anira C. Pelancong perniagaan Malaysia, 25 September 2014
Penginapan yang selesa dan lokasi yang strategik

Lokasi, kemudahan dan layanan petugas yang baik
9.3
Saya tidak punya banyak masa untuk ke sana ke mari kerana menghadiri persidangan. Justeru, kemudahan dan lokasi hotel yang strategik banyak membantu saya menikmati sedikit masa terluang tanpa perlu pergi jauh. Segala-galanya ada di sini.
Hendra S. Keluarga dengan anak dewasa Indonesia, 29 Julai 2013
Hotel yang istimewa dengan mall yang Ada di hotel

Pemandangan.pelayanan Dan makanan
7.7
Sangat memuaskan Dan saya 2 Kali menginap di fairmont
Tany L. Pelancong solo Indonesia, 11 Julai 2013
hotel yang strategis dan nyaman

bersih, kamar luas, strategis
8.3
Saya merasa puas dan berniat untuk kembali menginap di hotel ini. Karena letaknya yg strategis dan mudah dijangkau dgn mrt.
Johnson Y. Pasangan Singapore, 19 Oktober 2014
City hotel

View shopping central
7.7
This is a city hotel that has everything with in the reach of the hotel
Ivan K. Kumpulan Singapore, 18 Oktober 2014
Great location

Spacious bathroom, comfy bed, great location
9.3
Very enjoyable staycation :)
Norintan S. Pasangan Singapore, 18 Oktober 2014
Great

Cleanliness, comfort, location
9.7
Tim K. Pelancong perniagaan United States of America, 16 Oktober 2014
6537 Decommission

Location, Hotel Condition, Food
10
My stay this time was short, but I had all the comfort of home. I love staying at the Fairmont, but I also visit The Swissotel-Samford. It depends on the price at the time. I enjoy the City Hall area, everything is conveniently located. (shopping,food,nightlife, etc.) I'm currently planning another trip to Singapore in March, this one for pleasure. I hope to be able to afford the Fairmont on this trip also.
Myeong H. Pelancong perniagaan South Korea, 13 Oktober 2014
it was nice hotel

convenient location to reach to our office and famous spot in Singapore, Very kind staff, very
9
It is always good hotel for me.
Muchchapun C. Pelancong perniagaan Thailand, 13 Oktober 2014
I have not got anything as I have requested.

Good location. Near MRT City hall, raffle place.
6.3
I have requested for the room away elevator, but I got the room at the corner of elevator. I have requested the room on the higher floor, but I got the room at above swimming pool which I can not open curtain even daytime. Also noisy whole day. Not privatcy completely on during my 3 stay nights. This would be the first and the last time for me with Fairmont Singapore hotel.
Chen N. Pasangan Malaysia, 13 Oktober 2014
Average stay but room not clean enough

Superb location, spacious room, nicely design lobby
6.7
It was overall an average stay but the cleanliness of the room was not able to match up to our expectations with respect to the hotel ratings and the price paid

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Fairmont Singapore SingapuraFairmont Singapore Singapura - Bahagian Luar HotelFairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik MandiFairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Kolam renangFairmont Singapore Singapura - Bilik FitnessFairmont Singapore Singapura - SpaFairmont Singapore Singapura - RestoranFairmont Singapore Singapura - RestoranFairmont Singapore Singapura - Bilik MesyuaratFairmont Singapore Singapura - BallroomFairmont Singapore Singapura - Bilik MesyuaratFairmont Singapore Singapura - BallroomFairmont Singapore Singapura - BallroomFairmont Singapore Singapura - Bilik Tetamu Fairmont Singapore Singapura - Lobi


AS-AGWEB-3C01