Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Gia Bao Grand Hotel

23 Lo Su street, Old Quarter, Daerah Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam 100000

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat Bagus

8.0

daripada 762 ulasan

5 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
8.1
Lokasi
8.6
Layanan Kakitangan
8.2
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.0
Keselesaan/Standard Bilik
8.1
Makanan/Tempat Makan
6.8
Semua ulasan (762)
Saring ikut:
Hasnah Y. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 21 Mac 2015
Hotel keluarga untuk pelbagai tujuan.

Harga amat berpatutan,bilik luas dan bersih serta pekerja hotel yang amat membantu.
8
PENGINAPAN YANG AMAT SELESA UNTUK KELUARGA.BERDEKATAN DENGAN RESTAURANT HALAL LEBIH KURANG 3 MINIT BERJALAN KAKI.PEKERJA HOTEL SEDAYA UPAYA MEMBANTU PELANGGAN UNTUK TEMPAHAN TEKSI,PENGANGKUTAN KETEMPAT-TEMPAT MENARIK DI SEKITAR HANOI.
Laporkan ulasan ini
Hasnah Y. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 18 Mac 2015
Bilik besar,tempat startegik dan murah.

Harga amat berpatutan,bilik luas dan bersih serta pekerja hotel yang amat membantu.
8.3
Mudah mencari makanan halal.Terdapat sebuah restauran halal di depan hotel' Restaurant Litle India'.Makanan di sini sungguh lazat.Ada pelbagai menu untuk pilihan pelanggan.Juga terdapat masakan seperti di Malaysia.
Laporkan ulasan ini
Hasnah Y. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 15 Mac 2015
Hotel keluarga untuk pelbagai tujuan.

Harga amat berpatutan,bilik luas dan bersih serta pekerja hotel yang amat membantu.
8.3
pENGINAPAN YANG SUNGGUH MENYENANGKAN.KEADAAN HOTEL YANG SELESA,PEKERJA HOTEL YANG AMAT MEMBANTU PELANGGAN UNTUK MENDAPATKAN PELBAGAI KEPERLUAN SEPERTI PENGANGKUTAN ,TEMPAHAN LAWATAN DLL.
Laporkan ulasan ini
Ahmad R. Pelancong bisnes Malaysia, 20 Mac 2013
Cantik dan selesa, dekat dengan pusat beli belah.

Moden, bersih, layanan mesra, dan kedudukan yang strategik.
9
Great and will come back for the location is very convenient.
Laporkan ulasan ini
Faizal I. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 02 Mac 2013
Lokasi terbaik untuk pengunjung Muslim

Perkhidmatan disediakan terbaik dari masa ke semasa
8
Keadaan bilik hotel yang amat memuaskan disamping layanan mesra daripada pekerja-pekerja hotel sentiasa membantu agar percutian di Hanoi lebih bermakna dengan kenang-kenangan indah tersemat dihati selamanya.
Tip Restoran: Kepada Muslim terdapat beberapa restoran halal berdekatan dengan hotel agak mudah dengan hanya berjalan kaki untuk ke destinasi restoran halal tersebut.
Laporkan ulasan ini
Kok K. Pelancong bisnes Singapore, 18 Mei 2016
My third or fourth stay here
5.3
Good place to stay here for business travelers. My repeated visit again
Laporkan ulasan ini
Pokai L. Keluarga dengan anak kecil Taiwan, 03 Januari 2016
Good hotel we will re booking next time.

good location, good staff, very cleanly
10
Laporkan ulasan ini
Trung N. Pasangan Ireland, 30 Disember 2015
Unacceptable service
2
I had booked my room 2 months in advance, but on arriving at the hotel they could not provide me with my room. Their reason - the room had a fault that needed repairing. I'm pretty sure this meant they rented out the room to someone else already so they were fully booked. So as long as someone comes to pay for a room, your booking won't be honoured! They referred us to another hotel and paid the taxi for it, but the quality of that hotel was not up to the same standard. I tried to argue that point, based on a comparison of rates to get some kind of refund, but to no avail. Breakfast was terrible and the bathroom stank of a sewage smell. My initial booking was partly based on having a bathtub, which they could not offer - not that I'd want to have a soak in a stinking bathroom! I reluctantly stayed until I could sort out a new hotel to stay at. I will never book a room in either of these 2 hotels in the future!!
Laporkan ulasan ini
Lee C. Kumpulan Malaysia, 28 September 2015
satisfied

no commend
7.7
satisfied for the money paid but no lift connected to the 6th & 7th floor !
Laporkan ulasan ini
Mai N. Keluarga dengan anak kecil United States of America, 18 Julai 2015
Nice hotel to stay in Hanoi old town!

Location, very nice staff, spacious deluxe room
8
The hotel is nice and the front desk & staff is really nice and friendly specially Trinh & Ha. We had a Halong bay tour and they kept our luggage before staying at the hotel no problem at all. The space in deluxe room is really spacious compare to the normal room.
Laporkan ulasan ini
1 - 5 daripada 5 ulasan
Gia Bao Grand Hotel HanoiGia Bao Grand Hotel Hanoi - Kaunter TetamuGia Bao Grand Hotel Hanoi - Bilik Tetamu Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Bahagian Dalaman HotelGia Bao Grand Hotel Hanoi - Bilik Tetamu Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Bilik MandiGia Bao Grand Hotel Hanoi - Bilik Tetamu Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Bilik Tetamu Gia Bao Grand Hotel Hanoi - LobiGia Bao Grand Hotel Hanoi - RestoranGia Bao Grand Hotel Hanoi - RestoranGia Bao Grand Hotel Hanoi - Bilik Tetamu Gia Bao Grand Hotel Hanoi - BufetGia Bao Grand Hotel Hanoi - Bilik Tetamu Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Bilik Tetamu Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Bilik Tetamu Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Bilik Tetamu Gia Bao Grand Hotel Hanoi - RestoranGia Bao Grand Hotel Hanoi - Bilik Tetamu Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Bilik Tetamu Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Bilik Tetamu Gia Bao Grand Hotel Hanoi - RestoranGia Bao Grand Hotel Hanoi - Lobi


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B02