atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapura (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

yang dahulu : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Ballroom Grand Park City Hall Hotel Singapura - Ballroom Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Fitness Grand Park City Hall Hotel Singapura - Pusat Operasi
Grand Park City Hall Hotel Singapura - Kolam renang Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel
Kawasan: Marina Bay Jumlah bilik: 333
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.8

daripada 2381 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.4
Lokasi
8.6
Layanan kakitangan
7.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.9
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.9
Makanan/Makan Malam
7.2
Semua ulasan (2381)
Senarai mengikut:
Zulkifly Y. Pelancong perniagaan Malaysia, 19 Jun 2013
Penginapan yang selesa

Bersih, kemas, selesa
9
Grand Park City Hall Hotel ialah hotel bandar yang bersih, kemas, dan selesa dengan hiasan dalaman yang menarik. Dengan bangunannya yang tinggi (highrise hotel) dengan lokasi menarik, bersebelahan dengan 2 pusat perniagaan dan berdekatan dengan beberapa pusat tarikan pelancong. Menyediakan perkhidmatan WiFi yang baik untuk peralatan-peralatan anda.
Dwi W. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 02 Mei 2013
it was great holidays

large room, cozy room, near restaurant
8
Nik N. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 11 November 2012
cantik, kemas, selesa dan bersih

kemas, mesra, bersih
10
sangat bagus, bersih, kemas, bilik yang selesa, ruang yang besar, petugas yg mesra
Azree I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 13 Oktober 2011
Lokasi yang bagus tetapi hotel tidak menarik

its in the centre of the city
6
lokasi hotel agak bagus kerana senang untuk saya mendapatkan bas/teksi/mrt ... tetapi bilik yang saya dapat agak kecil... dan kurang selesa ... tilam juga tidak empuk ... and i will not recommend this hotel to anyone ...
Tip Ciri-ciri Hotel: its an old hotel, please another hotel to stay
Doug S. Pelancong solo United States of America, 17 September 2014
Great central location in Singapore

Location, standard of service, comfort
9.3
I enjoyed this hotel a lot. It was a bit pricier than I was after, but the location and comfort made up for it. The rooms were arctic-cold, which was a welcome change after the heat and humidity of the streets. The in-house food services were very expensive, and I would recommend striking out to nearby alternatives. I might or might not stay here again, because there is a lot of choice in Singapore.
Nam N. Keluarga dengan anak kecil Vietnam, 15 September 2014
Pleasant Stay

Hotel is clean. Staff is very helpful, especially concierge. Room is a bit small and the view is unpleasant. Only a short walk to City Hall MRT and easy access to Funan Mall.
8
We booked a deluxe room. The room was a bit small for three of us (husband, wife and a 2 year old). Room was clean. Condition of bathroom is old and a bit smelly. The hotel has no view. However, location is very convenient. Would not matter if your main transportation is taxi though.
Sim L. Pasangan Singapore, 15 September 2014
room too old. stuff wake me up at 10 am for room s

Grand Park City Hall Hotel
4.7
Just like a 5 star hotel at all
Muhammad T. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 14 September 2014
Excellent Staff / Service

Good service, clean room
8.3
It was pretty decent. There were some areas that could be improved. But, the lasting impression was the staff who went out of their way to help us out of the vehicle, got us a stroller/pram for our sleeping toddler, and insisted on helping us all the way to the room with our bags.
Nor A. Pasangan Singapore, 13 September 2014
beautiful convenient hotel

Nice room....good location and worth the money
8.3
I love the hotel even that was my first visit.
Angela L. Pelancong perniagaan Singapore, 12 September 2014
Repeat stay

Clean, Spacious room and centrally located
7.3
Excellent

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Grand Park City Hall Hotel SingapuraGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - BallroomGrand Park City Hall Hotel Singapura - BallroomGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik MesyuaratGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik FitnessGrand Park City Hall Hotel Singapura - Pusat OperasiGrand Park City Hall Hotel Singapura - Kolam renangGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel

Ulasan Pelanggan - Grand Park City Hall Hotel, Singapura

AS-AGWEB-3A06