Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macau (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Galaxy Macau Macau - Bilik Tetamu Galaxy Macau Macau - Bilik Tetamu Galaxy Macau Macau - Bilik Mandi Galaxy Macau Macau - Bilik Mandi Galaxy Macau Macau - Pantai Galaxy Macau Macau - Pantai Galaxy Macau Macau - Pantai Galaxy Macau Macau - Bufet Galaxy Macau Macau - Bahagian Dalaman Hotel Galaxy Macau Macau - Bahagian Dalaman Hotel Galaxy Macau Macau - Bilik Suite Galaxy Macau Macau - Bilik Suite Galaxy Macau Macau - Kolam renang Galaxy Macau Macau - Kolam renang Galaxy Macau Macau - Bahagian Luar Hotel Galaxy Macau Macau - Kemudahan Rekreasi
Galaxy Macau Macau - Spa Galaxy Macau Macau - Kedai Runcit Galaxy Macau Macau - Kolam renang Galaxy Macau Macau - Bahagian Luar Hotel Galaxy Macau Macau - Bahagian Luar Hotel Galaxy Macau Macau - Lobi Galaxy Macau Macau - Pub/Ruang Rehat Galaxy Macau Macau - Pub/Ruang Rehat Galaxy Macau Macau - Kolam renang Galaxy Macau Macau - Bilik Suite Galaxy Macau Macau - Bilik Mandi Galaxy Macau Macau - Bilik Mandi
Kawasan: Taipa / Cotai Jumlah bilik: 1449
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.7

berdasarkan
6357 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.4
Lokasi
8.6
Layanan Kakitangan
9.0
Keadaan Hotel/Kebersihan
9.2
Keselesaan/Standard Bilik
8.9
Makanan/Tempat Makan
8.1
Semua ulasan (6357)
Saring ikut:
Azmi M. Kumpulan Malaysia, 05 September 2012
hotel yang penuh dengan kemewahan

mempunyai pantai sendiri dan bilik yg begitu selesa
9.7
Hotel yg memberi keriangan utk beriadah bersama keluarga. Mempunyai bilik yang begitu selesa dan memberikan ciri ciri kemewahan kepada tetamu,mempunyai dua tarikan untuk dilihat pengunjung iaitu ruang diamond dan kristal yg begiti mengujakan,hotel yg harus dipilih utk percutian yg penuh gaya dan kemewahan.pengangkutan percuma utk ke seluruh kota macau
Laporkan ulasan ini
Lilian C. Keluarga dengan anak kecil China, 26 Ogos 2015
Nice hotel for families

Good facilities for families with kids. Friendly and polite staffs who always wear smiles on their faces and ready to serve your needs
7.7
The only problem is the bed. The matress and pillows are too soft and not supportive at all.
Laporkan ulasan ini
Charensak S. Pelancong bisnes Thailand, 19 Ogos 2015
Great 5 Stars Hotel

Luxury
9
Great
Laporkan ulasan ini
Sau M. Pasangan United Kingdom, 17 Ogos 2015
Not bad

Clean, Good location and friendly staff
7.3
The room was smaller than I expected since i have stayed at the Venetian before, however it was comfortable and clean. The staff were very friendly and knew that it was my birthday organised a cake to be sent to our room. The restaurants were all packed and since we didn't have a booking on a Saturday we had to wait until 8.30pm. We finally seats at the Festive dinner Buffet for 498MOP. It was totally awful, there was no taste in the sushi and the sashimi tasted like it's been there forever. The noodles were cooked for you but there only a few strands per a bowl. Anyhow the hotel itself is still full of people wandering around and so very crowded and busy. However, we went over to the Venetian and the situation there seem worse. You can pop over Broadway Hotel which is new but there's nothing there worth seeing. The Shuttle bus were convenient but had to wait a long time sometimes and so was the taxi rank. Hint of advice; if the weather allows, suggest to walk to outside restaurants then to wait 20 mins for the taxi etc, it's all very nearby.
Laporkan ulasan ini
Kittiphoom C. Kumpulan Thailand, 14 Ogos 2015
nice place and service

Nice room and clean
9.3
Laporkan ulasan ini
Wong W. Pasangan Hong Kong, 11 Ogos 2015
Nice hotel

nice hotel,swimming pool
9
Laporkan ulasan ini
Yuen T. Keluarga dengan anak remaja China, 11 Ogos 2015
Not for family of four!

Swimming and no more!
6.3
We have two big kids going with us. They are 10 and 14. We need to pay extra when go swimming! That's not fair!
Laporkan ulasan ini
Dew C. Kumpulan Malaysia, 10 Ogos 2015
Will stay there again on next visit

Staffs are really polite and quick in response. Location is good and hotel do provides lot of shuttle bus to travel in and out from other hotels. Hotel itself is well design and big.
9.3
Pleasant, quiet and served well by the staffs in the hotel.
Laporkan ulasan ini
Jennie C. Pasangan Malaysia, 08 Ogos 2015
NICE HOTEL AND LOCATION

SHOPPING, NICE ROOM, FRIENDLY STAFF
9
This is my first time stay in this hotel. Very good and nice hotel, good very nice too. The room very comfortable and beautiful. Me and my husband very like the big bed. Will stay again for this hotel for next trip.
Laporkan ulasan ini
Wing S. Keluarga dengan anak kecil Hong Kong, 04 Ogos 2015
nice

nice swimming pool
9.7
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Galaxy Macau MacauGalaxy Macau Macau - Bilik Tetamu Galaxy Macau Macau - Bilik Tetamu Galaxy Macau Macau - Bilik MandiGalaxy Macau Macau - Bilik MandiGalaxy Macau Macau - PantaiGalaxy Macau Macau - PantaiGalaxy Macau Macau - PantaiGalaxy Macau Macau - BufetGalaxy Macau Macau - Bahagian Dalaman HotelGalaxy Macau Macau - Bahagian Dalaman HotelGalaxy Macau Macau - Bilik SuiteGalaxy Macau Macau - Bilik SuiteGalaxy Macau Macau - Kolam renangGalaxy Macau Macau - Kolam renangGalaxy Macau Macau - Bahagian Luar HotelGalaxy Macau Macau - Kemudahan RekreasiGalaxy Macau Macau - SpaGalaxy Macau Macau - Kedai RuncitGalaxy Macau Macau - Kolam renangGalaxy Macau Macau - Bahagian Luar HotelGalaxy Macau Macau - Bahagian Luar HotelGalaxy Macau Macau - LobiGalaxy Macau Macau - Pub/Ruang RehatGalaxy Macau Macau - Pub/Ruang RehatGalaxy Macau Macau - Kolam renangGalaxy Macau Macau - Bilik SuiteGalaxy Macau Macau - Bilik MandiGalaxy Macau Macau - Bilik MandiGalaxy Macau Macau - Bilik MandiGalaxy Macau Macau - Bilik MandiGalaxy Macau Macau - Bilik SuiteGalaxy Macau Macau - Bilik SuiteGalaxy Macau Macau - Bilik SuiteGalaxy Macau Macau - Bilik SuiteGalaxy Macau Macau - Bahagian Luar HotelGalaxy Macau Macau - Balkoni/TeresGalaxy Macau Macau - Kolam renangGalaxy Macau Macau - Bilik SuiteGalaxy Macau Macau - Bilik Tetamu Galaxy Macau Macau - Kolam renangGalaxy Macau Macau - Bilik SuiteGalaxy Macau Macau - KasinoGalaxy Macau Macau - Bilik SuiteGalaxy Macau Macau - KasinoGalaxy Macau Macau - KasinoGalaxy Macau Macau - Kolam renangGalaxy Macau Macau - Bilik SuiteGalaxy Macau Macau - Pelan LantaiGalaxy Macau Macau - Kedai RuncitGalaxy Macau Macau - Kolam renangGalaxy Macau Macau - Kolam renangGalaxy Macau Macau - Kolam renangGalaxy Macau Macau - Bahagian Luar HotelGalaxy Macau Macau - Bahagian Luar HotelGalaxy Macau Macau - Kolam renang


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B08