Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini
Lokasi:
Daerah Yuexiu - Jalan Beijing / Medan Haizhu
Jumlah bilik:
330
Semak Harga & Bilik Tersedia Di Hotel Ini |
Kami ingin anda membayar bilik pada kadar serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui agoda dan menunjukkan kepada kami bilik yang sama yang anda boleh tempah pada hari yang sama dan kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah. Klik pautan ini untuk mengetahui lebih lanjut.
Kami ingin anda membayar bilik anda pada kadar yang serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui Agoda, dan kemudian menunjukkan kepada kami yang anda boleh menempah bilik yang sama, pada hari yang sama, pada kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di atas laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah daripadanya. Klik pautan ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut.
Maaf, tiada bilik tersedia di Grand Continental Service Apartment pada tarikh pilihan anda.
Pelanggan yang melihat hotel ini selalunya menempah
Ulasan terbaru pelanggan
Gan Y.
29 Mei 2013
bilik selesa da bersih.
petugas peramah,berdekatan dengan pusat membeli belah dan bilik bersih.
Saiful R.
Kumpulan
Brunei Darussalam,
27 Januari 2013
Hotel lama yang masih memuaskan serta menarik
Dekat dengan pusat membeli belah
8.7
Hotel lama yang masih bagus dan dekat dengan pusat membeli belah (Beijing Lu).
Tip Membeli Belah:
Hotel ini berdekatan dengan kawasan membeli belah (Beijing Lu)
Zainal B.
17 Januari 2013
lokasi ditengah-tengah bandar
6.3
Housekeeper tidak mengikut arahan walaupun sign jgn diganggu telah diletak
Tip Restoran:
Dekat dgn restoran halal
Rosasmawi I.
13 Oktober 2012
Terbaik untuk ahli perniagaan
Dekat dengan Pusat Beli belah
Ini adalah kunjungan kali ketiga saya ke Guangzhou, China. Perjalanan saya kali ini atas urusan perniagaaan dan mencari produk baru untuk dipasarkan di Malaysia. Ternyata kunjungan kali ini berbaloi dan menginap di Grand Continental Service Apartment adalah pilihan yang amat tepat. Suasana yang bersih dan kondusif serta pelbagai kemudahan yang senang diperolehi menjadikan kunjungan kali ini lebih menarik. Kedudukan hotel berhampiran dengan Beijing Lu dan One Link Plaza merupakan tarikan terpenting pada kali ini.
Tip Membeli Belah:
One Link Plaza tempat yang sesuai untuk membeli belah barangan cenderahati. Berhtai-hati ketika membeli belah di Beijing Lu terutama di TaiBin Complex. Jangan mudah tertipu dengan tawaran jam, beg tangan atau komputer yang menarik. Pastikan pandai tawar menawar.
Abdul R.
Keluarga dengan anak dewasa
08 September 2012
Hotel Untuk Membeli Belah
7.7
Bedekatan dengan Jalan Beijing yang meemberi peluang anda untuk membeli belah. Bersebelahan hotel ada mall yang menjual barangan oleh2 untuk keluarga dan kawan2. Harga berpatutan. Bilik kami telah dinaiktaraf dari standard ke aparment 3 bilik untuk 7 orang. Bilik yang mewah dan hebat
Pilihan pertama
Mohammad R.
06 Mei 2012
Hotel menarik tetapi kemudahan terhad.
lokasi hotel dekat dengan tempat-tempat menarik.
Perkhidmatan dan kemudahan dalam bilik adalah selesa.Namun, apartment yang disediakan sepatutnya menempatkan 4 orang pengunjung tetapi katil yang disediakan 1 bersaiz queen dan 1 bersaiz single.Pintu tandas tidak boleh dikunci walaupun telah dilaporkan.
Raja M.
09 Mac 2012
Hotel yang mudah dan tempat stratigik
Kawasan di Bejing Lu yang mudah shopping dan MTR berdekatan
Hotel yang bersih dan penjaga bilik yang sentiasa mesra dan sedia mem.bantu.Saya tinggal kali ke3 dihotel ini dan pergerakkan saya untuk kemana-mana amat mudah dengan adanya kemudahan teksi sedia menunggu dan MTR yang berhanpiran,lebih kurang 10 -15 minit pejalanan ke situ
Tip Kehidupan Malam:
Berjalan kaki ke jeti untuk Night Cruise yang tidak patut dilepaskan kepuasan nya,menikmati keindahan malam bercahaya di seluruh kota Guangzhuo.
Sabilah A.
07 Disember 2011
Hotel ini agak selesa dengan kemudahan dapur yang disediakan dalam bilik ini. Susun atur dalam bilik ini juga cukup menyenangkan.
Tip Membeli Belah:
Berada berdekatan dengan Beijing Lu hanya berjalan kaki 200m dari hotel.
Sabilah A.
06 Disember 2011
Susun atur perabot yang cantik. Terdapat dapur untuk memasak sekiranya anda ingin memasak. Bilik sentiasa dibersihkan setiap hari.
Tip Restoran:
Restoran muslim berada berdekatan dengan hotel ini. Jadi memudahkan pelancong Islam mendapatkan makanan disini
Siti S.
Keluarga dengan anak kecil
07 Jun 2011
Hotel yg bersih dan senang utk membeli belah...
Layanan yg baik dari smua pekerja di hotel dan senang utk meminta tolong.
7.7
Hotel ini sangat bersih dan selesa d persekitarannya. Mudah utk membeli belah, dengan hanya berjln kaki. kakitangan d sni mesra dan mudah utk meminta pertolongan. Hanya bagi kami yg tidak pndai berbahasa cina agak sukar utk bertanyakan sesuatu. Saya dan keluarga amat berpuas hati menginap d sni. Di lain masa saya akn terus menginap d sni kerana tiada masalah utk membeli belah dan ianya mempunyai bilik yg amat selesa.
Tip Membeli Belah:
Dari sni hanya berjln kaki utk ke Beijing Lu, tmpat utk kita membeli belah. Di kiri atau kanan hotel ini kita jga boleh membeli barang2 utk d bawa balik ke negeri masing2.. Ianya amat murah dan berbaloi utk membeli.