atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapura 228221 (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Goodwood Park Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel Goodwood Park Hotel Singapura - Lobi Goodwood Park Hotel Singapura - Kolam renang Goodwood Park Hotel Singapura - Kolam renang Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Fitness Goodwood Park Hotel Singapura - Restoran Goodwood Park Hotel Singapura - Restoran Goodwood Park Hotel Singapura - Restoran Goodwood Park Hotel Singapura - Restoran Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu
Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu
Kawasan: Orchard Jumlah bilik: 233
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.4

daripada 2287 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.9
Lokasi
8.9
Layanan Kakitangan
8.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.5
Keselesaan/Standard Bilik
8.5
Makanan/Tempat Makan
8.0
Semua ulasan (2287)
Saring ikut:
Mohammad A. Keluarga dengan anak dewasa Brunei Darussalam, 13 Disember 2014
Hotel ini memang bagus dan selesa tuk ddiami..

service...location n suasana sekeliling
10
Sangat berpuasati dan akan dtg kesini lagi nanti....
Nuraini M. Pasangan Malaysia, 01 Disember 2012
Bangunan kolonial dgn kemudahan serba moden

Layanan serta restoran yg pelbagai
8.7
Bilik yg luas dan selesa dengar decor yang sangat menarik. Sesuai untuk yang berkeluarga. Hotel berhampiran dgn pusat membeli-belah dan jalan-jalan utama. Hidangan makan pagi yang pelbagai dari hidangan barat dan tempatan. Hotel juga mempunyai restoran makanan barat dan cina bagi mereka yang tidak mahu keluar dari hotel. Berdekatan dengan tempat makan yang halal dengan harga yang berpatutan.
Timothy F. Pasangan United States of America, 22 Mac 2015
Great stay!

Location, decore, room quality
9.3
Great stay! Beautiful architecture.
Kwee L. Pasangan Singapore, 20 Mac 2015
Bad experience

location, staff service, food
7.3
Bad experience initially. We changed our room twice. Firstly the ceiling was dripping water, next the room was not cleared. Third the hotel was under renovation.
Steven W. Pasangan Malaysia, 16 Mac 2015
Steps away from the bustling Orchard Road

Comfort, Servicea and Cleanliness
8.3
Our hotel of choice whenever we are in Singapore.
Ng S. Kumpulan Singapore, 14 Mac 2015
Birthday Staycation!

Location, Staff, ambience
9
the Lobby staffs were very very professional. They greeted you with a smile and always keeping an eye on your movement should you require any assistance. I booked a Mayfair room and one split level studio, they upgraded my normal mayfair room to a split level studio too! Saying that we can then stay side by side. How How sweet! This alone made our day.
Margaret N. Pelancong perniagaan United States of America, 14 Mac 2015
Needs Updating

Food, Front Desk Service, Pool
8
The hotel is very classy, except my room smelled horrible. Maybe it was a smoking bedroom, but if there was an option, you should have asked me if I prefer smoking or nonsmoking room upon the time of check in, right? I think the room could have some updating done. Some of the staff came and opened my room door on the day of check in to confirm if I had two single beds. This is something you could have confirmed before my check in, right?
Gautam L. Keluarga dengan anak kecil India, 11 Mac 2015
great lication, ideal for children

room size, pool and food
8.7
Boaz M. Pelancong perniagaan Israel, 09 Mac 2015
nice

pool. Chinese restaurant. room
7.7
Enjoyable. Mix of relaxing by the pool and buisness in a 5 minutes. Walk
Shirmaine N. Pasangan Singapore, 08 Mac 2015
great time spent

environment, staff, close proximity to mrt
8.7

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Goodwood Park Hotel SingapuraGoodwood Park Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelGoodwood Park Hotel Singapura - LobiGoodwood Park Hotel Singapura - Kolam renangGoodwood Park Hotel Singapura - Kolam renangGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik FitnessGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik MesyuaratGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik MesyuaratGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik MesyuaratGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu


AS-AGWEB-3B03