atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapura 228221 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Goodwood Park Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel Goodwood Park Hotel Singapura - Lobi Goodwood Park Hotel Singapura - Kolam renang Goodwood Park Hotel Singapura - Kolam renang Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Fitness Goodwood Park Hotel Singapura - Restoran Goodwood Park Hotel Singapura - Restoran Goodwood Park Hotel Singapura - Restoran Goodwood Park Hotel Singapura - Restoran Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu
Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu
Kawasan: Orchard Jumlah bilik: 233
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.4

daripada 2184 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.9
Lokasi
8.9
Layanan kakitangan
8.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.5
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.5
Makanan/Makan Malam
8.0
Semua ulasan (2184)
Saring mengikut:
Mohammad A. Keluarga dengan anak dewasa Brunei Darussalam, 13 Disember 2014
Hotel ini memang bagus dan selesa tuk ddiami..

service...location n suasana sekeliling
10
Sangat berpuasati dan akan dtg kesini lagi nanti....
Nuraini M. Pasangan Malaysia, 01 Disember 2012
Bangunan kolonial dgn kemudahan serba moden

Layanan serta restoran yg pelbagai
8.7
Bilik yg luas dan selesa dengar decor yang sangat menarik. Sesuai untuk yang berkeluarga. Hotel berhampiran dgn pusat membeli-belah dan jalan-jalan utama. Hidangan makan pagi yang pelbagai dari hidangan barat dan tempatan. Hotel juga mempunyai restoran makanan barat dan cina bagi mereka yang tidak mahu keluar dari hotel. Berdekatan dengan tempat makan yang halal dengan harga yang berpatutan.
Lim B. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 21 Disember 2014
great hotel

spacious room, privacy, home feel
8
great place and location. clean
Richard B. Pasangan Singapore, 21 Disember 2014
Had a good time

The hotel was very near town area as in literally can walk to town, the room was big and comfortable. Lastly the room even had a fan which make it felt like home.
10
Martina D. Keluarga dengan anak dewasa Germany, 18 Disember 2014
We loved the hotel

Location green oasis in the center of the city, atmosphere homely feel no high rise , great big rooms
2.7
We very much enjoyed our stay
Ong K. Pasangan Singapore, 17 Disember 2014
love my stay

cleanliness, service and location
8.7
decide to have anniversary stay at here since my first stay was good. I simply love their good services and warm smile.
Fong Y. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 15 Disember 2014
Our holiday stay

location, great swimming pool, good food
7.3
Great, shopping and food! Great deep pool for family fun and laughter
Peteris C. Keluarga dengan anak dewasa Australia, 14 Disember 2014
Good old Goodwood Park

The Colonial Atmosphere
9.7
We really enjoyed our stay at the Goodwood Park. Excellent service, beautiful room. Very quiet dark room with shutters for sleeping in. Comfortable bed and pillows. 2 Beautiful pools and the gym well equipped. Close to shops and food halls, restaurants. Very close to MRT station. Our teen daughter loved it too.
Xinyi C. Pelancong solo China, 14 Disember 2014
Good location but quiet

Clean good location staff friendly
9.7
Ng C. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 12 Disember 2014
Great staycation

Pool, low crowd and location
8.7
Had a great stay with my family. When the kids enjoy the stay is great!

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Goodwood Park Hotel SingapuraGoodwood Park Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelGoodwood Park Hotel Singapura - LobiGoodwood Park Hotel Singapura - Kolam renangGoodwood Park Hotel Singapura - Kolam renangGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik FitnessGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik MesyuaratGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik MesyuaratGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik MesyuaratGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu


AS-AGWEB-3B08