Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapura 228221

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Hebat

8.4

daripada 2631 ulasan

2 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
7.9
Lokasi
8.9
Layanan Kakitangan
8.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.5
Keselesaan/Standard Bilik
8.5
Makanan/Tempat Makan
8.0
Semua ulasan (2631)
Saring ikut:
Mohammad A. Keluarga dengan anak remaja Brunei Darussalam, 13 Disember 2014
Hotel ini memang bagus dan selesa tuk ddiami..

service...location n suasana sekeliling
10
Sangat berpuasati dan akan dtg kesini lagi nanti....
Laporkan ulasan ini
Nuraini M. Pasangan Malaysia, 01 Disember 2012
Bangunan kolonial dgn kemudahan serba moden

Layanan serta restoran yg pelbagai
8.7
Bilik yg luas dan selesa dengar decor yang sangat menarik. Sesuai untuk yang berkeluarga. Hotel berhampiran dgn pusat membeli-belah dan jalan-jalan utama. Hidangan makan pagi yang pelbagai dari hidangan barat dan tempatan. Hotel juga mempunyai restoran makanan barat dan cina bagi mereka yang tidak mahu keluar dari hotel. Berdekatan dengan tempat makan yang halal dengan harga yang berpatutan.
Laporkan ulasan ini
Fakhurrazi I. Pelancong bisnes Malaysia, 22 April 2016
_
3.3
_
Laporkan ulasan ini
Shirley H. Pelancong solo Singapore, 20 April 2016
Good stay
6.3
Well rested. Room is clean n the hotel environment is kept very quiet!
Laporkan ulasan ini
Hui M. Pasangan Singapore, 17 April 2016
Excellent Service
6.7
Excellent staff that attend to all of our needs and trying their best to fulfil it within their means.. Room was clean and cosy. The pool is like a little garden. Lovely place. Would go once again.
Laporkan ulasan ini
Steve W. Pasangan Australia, 08 April 2016
Located on Orchard Rd
6
Full of life. Very close to Far East Shopping Centre. Room was big and comfy and very friendly staff.
Laporkan ulasan ini
Chee K. Pelancong solo Singapore, 03 April 2016
Serene in the City
6.3
I like the location of the Hotel. It is situated in the City Central but yet you find tranquility in its premises, as it is located at the verge of the bustling street. The foreign staff attended to me professionally. I felt comforable!
Laporkan ulasan ini
Husham S. Pelancong solo Maldives, 30 Mac 2016
Excellent
6.7
Nice location. Excellent
Laporkan ulasan ini
Chun Y. Keluarga dengan anak kecil Hong Kong, 28 Mac 2016
Enjoyable stay
5.3
Love the environment full with heritage feel. Enjoy the durian fiesta very much.
Laporkan ulasan ini
Kim M. Pasangan Malaysia, 26 Mac 2016
BAD CUSTOMER SERVICE
2.7
Whenever I called for room service, they never meet up to my expectation. I only requested for 2 additional sets of shower gel but they only sent in 1 set. The next morning i called in to request for something else, in return they question me why do i need it for.
Laporkan ulasan ini
1 - 2 daripada 2 ulasan
Goodwood Park Hotel SingapuraGoodwood Park Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelGoodwood Park Hotel Singapura - Kolam renangGoodwood Park Hotel Singapura - Kolam renangGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik FitnessGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - RestoranGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik MesyuaratGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik MesyuaratGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik MesyuaratGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik MandiGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik MandiGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik MandiGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - LobiGoodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Bilik Tetamu Goodwood Park Hotel Singapura - Tarikan BerdekatanGoodwood Park Hotel Singapura - Tarikan BerdekatanGoodwood Park Hotel Singapura - Tarikan BerdekatanGoodwood Park Hotel Singapura - Tarikan Berdekatan


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3C06