Akaun Saya (daftar masuk)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Gateway Hotel (Marco Polo)

13 Canton Road, Harbour City, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

yang dahulu : Gateway Hotel

Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Laluan Masuk Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Laluan Masuk Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Kaunter Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Lobi Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Lobi Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Lobi Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Makanan dan Minuman Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Makanan dan Minuman Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Makanan dan Minuman Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Makanan dan Minuman Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Makanan dan Minuman Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ruang Istirehat Eksekutif Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ruang Istirehat Eksekutif Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ruang Istirehat Eksekutif Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu
Lokasi: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 400
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

Cemerlang

8.4

daripada 1188 ulasan

Nilai untuk wang
7.8
Lokasi
9.4
Layanan kakitangan
8.3
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.4
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.8
Makanan/Makan Malam
7.7
Semua ulasan (1188)
Mohd H. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 02 Disember 2012
Dikelilingi pusat membeli belah barangan berjenama

Layanan yang super mesra
9.3
Hotel terbaik dengan layan house keeping 24 jam. Layanan kakitangan yang mesra dan sering membantu anda. Rangkaian televisyen yang pelbagai dan anda masih boleh menonton rancangan terpilih astro dari Malaysia di sini. Hanya terdapat sedikit gangguan pada siang hari dari jam 0900 hingga 1730, kerana pihak hotel sedang melakukan pengubahsuaian. Berbaloi tinggal di sini kerana lokasinya berhampiran dengan stesen bas, terminal feri ke China dan Central Hong Kong, serta stesen MTR(keretapi bawah tanah), juga berhampiran dengan pelbagai kedai makan Muslim, Kowloon Islamic Center dan Masjid Jamek Kowloon. lokasinya juga berhampiran dengan beberapa tempat menarik di Hong Kong. Pendek kata lokasi menarik Hong Kong bermula di sini.
Tip Membeli Belah: bagi yang gemar barangan berjenama..segalanya bermula di sini.. pelbagai barangan berjenama tulen dijual sekitar hotel ini.. ramai pengunjung sering membeli belah barangan berjenama di sini..segalanya "free duty shop"
Jittima W. Keluarga dengan anak dewasa Thailand, 18 April 2014
Near shopping area nice service ,big bed big room

Modern decoration. Clean near shopping area
8.3
Very good
Sigrid D. Kumpulan Philippines, 13 April 2014
Relaxing weekend

good location for shopping, clean and relaxing rooms
8.3
my only issue here the housekeeping threw my keycard of my padlock, hence when I arrived in the philippines, I checked my things but still cant find the keycard, when we arrived in the room i put the 2 keycards on top of the table, for me not to loose it during my stay in hongkong. Now, I have no choice but to cut the padlock for us to open our luggage. I send an email thru their survey but until now no feed back.
Sandra H. Keluarga dengan anak dewasa United Kingdom, 02 April 2014
A comfortable stay despite bad weather!

Comfortable Room , excellent food, courteous and efficient staff
9.3
Despite the very bad weather the staff were very helpful and informative, helping with bookings And information. The room was very comfortable and when there was a storm we stayed in and enjoyed Room service one night and s buffet dinner another night.
Joselaine G. Keluarga dengan anak kecil Philippines, 02 April 2014
Best for families with young children

Location is superb for dining and shopping, a guy named Roger at the lobby gave us good airport ride tips and newly renovated rooms.
8.3
All in all our family had a pleasant stay at the hotel. Our young kids appreciated the fast Internet and spacious, clean beds. Housekeeping was very fast with our requests...especially when we needed extra water. Highly recommended although price wise, the hotel is not very cheap too.
John V. Pasangan Canada, 01 April 2014
Good location and great for shopping

location, service and dining
9.7
Sunee S. Pelancong solo Thailand, 27 Mac 2014
Nice service

Location, friendship and comfortable
9
Booking pass Agoda.
Jeff S. Pelancong perniagaan Thailand, 26 Mac 2014
Great room space for a HK hotel

Good spacious room
8
Very pleasant stay at Marco Polo. Room ambience was good and room was clean and spacious. Overall the hotel look well maintained. The hotel is located at the shopping district.
Lori C. Pelancong perniagaan Canada, 24 Mac 2014
It was a good stay at a good hotel

central location, very attentive staff, nice rooms
6.7
My stay at the Gateway was a good one. Location was fabulous. Staff was fabulous. Rooms were good as well.
Zhenning L. Pelancong perniagaan China, 23 Mac 2014
It is a very good hotel

Service, environment, comfortable
5.7
We go to hongkomg late, it is lucky that we find this hotel from agoda. After we arrive at the hotel, my family love it very much. Thanks for Agoda!

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Gateway Hotel (Marco Polo) Hong KongGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Laluan MasukGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Laluan MasukGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Kaunter TetamuGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - LobiGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - LobiGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - LobiGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Makanan dan MinumanGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Makanan dan MinumanGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Makanan dan MinumanGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Makanan dan MinumanGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Makanan dan MinumanGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Tetamu Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik MandiGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Bilik Mandi


AS-AGWEB-3B05